» » » » » Preview Premier League: Φούλαμ - Μάντσεστερ Γιουναϊτεντ

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Premier League: Φούλαμ - Μάντσεστερ Γιουναϊτεντ
Για την Premier League η Φούλαμ υποδέχεται την Μάντσεστερ Γιουναϊτεντ πριν την έναρξη του εορταστικού προγράμματος στην Αγγλία σε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι όπου η φιλοξενούμενη δεν έχει κερδίσει τα 3 τελευταία χρόνια στο Κρεϊβεν Κότατζ.



Η Φούλαμ πραγματοποιεί μία μέτρια σεζόν βρισκόμενη μία θέση κάτω από ην μέση του βαθμολογικού πίνακα με 18 βαθμούς, έχοντας απόσταση από την ζώνη του υποβιβασμού.



Στην Φούλαμ, η δύναμη της είναι στην έδρα της όλα αυτά τα τελευταία χρόνια, φέτος έχει 3 νίκες, 3 ισοπαλίες και 2 ήττες με γκολ 14 υπέρ και 9 κατά.


Η γηπεδούχος στα 6 πρόσφατα ματς έχει 2 νίκες και 2 ισοπαλίες, την προηγούμενη αγωνιστική δεν δυσκολεύτηκε να κερδίσει την ουραγό Μπόλτον με 2-0 κάνοντας καλή εμφάνιση.


Η Φούλαμ θέλει να επαναλάβει τα αποτελέσματα που είχε και τα 3 τελευταία χρόνια στην έδρα της με την Μάντσεστερ Γιουν. αλλά για να τα καταφέρει πρέπει να πιάσει παρά πολύ καλή απόδοση.

Ο Μάρτιν Γιολ έχει αμφίβολο τον βασικό επιθετικό Μπόμπι Ζαμορα με 11 συμμετοχές και 3 γκολ ενώ εκτός παραμένουν ο Μαρκ Σβάρτσερ με 15 συμμετοχές και ο μέσος Στιβεν Σιντγουελ με 10 συμμετοχές.

Μετά αγωνιστική κάμψη που εμφάνισε στα τέλη του Νοεμβρίου, η Μάντσεστερ Γιουν. δείχνει να την έχει ξεπεράσει και έχει πλησιάσει την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι.


Στα 6 τελευταία ματς η Γιουναϊτεντ έχει 5 νίκες και μόλις μία ισοπαλία έχοντας δεχτεί 2 γκολ σε αυτά τα ματς, την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε την ΚΠΡ εκτός έδρας με 0-2 πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση.


Εκτός έδρας η Μάντσεστερ Γιουν. είναι αήττητη με 6 νίκες και 2 ισοπαλίες έχοντας δεχτεί μόλις 3 γκολ σε αυτά τα ματς, διαθέτει παράλληλα την δεύτερη καλύτερη άμυνα στην κατηγορία πίσω από την Λίβερπουλ με 14 γκολ παθητικό σε 16 παιχνίδια.

Οι παίκτες του Σερ Αλεξ Φεργκιουσον δεν θα έχουν εύκολο έργο στην έδρα της Φούλαμ και αναμένετε να δυσκολευτούν όπως και τα προηγούμενα χρόνια.


Η Μάντσεστερ Γιουν. αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών αφού εκτός είναι ο αμυντικός Βίντιτς με 6 συμμετοχές, ο Φλέτσερ με 8 συμμετοχές και 1 γκολ, ο μέσος Αντερσον με 8 συμμετοχές και 2 γκολ, ο μέσος Κλεβερλι με 5 συμμετοχές και ο Φαμπιο με 4 συμμετοχές. Ο πολύ καλός Ερνάντες με 13 συμμετοχές και 6 γκολ φαίνεται να είναι διαθέσιμος αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα κάτσει στον πάγκο της ομάδας του.


 Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr



Πιθανές ενδεκάδες


Φούλαμ (4-4-2): Στοκντεϊλ - Μπαιρντ, Χανγκελάντ, Σεντέρος, Ρίισε - Ρουϊζ, Ετουχου, Μερφι, Ντεμπσεϊ - Ντεμπέλε, Τζόνσον.


Μάντσεστερ Γιουν. (4-2-3-1): Ντε Χεα - Σμόλινγκ, Φέρντιναντ, Εβανς, Εβρά - Κάρικ, Τζόουνς - Βαλέντσια, Ρούνεϊ, Νάνι - Γουελμπέκ.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση