» » » » Τα γυαλιά ηλίου στο πόκερ

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 

Τα γυαλιά ηλίου στο πόκερ
Όλοι έχουμε στο μυαλό μία παραδοσιακή εικόνα παιχνιδιού πόκερ - σε δωμάτια με καπνό, παγωμένα πρόσωπα και κρύες εκφράσεις, γυαλιά ηλίου για να κρύβουν τις αντιδράσεις και μεγάλα ποσά να μετακινούνται πάνω στην τσόχα.




Παρόλα αυτά, στα πρόσφατα χρόνια, τα γυαλιά ηλίου έχουν αποτελέσει πολλές φορές θέμα συζήτησης στου κύκλους των παικτών και γενικά της κοινότητας του πόκερ. 

Μπορεί στα μάτια των αρχάριων του πόκερ να φαίνονται σαν ένα ανούσιο σημείο, αφού για αυτούς τα σημάδια που μπορούν να φανερώσουν τα μάτια περνούν απαρατήρητα. Στην πραγματικότητα ωστόσο τα σημάδια αυτά μπορεί να αποβούν μοιραία και η ερμηνεία τους είναι πολύ χρήσιμη. Μερικές φορές όμως επικρατεί η άποψη ότι η χρησιμοποίησή τους από καλούς παίκτες μπορεί και να έχει τα αντίθετα αποτελέσματα.


Το πρώτο και πιο σημαντικό σημείο για αυτή την άποψη είναι ο τρόπος που επηρεάζουν τους αρχάριους. Δείτε το απλά, ένα έχεις ένα πλεονέκτημα απέναντι σε έναν παίκτη, θέλεις όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες από αυτόν. Εάν επιλέξεις να φορέσεις γυαλιά ηλίου απέναντι σε τέτοιους παίκτες, σε γενικές γραμμές τους ενθαρρύνεις να τα φορέσουν και οι ίδιοι, αφού στην ουσία κανείς δεν θέλει να φαίνεται αρχάριος και εκτός κλίματος σε ένα τραπέζι, έτσι περιορίζεις τα σημάδια που μπορείς να πάρεις από έναν αρχάριο παίκτη. Αυτό είναι ένα τεράστιο λάθος που κάνουν οι παίκτες σε μακροχρόνιο ορίζοντα αφού αυτά που κερδίζουν είναι πολύ λιγότερα από αυτά που χάνουν.
Επιπλέον, σε δωμάτιο συνήθως χαμηλού φωτισμού που παίζονται τα παιχνίδια πόκερ, τα γυαλιά ηλίου αυξάνουν τις πιθανότητες να χάσεις μερικά φύλλα ή να μην τα διακρίνεις καλά, κάτι που μπορεί να αποδειχτεί καταστροφικό. Έχει διαρρεύσει στους κύκλους του πόκερ, ότι ακόμα και ο κορυφαίος Phil Ivey, φορούσε ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου που του είχε πάρει δώρο η τότε γυναίκα του, αλλά έχασε ένα μεγάλο pot επειδή δεν διάβασε σωστά τα φύλλα, από τότε κανείς δεν τον έχει ξαναδεί να τα φοράει.


Κρατώντας μια πολύ σκληρή στάση σχετικά με τα σημάδια που μπορεί να αποκαλύψετε στους αντιπάλους σας, μπορεί να αποκτήσετε ένα συγκριτικό πλεονέκτημα απέναντι στους αντιπάλους σας, αλλά αυτό το πλεονέκτημα θα πρέπει να λαμβάνετε υπόψη σε σχέση και με τους υπόλοιπους παράγοντες που υπάρχουν στο τραπέζι. Κρατήστε τους αδύναμους παίκτες χαρούμενους και ανέμελους ώστε να έχετε περισσότερες πληροφορίες στην κατοχής σας, αυτό είναι πιο σημαντικός παράγοντας από το να κρύψετε μερικά δικά σας στοιχεία.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση