» » » » » » Preview Serie A Ιταλίας : Λάτσιο - Ουντινέζε

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Serie A Ιταλίας : Λάτσιο - Ουντινέζε
Στην Serie A η Λάτσιο υποδέχεται την Ουντινέζε σε ένα ματς ανάμεσα σε δύο δυνατές ομάδες που διεκδικούν την είσοδος τους στην πρώτη τριάδα, οι δύο ομάδες έχουν διαφορά 2 βαθμών.


Η Λάτσιο κάνει καλή σεζόν βρισκόμενη στην 4η θέση με 28 βαθμούς ισοβαθμώντας με την Μίλαν και 2 βαθμούς πίσω από της πρωτοπόρους Γιουβέντους και Ουντινέζε.



Την Τετάρτη η Λάτσιο κατάφερε να προκριθεί στην επόμενη φάση του Europa League αφού κέρδισε την Σπόρτινγκ Λις. και η Ζυρίχη κέρδισε την Βασλουι.


Στα 12 τελευταία ματς η Λάτσιο στο πρωτάθλημα έχει μόλις μία ήττα από την Γιουβέντους, μετά από αυτή την ήττα όμως έκανε δύο νίκες με Νοβάρα και Λέτσε την προηγούμενη αγωνιστική.


Σήμερα η Λάτσιο θα μετρήσει δυνάμεις απέναντι στην  δυνατή Ουντινέζε και θα δείξει αν μπορεί να κυνηγήσει μέχρι το τέλος τον τίτλο.

Ο Εντι Ρεϊα δεν έχει διαθέσιμους τον βασικό τερματοφύλακα Μαρκέτι  με 13 συμμετοχές και τους μέσους Ματουζάλεμ και Μαουρι, αμφίβολοι είναι οι Ραντού Κονκο και Μπρόκι.
 
Η Ουντινέζε, επίσης, προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Europa League, όπου πρόκειται να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ.

Η Ουντινέζε για άλλη μία φορά, στο παιχνίδι με την Σέλτικ αγωνίστηκε με πολλούς αναπληρωματικούς και δεν έχει σοβαρό πρόβλημα κούρασης.

Στην Serie A πραγματοποιεί πολύ καλή σεζόν, βασιζόμενη κυρίως στην έδρα της που έχει το απόλυτο νικών, και ισοβαθμεί στην κορυφή με την Γιουβέντους στους 30 βαθμούς.

Στα 6 πρόσφατα η Ουντινέζε έχει 5 νίκες και μία ήττα από την Πάρμα πριν 4 αγωνιστικές, διαθέτει την καλύτερη άμυνα στην κατηγορία με 7 γκολ παθητικό σε 14 ματς για αυτό το λόγο έχει 11 under 2.5.

Με την επιστροφή του βασικού στόπερ Ντομιτσι με 10 συμμετοχές και 1 γκολ, η Ουντινέζε είναι πλήρης.

  Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr



Πιθανές ενδεκάδες


Λάτσιο (3-4-1-2): Μπισαρι - Στανκεβιτσιους, Ντιακιτε, Μπιαβα - Καβαντα, Γκονζάλες, Λεντέσμα, Λουλιτς - Ερνανες - Κλόζε, Ροκι.


Ουντινεζε (3-5-1-1): Χαντανοβιτς - Μπενατια, Ντανίλο, Φερονετι - Μπάστα, Ισλα, Πιντζι, Ασαμοα, Αρμερο - Φλόρο Φλόρες – Ντι Ναταλέ.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση