» » » » Premier League: «This is not Anfield»!

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Premier League: «This is not Anfield»!
Η αυλαία της τελευταίας αγωνιστικής για το 2011 ανοίγει με το αγώνα της Λίβερπουλ κόντρα στη Νιούκαστλ. Ωστόσο, η ομάδα του Νταλγκλίς έχει ήδη παραχωρήσει έξι ισοπαλίες στο «Άνφιλντ» και σε καμία περίπτωση το ματς με τις «καρακάξες» δεν δείχνει εύκολο...


21:45 ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ



Δεύτερη σερί ισοπαλία για τη Λίβερπουλ, η οποία μετά το 0-0 στη Γουίγκαν έμεινε στο εντός έδρας 1-1 με την Μπλάκμπερν! Οι «Ρεντς» ήταν κυρίαρχοι στο παιχνίδι, ισοφάρισαν γρήγορα το γκολ που δέχτηκαν στο τέλος του ημιχρόνου, αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη παρότι είχαν πολλές μεγάλες ευκαιρίες, ειδικά στις καθυστερήσεις!


Το «Άνφιλντ» δεν τρομάζει πλέον, καθώς η φετινή Λίβερπουλ έχει κερδίσει μόλις τρεις φορές σε εννιά αγώνες φέτος μέσα στο γήπεδο της. Τα άλλα έξι ματς έχουν έρθει ισόπαλα, τα πέντε μάλιστα με σκορ 1-1! Η ομάδα του Νταλγκλίς δεν κατάφερε να αξιοποιήσει τις γκέλες των άλλων «μεγάλων» και έτσι παραμένει εκτός τετράδας, συνεχίζοντας να δείχνει πως έχει μεγάλο πρόβλημα στο γκολ.


Το μόνο θετικό από το ματς με την Μπλάκμπερν ήταν η επιστροφή του Τζέραρντ και έτσι η μόνη απουσία είναι αυτή του Λούκας.


Μπορεί να μην ενθουσίασε με την απόδοσή της, ωστόσο το ζητούμενο για τη Νιούκαστλ επιτεύχθηκε. Οι «καρακάξες» επικράτησαν με 2-0 της Μπόλτον στο «Ρίμποκ» με τους Μπεν Αρφά και Ντεμπά Μπα να καθαρίζουν σε τρία λεπτά (69'-71') την αναμέτρηση.


Το σερί των έξι αγωνιστικών χωρίς νίκη σταμάτησε με την η ομάδα του Πάρντιου να πετυχαίνει ένα πολύ σημαντικό τρίποντο καθώς τα δύο επόμενα ματς (με Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ) ίσως να την αφήσουν χωρίς βαθμό. Παράλληλα, για πρώτη φορά μετά από έξι εκτός έδρας παιχνίδια, η Νιούκαστλ κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της.


Για το ματς με τη Λίβερπουλ, ο Πάρντιου βλέπει τον Γκόσλινγκ να επιστρέφει από τιμωρία, ωστόσο οι Γκάθρι, Λόβενγκραντς, Μαρβό και Στίβεν Τέιλορ παραμένουν εκτός.


ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Την παραμικρή εμπιστοσύνη δεν εμπνέει η Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ» και φαίνεται πως η υπόθεση με τον Σουάρες την έχει επηρεάσει αρκετά. Η Νιούκαστλ πήρε σημαντική νίκη ψυχολογίας και μπορεί να απειλήσει με τον φορμαρισμένο Ντεμπά Μπα. Oι γηπεδούχοι έχουν τον τίτλο του φαβορί.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση