» » » » » » Ζοζέ Μουρίνιο: Όταν είπα πως θα κατακτούσαμε το πρωτάθλημα οποιασδήποτε άλλης χώρας, ήθελα να αποθεώσω την Μπαρτσελόνα.

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Ζοζέ Μουρίνιο: Όταν είπα πως θα κατακτούσαμε το πρωτάθλημα οποιασδήποτε άλλης χώρας, ήθελα να αποθεώσω την Μπαρτσελόνα.
Ως "πρωταθλήτρια χειμώνα" πάει διακοπές Χριστουγέννων η Ρεάλ Μαδρίτης, πράγμα που είχε να συμβεί από το 2006-2007, όταν, εντέλει, κατέκτησε την Primera Division.



Η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται  στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 3 βαθμούς διαφορά από τη 2η Μπαρτσελόνα και θέλει να παραμείνει στην κορυφή μέχρι το τέλος.



Η ήττα στο "classico"   φαίνεται να μην επηρέασε την Ρεάλ, διότι αμέσως συνήλθε και κέρδισε εύκολα την Σεβίλλη "φιλοδωρώντας" την με έξι τέρματα, το τελικό σκορ διαμορφώθηκε 2-6.


Τρεις μέρες αργότερα, στον επαναληπτικού του Copa del Rey με την Πονφεραντίνα επιβλήθηκε με 5-1 δίχως να αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης.


Έτσι, η Ρεάλ Μαδρίτης, με τρεις συνεχόμενες νίκες μέχρι το τέλος του 2011 πάει με ανεβασμένη ψυχολογία για διακοπές.


Την τελευταία φορά που οι Μαδριλένοι ήταν πρωτοπόροι σε αυτό το χρονικό σημείο, έμειναν εκεί ως το τέλος και κατέκτησαν τον τίτλο.


Ο Ζοζε Μουρίνο θεωρεί πως τα πάντα θα είναι ανοικτά μέχρι το τέλος, αν και τόνισε πως σε οποιαδήποτε άλλη χώρα, ο τίτλος θα ήταν, ήδη, της ομάδας του.


"Όταν είπα πως θα κατακτούσαμε το πρωτάθλημα οποιασδήποτε άλλης χώρας, ήθελα να αποθεώσω την δική μου ομάδα και την Μπαρτσελόνα, η οποία έχει κατακτήσει το περσινό πρωτάθλημα και το Champions League", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος τεχνικός.


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση