» » » » Σπουδαίο επίτευγμα για Φαν Πέρσι

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Σπουδαίο επίτευγμα για Φαν Πέρσι
Με τα δύο τέρματα που πέτυχε κόντρα στη Νόριτς, ο Φαν Πέρσι ξεπέρασε τα 30 μέσα σε μία ημερολογιακή χρονιά, επίτευγμα που σε επίπεδο Premier League το έχουν καταφέρει ελάχιστοι παίκτες!


Ο Ολλανδός φορ της Άρσεναλ έφτασε ήδη τα 31 γκολ μέσα στο 2011 και είναι ένας από τους τρεις παίκτες που έχουν ξεπεράσει το όριο των 30 τερμάτων σε ένα έτος στην σχεδόν 20ετή ιστορία της Premier League.



Ο πρώτος που το κατάφερε ήταν ο Άλαν Σίρερ που σκόραρε 36 φορές. Τότε, όμως, οι ομάδες της Premier League σε ένα πρωτάθλημα ήταν 22 και όχι 20 όπως τώρα, γεγονός που αύξανε τους αγώνες και κατά συνέπεια τη δυνατότητα στους φορ για καλύτερες επιδόσεις.


Ακολούθησε το 2004 ο Τιερί Ανρί με 34 γκολ και τώρα είναι η σειρά του Φαν Πέρσι να μπει σε αυτή τη λίστα. Αξίζει, επίσης, να προστεθεί πως στην ιστορία της Premier League έχουν πετύχει ακριβώς 30 γκολ σε μία χρονιά οι Λες Φέρντιναντ (το 1995) και ο Φαν Νίστελροϊ το 2003.


Ο Φαν Πέρσι, λοιπόν, έχει πετύχει σε αυτό το φετινό πρωτάθλημα τα 13 από τα 31 φετινά γκολ, είναι πρώτος σκόρερ ως τώρα.
πηγη   stoixima.betfair.com

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση