» » » » » » Βιβλία για το πόκερ

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Βιβλία για το πόκερ
Είναι γνωστό σε όσους θέλουν να ασχοληθούν σοβαρά με το πόκερ είτε ως έναν καλό τρόπο να βγαίνει μεροκάματο, είτε ως μέσο επαγγελματικής αποκατάστασης, πως καλό παιχνίδι και βελτίωση χωρίς…μελέτη, δεν γίνεται. Στην αγορά κυκλοφορούν δεκάδες βιβλία , τα οποία  απευθύνονται σε διαφορετικές κλίμακες  παικτών (αρχάριους , προχωρημένους, επαγγελματίες ) κι έχουν  σκοπό να κατευθύνουν και να βελτιώσουν το παιχνίδι αυτού που θέλει να εξελιχθεί. Παρακάτω , σας παρουσιάζουμε τα βιβλία που  πρέπει να έχει  διαβάσει αυτός που θέλει να ασχοληθεί σοβαρά με το πόκερ.






Killer Poker  Online-Τζον Βόρχαους

   Ακόμα ένα ενδιαφέρον βιβλίο. Προϋποθέτει πως ξέρετε ήδη πώς να παίζετε πόκερ και κυρίως , ζωντανά παιχνίδια σας ώστε να   ταιριάξει στο πόκερ του ιντερνέτ. Δεν θα σας  πει το πώς  να παίξετε , αλλά θα σας δώσει  αρκετά θέματα να το σκεφτείτε.  Κυρίως  υπογραμμίζει τις διαφορές ανάμεσα στο ζωντανό και το διαδικτυακό πόκερ. Σας κάνει να σκέφτεστε το δικό σας παιχνίδι και το πώς φαίνεστε στους άλλους σαν παίκτης. Είναι ένα  βιβλίο αυτοβελτίωσης και  αν περιμένετε πως θα διαβάσετε έναν οδηγό για το πώς να παίζετε online,τότε κοιτάτε το λάθος βιβλίο.



Online Ace-Σκοτ φίσμαν


Επιτέλους, κάτι διαφορετικό. Αυτό το βιβλίο περιγράφει με λεπτομέρειες πώς μπορείτε να βγάλετε λεφτά παίζοντας  πόκερ στο διαδίκτυο. Επικεντρώνεται κυρίως στα  sit & go, είναι ακριβέστατο σε αυτά που γράφει και το έχει επιμεληθεί κάποιος , ο οποίος βρίσκεται σε μεγάλο επίπεδο στο πόκερ. Το σύστημα του φίσμαν  είναι ενδιαφέρον κι έχει απόδοση, αν κάποιος το ακολουθήσει βήμα -βήμα . Κάποιες από τις θεωρίες του βέβαια ίσως θεωρηθούν τραβηγμένες αλλά αν εσείς βγάζετε λεφτά, τότε τι σας νοιάζει Μια καλή επιλογή γεμάτη πληροφορίες για τον κόσμο του online πόκερ.


Harrington on Hold em Μέρη 1,2 και 3 Νταν χάρινγκτον


Ουσιαστικά , τα τρία πρώτα βιβλία που πρέπει να έχει διαβάσει κάποιος που θέλει να ασχοληθεί με το πόκερ . Με μια γρήγορη αναζήτηση στο διαδίκτυο , θα τα βρείτε πρώτα σε οποιαδήποτε λίστα με βιβλία πόκερ και θα δείτε . Και υπάρχει ένας πολύ καλός λόγος για αυτό . Όσον αφορά τα τουρνουά πόκερ , τα βιβλία αυτά έχουν μέσα όλα όσα πρέπει να μάθετε . Από tells των αντιπάλων ως και διαχείριση χρημάτων . Επίσης , στο τέλος κάθε βιβλίου ( και ανάμεσα στα κεφάλαια ) θα βρείτε μια σειρά ασκήσεων , οι οποίες θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε το παιχνίδι σας . Θα αρχίσετε να μαθαίνετε και να σκέφτεστε καταστάσεις, τις οποίες θα συναντήσετε σίγουρα στα τραπέζια . Τα βιβλία σας βοηθούν να σκέφτεστε το πώς θα φερθείτε στις αρχές , στη μέση και στο τέλος των τουρνουά . Διαβάστε τα όλα ξανά και ξανά και μπείτε στο κλίμα του παιχνιδιού . Το καλό για εμάς είναι πώς αυτά τα βιβλία είναι τα πρώτα που μεταφράστηκαν στα ελληνικά και κυκλοφορούν στο εμπόριο .





Caro s book of tells , the body language and psychology of poker  Μάικ Κάρο


Ένα βιβλίο που είναι λίγο παλιό , αλλά θεωρείται κλασικό στη βιβλιογραφία του  πόκερ . Η τρελή ιδιοφυΐα του πόκερ όπως το ονόμασε ο κόσμος , είναι ένα βιβλίο που θα σας βοηθήσει να καταλάβετε το πώς σκέφτονται οι αντίπαλοι σας και το πώς θα πρέπει να σκάφτεστε εσείς , ανάλογα με αυτόν που αντιμετωπίζετε . Εστιάζει σε διάφορα φύλλα και με τη βοήθεια του Τρελού Μάικ , μπορείτε να διαβάσετε πώς τα παίζει ο καθένας και να καταλάβετε γιατί ο αντίπαλος σας μπλοφάρει . Αυτό το βιβλίο σας δίνει πλεονέκτημα κυρίως στο ζωντανό πόκερ , αλλά βοηθάει και σε καταστάσεις που θα συναντήσετε στο διαδικτυακό πόκερ .


Super System 1&2  - Ντόιλ Μπράνσον


Ισχύει εδώ ότι είπαμε πιο πάνω για τον Χάρινγκον . Είναι βιβλία που πρέπει όλοι να έχουν διαβάσει . Ακόμα κι αν δεν συμφωνείτε με αυτά που αναλύουν λεπτομερώς ο γέρο Ντόιλ και οι φίλοι του , είναι σημαντικό να καταλάβετε τις θεωρίες στις οποίες βασίζονται . Κάποιοι ισχυρίζονται πως το Super System ( όπως και τα βιβλία του Χάρινγκτον) είναι της παλιάς σχολής και το πόκερ έχει εξελιχθεί . Ίσως να έχουν και δίκιο , αλλά το θέμα δεν είναι να γίνετε οι γητευτές της τράπουλας διαβάζοντας τα , αλλά να καταλάβετε τις βασικές θεμελιώδεις αρχές του παιχνιδιού . Το Super System είναι η δεύτερη ( και τελευταία μέχρι στιγμής ) προσπάθεια μετάφρασης βιβλίου πόκερ στα ελληνικά και αυτό διευκολύνει τους παίκτες της χώρας μας .


Φυσικά και τα πέντε προαναφερθέντα δεν είναι τα μόνα που κυκλοφορούν . Στο εξωτερικό μπορείτε να βρείτε αρκετά περισσότερα , τα οποία είναι γραμμένα από θρύλους του είδους που δίνουν τη δική τους προοπτική για το παιχνίδι . Μια πιο συνοπτική λίστα βιβλίων που αξίζουν να τα διαβάσετε είναι


  1. Ace on the River – Μπάρι  Γκρινστάιν
  2. Cowboys Full – Τζέιμς ΜακΜάνους
  3. Positively 5th Street – Τζέιμς Μακ Μάνους
  4. Zen and the Art of Poker – Λάρι Φίλιπς
  5. Biggest Game in Town – Αλ Αλβάρεζ
  6. Education of a Poker Player – Χέρμπερτ Ο Γιάρντλει
  7. Big Deal – Αντονι Χόλντεν
  8. Theory of Poker  - Ντέιβιντ Σκλάνσκι
  9. Mathematics of Poker – Mπιλ τσεν και Τζέροντ Ανκενμαν
  10. One of a Kind -  Νόλαν Ντάλα και Πίτερ Αλσον

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση