» » » » » Preview Primera Division : Μάλαγα - Βιγιαρεάλ

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Primera Division : Μάλαγα - Βιγιαρεάλ
Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι για την Primera Division η Μάλαγα υποδέχεται την  Βιγιαρεάλ σε ένα σημαντικό ματς και για τις δύο ομάδες που θέλουν την νίκη ώστε να ανέβουν βαθμολογικά και να μπορέσουν να κυνηγήσουν τους στόχους τους.



Η Μάλαγα ξόδεψε τεράστια ποσά για νέους παίκτες το καλοκαίρι και αυτός είναι ο κύριος λόγος για την ανοδική τάση του συλλόγου που αυτή την στιγμή βρίσκεται στην 5η θέση.



Η Μάλαγα ξεκίνησε την σεζόν με 4 νίκες, στην συνέχεια όμως έκανε 3 ήττες με Λεβάντε, Ρεάλ Μαδρίτης και Ράγιο Βαγιεκάνο μένοντας πίσω στην βαθμολογία.

Οι παίκτες όμως του Πελεγκρίνι σύντομα επέστρεψαν στις νίκες, παίρνοντας επτά βαθμούς στα επόμενα τρία παιχνίδια βοηθώντας τους να επιστρέψουν στην πρώτη τετράδα.


Την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε εύκολα και με καλή εμφάνιση εκτός έδρας την Σανταντερ με 1-3 και σήμερα θέλει την νίκη ώστε να συνεχίσει το νικηφόρο σερί.

Ο Πελεγκρίνι δεν έχει διαθέσιμούς τους Χοακίν με 11 συμμετοχές και 2 γκολ, τον Ζουλιο Μπαπτίστα με 4 συμμετοχές και 1 γκολ και το Ελιζέου με 8 συμμετοχές. Αμφίβολός είναι ο αμυντικός Ντεμικέλις.

Η Βιγιαρεάλ είναι μία από τις μεγαλύτερες απογοητεύσεις αυτή τη σεζόν, αν και τελευταία επιτέλους έχει αρχίσει να δείχνει κάποια βελτίωση.

Μετά το κακό ξεκίνημα στη σεζόν που την άφησε μακριά από την πρώτη τετράδα, Η Βιγιαρεάλ έχει κερδίσει τα δύο τελευταία παιχνίδια στο γήπεδό της και πήρε λευκή ισοπαλία εκτός έδρας από την Εσπανιόλ.

Τα καλά αυτά αποτελέσματα έδωσαν στην ευκαιρία στην Βιγιαρεάλ να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη και να βρεθεί 12 βαθμούς πίσω από την Λεβάντε που βρίσκεται στην 4η θέση και με ένα παιχνίδι παραπάνω.


Η Βιγιαρεάλ θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και να πάρει θετικό αποτέλεσμα, αλλά το έργο της στην έδρα της Μάλαγας θα είναι δύσκολο.

Εκτός από την Βιγιαρεάλ είναι ο Ρόσι με 9 συμμετοχές και 3 γκολ, ο Νιλμαρ με 4 συμμετοχές και 2 γκολ, ο στόπερ Ζαπατα με 9 συμμετοχές και ο μεσοεπιθετικός Καμούνιας με 8 συμμετοχές.


Πιθανές ενδεκάδες


Μάλαγα (4-4-2): Καμπαλέρο - Σαντσες, Ντεμικέλις, Μαθιζσεν, Μονρεαλ - Ισκο, Ντούντα, Τουλαλαν, Καθορλα - Φαν Νιστελρόι, Φερνάντες.

Βιγιαρεάλ (4-4-2): Λοπεζ - Μαριο, Γκονζαλο, Μουσακιο, Οριολ – Ντε Γκουζμαν, Μπρούνο, Σένα, Βαλερο - Περεζ, Ρουμπεν.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση