betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Football League: Με το δεξί ο Αγροτικός Αστέρας
Ο κύριος όγκος των αγώνων της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League παίζεται αυτή την Κυριακή. Αρκετές ομάδες δίνουν τα πρώτα τους παιχνίδια στο φετινό πρωτάθλημα.



15:00 ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ - ΔΙΑΓΟΡΑΣ



Το γήπεδο του Ευόσμου ανακαινίστηκε φόρεσε τα... καλά του και είναι πλέον έτοιμο να φιλοξενήσει την πρώτη φετινή αναμέτρηση του Αγροτικού Αστέρα για την Football League. Το όνομα των γηπεδούχων αναμίχθηκε στην υπόθεση των στημένων αγώνων, όμως μετά από μεγάλο αγώνα αθωώθηκε και πλέον θα δώσει κανονικά το «παρών» στην κατηγορία. Στον πάγκο της ομάδας θα κάθετε ο μέχρι πέρυσι αρχηγός της ομάδας, Γιώργος Κούτσης που κάνει το ντεμπούτο του ως προπονητής.


Στον Διαγόρα η ελεύθερη είσοδος φαίνεται πως έπιασε τόπο, καθώς σ' ένα πολύ μέτριο εντός έδρας παιχνίδι κατάφερε να πάρει τη νίκη με 1-0 κόντρα στον Θρασύβουλο. Τα προβλήματα πολλά για τους φιλοξενούμενους, τόσο αγωνιστικής, όσο και οικονομικής φύσης.


ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η αβεβαιότητα για το μέλλον που επικρατεί στον Διαγορά, σε συνδυασμό με τη δύναμη της έδρας φέρνει τον Αγροτικό Αστέρα σε θέση ισχύος και ο άσος είναι το πιο λογικό σημείο σε αυτή την αναμέτρηση.


15:00 ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ



Οι άνθρωποι του Εθνικού Αστέρα είδαν με χαρά να ολοκληρώνονται τα έργα στο γήπεδο της Καισαριανής, τη φυσική έδρα της ομάδας εν' όψει του πρώτου φετινού εντός έδρας αγώνα για το πρωτάθλημα, με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό. Οι Καισαριανιώτες πήραν με σχετική ευκολία τον βαθμό στα Ψαχνά κόντρα στον τοπικό Ηρακλή, εκμεταλλευόμενοι κυρίως την εμπειρία τους. Τα πράγματα τώρα δυσκολεύουν καθώς θα βρεθούν αντιμέτωποι με μια θεωρητικά ανώτερη ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό και πάει μόνο για την άνοδο. Η απουσία του πολύπειρου επιθετικού Βαγγέλη Καούνου δεν βοηθάει την κατάσταση.


Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη θέλουν να ξεκινήσουν με θετικό αποτέλεσμα, αλλά η ομάδα των Σερρών αποτελεί φέτος μυστήριο. Η εικόνα στα φιλικά προετοιμασίας δεν ήταν καλή, ενώ είχαμε και αλλαγή προπονητή με τον Γιόσου Ουρίμπε να αποχωρεί μόλις του έγινε γνωστό ότι η ομάδα θα αγωνιστεί στην Football League και τον Παύλο Δημητρίου ν' αναλαμβάνει.


ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δύσκολο παιχνίδι για προγνωστικά. Πρώτος στόχος και των δύο ομάδων αναμένεται να είναι η αποφυγή της ήττας. Ο παράγοντας έδρα εξουδετερώνεται από τη διαφορά ποιότητας και η ισοπαλία ίσως να μην αφήνει καμία από τις δύο ομάδες στεναχωρημένη.



15:00 ΕΠΑΝΟΜΗ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ


Πως και πως περιμένει ο κόσμος της Επανομής το συγκεκριμένο παιχνίδι. Η γηπεδούχος επιστρέφει μετά από 30 ολόκληρα χρόνια στη δεύτερη κατηγορία και αυτομάτως το παιχνίδι παίρνει εορταστικό χαρακτήρα για τον κόσμο της ομάδας που αναμένεται να βρεθεί στο πλευρό της. Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος η σεζόν ξεκινά με εντός έδρας αγώνα κόντρα στον Ηρακλή Ψαχνών.


Πέρυσι η Επανομή είχε νικήσει με 1-0 κάτι που φιλοδοξεί να κάνει και τώρα. Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη προέρχονται από την εντός έδρας ισοπαλία (0-0) κόντρα στον Εθνικό Αστέρα, σ' ένα μέτριο παιχνίδι χωρίς πολλές φάσεις και ελάχιστο... ρίσκο και από τις δύο ομάδες.


ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Στο πόδι η Επανομή για την αναμέτρηση και ο κόσμος αναμένεται να βοηθήσει τους παίκτες της ομάδας. Ο Ηρακλής Ψαχνών δείχνει ακόμα... ψαρωμένος και εκτός έδρας είναι γνωστό ότι χάνει αρκετή από τη δύναμή του. Η επιλογή του άσου δεν φαντάζει παράλογη.


15:00 ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ - ΚΑΛΛΟΝΗ


Οι δύο σερί ήττες έχουν φέρει γκρίνια στο στρατόπεδο του Θρασύβουλου και ήδη οι πρώτες φήμες γι' αντικατάσταση του Λύσανδρου Γεωργαμλή έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους, όμως διαψεύστηκαν από τη διοίκηση του συλόγου. Μετά το πρόβλημα στην επίθεση, ήρθε και το πρόβλημα στον άσο για τον Θρασύβουλο. Η ομάδα της Φυλής θ' αντιμετωπίσει την πολύ καλή Καλλονή με τον τρίτο τερματοφύλακά της, καθώς Ανδριόλας και Κασμερίδης δεν είναι διαθέσιμοι.


Η Καλλονή από την άλλη φαίνεται πως έχει αρχίσει να βρίσκει τα πατήματα της και τα πρώτα δείγματα μέσα στο γήπεδο δείχνουν ότι η ομάδα της Μυτιλήνης διαθέτει την ποιότητα για να πετύχει κάτι καλό. Στο εντός έδρας 2-2 με την Καλλιθέα ήταν καλύτερη, όμως δεν είχε αυτό το κάτι παραπάνω. Οι επιστροφές των πολύπειρων Σαπάνη και Ταραχούλσκι ίσως το δώσουν.


ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Προβληματισμός και γκρίνια στον Θρασύβουλο που δεν σκοράρει ούτε με... αίτηση. Σε πολύ καλή κατάσταση δείχνει να βρίσκεται η Καλλονή και σίγουρα μπορεί να εκμεταλλευτεί τα προβλήματα των γηπεδούχων και να πάρει το διπλό.



15:00 ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ


Η εκτός έδρας ισοπαλία (2-2) στην Καλλονή απέδειξε ότι η εμπειρία καμία φορά μπορεί να πάρει από μόνη της αποτέλεσμα. Η Καλλιθέα απέδειξε για μια ακόμα φορά ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση, όμως τώρα καλείται ν' αντιμετωπίσει μια εξίσου φορμαρισμένη και σοβαρή ομάδα. Χωρίς τον Μαρουκάκη που κλήθηκε στην Εθνική Ελπίδων ίσως δυσκολευτεί στην τελική προσπάθεια.

Ο Πλατανιάς από την άλλη έχει βαλθεί να τρελάνει κόσμο. Στις δύο πρώτες αγωνιστικές μετρά ισάριθμες νίκες με το ίδιο σκορ (1-0), κόντρα σε Παναχαϊκή και Πανθρακικό, ομάδες που θεωρητικά ανώτερες που κάνουν πρωταθλητισμό. Η σωστή δουλειά που γίνεται στην ομάδα φαίνεται μέσα στο γήπεδο.


ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Πρόβλημα στο γκολ αναμένεται να έχει η Καλλιθέα η οποία θα δυσκολευτεί απέναντι στην πολύ καλά οργανωμένη άμυνα του Πλατανιά, που είναι σοβαρή ομάδα με στόχο και συνοχή. Δύσκολα θα ξεφύγει το σκορ σε αυτό το παιχνίδι.
πηγη   stoixima.betfair.com


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση