» » » » » Preview:UEFA Super Cup 2011 Μπαρτσελόνα vs Πόρτο

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα

Στο Στάδιο Louis II του Μονακό θα διεξαχθεί η μάχη για το UEFA Super Cup ανάμεσα στην κάτοχο του Champions League Μπαρτσελόνα και την κάτοχο του Europa League Πόρτο.


Η Ισπανική Λίγκα δεν έχει αρχίσει ακόμα, η Μπαρτσελόνα όμως είχε την ευκαιρία να κερδίσει το πρώτο τρόπαιο της για τη φετινή σεζόν, κατακτώντας το Ισπανικό Σούπερ Καπ απέναντι στην μεγάλη αντίπαλο της Ρεάλ Μαδρίτης.


Οι Καταλανοί συνέχισαν τις καλές εμφανίσεις, καθώς κέρδισαν την Νάπολι με 5-0 σε φιλικό παιχνίδι παρόλο που ο Πεπ Γκουαρντιόλα χρησιμοποιήσε στο παιχνίδι πολλούς νέους παίκτες δίνοντας τους την ευκαιρία να δείξουν την αξία τους.
Ο αμυντικός Ζέραρ Πικέ είχε ένα τραυματισμό και θα είναι εκτός για τρεις εβδομάδες, ενώ ο Κάρλες Πουγιόλ και ο Ιμπραήμ Aφελάϊ είναι επίσης εκτός.
Τα καλά νέα είναι ότι ο Αλέξης Σάντσες και ο Mαξγουέλ βρίσκονται στην αποστολή και στην διάθεση του προπονητή τους.
Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Βαλντές - Αντριάνο;, Αμπιντάλ, Μασεράνο, Ντάνι Άλβες - Μπούσκετς,Φάμπρεγκας, Τσάβι - Ινιέστα, Μέσι, Βίγια



H Πόρτο ήταν πραγματικά καταπληκτική την περσινή σεζόν υπό τις οδηγίες του Αντρέ Βίλα-Μπόας που πήγε στην Premier League και την Τσέλσι, έτσι ο νέος κόουτς Βίτορ Περεϊρα έχει να αντιμετωπίζει ένα πραγματικά δύσκολο έργο αυτή τη σεζόν.
Για άλλη μια φορά, ο σύλλογος κατάφερε να βάλει αρκετά μετρητά στα ταμεία της πουλώντας τον επιθετικό Φαλκάο και τον Ρουμπεν Μίκαελ στην Ατλέτικο Μαδρίτης για το ποσό των € 45 εκατ., οι <<Δράκοι>> χρησιμοποιούν τα χρήματα με σύνεση και προχώρησαν στην αγορά έξι νέων παικτών .
Το παιχνίδι εναντίον στην ισχυρή Μπαρτσελόνα μπορεί να έρχετε σε μια κακή στιγμή, με τον προπονητή Περεϊρα να μην είχε αρκετό χρόνο με τους νέους παίκτες τους, αλλά αναμένουμε η Πόρτο να είναι αρκετά βελτιωμένη μέσα σε αυτή τη σεζόν.
Τώρα που ο Φαλκάο έχει αποχωρήσει από το σύλλογο, το βάρος στο σκοράρισμα έχει πέσει στον Χούλκ έχοντας σημειώσει 3 γκολ σε 2 παιχνίδια πρωταθλήματος μέχρι τώρα.
Ο Ράφαελ και ο νεοφερμένος Αλεξ Σάντρο είναι εκτός αποστολής, ο Κριστιάν Ροντρίγκεζ επιστρέφει από τραυματισμό και τίθεται στην διάθεση του προπονητή του.
Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3):Έλτον - Σαπουνάρου, Ρολάντο, Οταμέντι, Φουσίλε - Σόουζα, Γκουαρίν, Μουτίνιο - Κλέμπερ, Βαρέλα, Χουλκ.




About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση