» » » » » » Στοίχημα Κυπριακό Πρωτάθλημα: Επιχείρηση προσγείωση στον ΑΠΟΕΛ

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 

Στοίχημα Κυπριακό Πρωτάθλημα: Επιχείρηση προσγείωση στον ΑΠΟΕΛ
Δύο αναμετρήσεις διεξάγονται την Κυριακή στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Κυπριακού πρωταθλήματος. Ο Ολυμπιακός συγκρούεται με τον ΑΠΟΕΛ, ενώ στο «Αμμόχωστος» η Νέα Σαλαμίνα αντιμετωπίζει τον Ερμή.




Ολυμπιακός - ΑΠΟΕΛ


Ο Ολυμπιακός (6,20 στο ανταλλακτήριο) μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος μετράει ισάριθμες ισοπαλίες. Κακή προϊστορία έχει κόντρα στον ΑΠΟΕΛ ο Ολυμπιακός. Οι «μαυροπράσινοι» κέρδισαν για τελευταία φορά τον ΑΠΟΕΛ το 1993 με 3-2. Έκτοτε οι δύο ομάδες έχουν τεθεί αντιμέτωπες 31 φορές, με τον Ολυμπιακό να μετρά 25 ήττες και μόλις έξι ισοπαλίες. Στα αγωνιστικά ο Νίκος Παπαδόπουλος έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του.





Με ανεβασμένη ψυχολογία ο ΑΠΟΕΛ (1,38 στην Betfair), ο οποίος προέρχεται από την σπουδαία νίκη με 2-1 επί της Ζεντιτ, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Champions League. Στην αποστολή για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά ο νεοαποκτηθείς Kaακα. Αντίθετα ο Γιοβάνοβιτς δεν μπορεί να υπολογίζει στους Παρντο, Μπελαιντ και Κωνσταντίνου.



Νέα Σαλαμίνα - Ερμής


* Οι δύο ομάδες έχουν κοινή έδρα


Την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα θα προσπαθήσει να πάρει η Νέα Σαλαμίνα (1,82 στο ανταλλακτήριο). Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», Στιβ Κωνσταντινίδης, αναμένεται να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, αφού δεν αντιμετωπίζει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα.


Ο Ερμής (3,20 στην Betfair) θα κυνηγήσει και αυτός την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα. Στην ομάδα όλοι μιλάνε για ένα ματς 6 βαθμών, καθώς οι δύο αντίπαλοι έχουν τους ίδιους στόχους. Ο Πανίκος Ξιούρουππας θα έχει κανονικά στη διάθεσή του τους Φασσότε, Σααβέντρα και Ινβινσιμπιλε, οι οποίοι επέστρεψαν σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων. Μοναδικός απόντας ο Δήμος Γούμενος, ο οποίος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο παιχνίδι με τον Εθνικό Άχνας.


Προγνωστικά στοίχημα ποδόσφαιρο:

Back την ισοπαλία @ 3,15 στον αγώνα Νέα Σαλαμίνα - Ερμής στο ανταλλακτήριο της Betfair

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση