» » » » » » Ελπίδα για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να αγωνιστεί στο Champions League!

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Ελπίδα για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να αγωνιστεί στο Champions League!
Η πρόθεση της FIFA  να επιβάλει τιμωρία στην Ελβετική ομοσπονδία δίνει ελπίδες για συμμετοχή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα νοκ άουτ του Champions League.



Η Γιουνάιτεντ ουσιαστικά αποκλείστηκε από την Ελβετική Βασιλεία στον όμιλο και με την πιθανή τιμωρία η Γιουναιτεντ μπορεί να πάρει την θέση της.



Η Σιον από την Ελβετία είχε διαμάχη με την UEFA όπου έληξε υπέρ της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας. Η Σιον είχε δικαιωθεί από τα Ελβετικά δικαστήρια αλλά το CAS δικαίωσε την UEFA και έβγαλε απόφαση υπέρ της. Η Ελβετική Σιον είχε αποκλειστεί από τους ομίλους του Europa League επειδή αγωνίστηκαν οι μεταγραφές τους χωρίς να έχουν πάρει το «πράσινο φως».


Η UEFA απαιτεί από την Ελβετική ομοσπονδία να καταχωρήσει υπέρ των αντιπάλων της Σιόν όλα τα ματς στα οποία έπαιξαν οι έξι μεταγραφές. Αν αυτό δεν γίνει μέσα στις επόμενες τέσσερις εβδομάδες, τότε η UEFA θα αποκλείσει την Ελβετική ομοσπονδία από όλες τις διεθνείς διοργανώσεις, συλλογικές ή εθνικές.


Αν κάτι τέτοιο συμβεί, τότε θα αποκλειστεί η Βασιλεία και θα περάσει στα προημιτελικά χωρίς αγώνα η Μπάγερν Μονάχου ή θα πάρει τη θέση της Βασιλείας η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση