» » » Football League: Αναγεννηση Γιαννιτσών - Πανσερραϊκός

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 

 
Football League: Αναγεννηση Γιαννιτσών - Πανσερραϊκός
Αναγέννηση Γιαννιτσών και Πανσερραϊκός διασταυρώνουν τα... ξίφη τους στον αγώνα που ανοίγει την αυλαία της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League. Αμφότερες οι ομάδες μετράνε μόνο νίκες και γι' αυτό η μεταξύ τους αναμέτρηση αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.


Οι τρεις νίκες σε ισάριθμα εκτός έδρας παιχνίδια έχουν φέρει την Αναγέννηση Γιαννιτσών μια ανάσα από την κορυφή. Το απόλυτο των νικών στο ξεκίνημα της φετινής Football League δεν ήρθε λόγω δυναμικότητας, αλλά κυρίως λόγω έξυπνης αντιμετώπισης των αγώνων.



Σε κανένα από αυτά τα παιχνίδια οι γηπεδούχοι δεν κυριάρχησαν, όμως ο σκοπός αγιάζει τα μέσα και οι εννέα βαθμοί σε τρεις αγώνες ήταν το ζητούμενο. Τώρα η ομάδα των Γιαννιτσών καλείται να δώσει τον πρώτο εντός έδρας αγώνα της, όμως αυτή τη φορά καλείται ν' αντιμετωπίσει μια ποιοτικότερη ομάδα. Μπέκα και Κυζιρίδης δεν υπολογίζονται για τους γηπεδούχους.


Ο Πανσερραϊκός έχει σαν στόχο την επιστροφή στη Superleague και θα μπορούσαμε να πούμε ότι βάσει των πρώτων δειγμάτων, είναι ικανός για κάτι τέτοιο. Οι δύο νίκες στους δύο πρώτους αγώνες ήρθαν λόγω της ανωτερότητάς του μέσα στο γήπεδο.


Αμφότερες οι ομάδες προέρχονται από αγώνες για το Κύπελλο Ελλάδας, με την Αναγέννηση Γιαννιτσών ν' αποκλείεται από την Προοδευτική και τον Πανσερραϊκό να παίρνει την πρόκριση στα πέναλτι κόντρα στον Οικονόμο Τσαριτσάνης.


ΕΚΤΙΜΗΣΗ:
Ποιοτικότερη ομάδα ο Πανσερραϊκός που σίγουρα έχει μεγαλύτερη εμπειρία και μπορεί να σπάσει το νικηφόρο σερί των γηπεδούχων. Κόντρα σε μια ποιοτικά ανώτερη ομάδα, τα Γιαννιτσά θα έχουν πρόβλημα, ενώ η κακή εμφάνιση με την Προοδευτική στο Κύπελλο, απέδειξε ότι η ομάδα παρά τις τρεις σερί εκτός έδρας νίκες δεν είναι και τόσο δυνατή. Το διπλό του Πανσερραϊκού αξίζει το ρίσκο.


Για περισσότερα στο betcatalog.gr


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση