» » » » » » Preview Serie A Ιταλίας : Κάλιαρι - Μίλαν

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Serie A Ιταλίας : Κάλιαρι - Μίλαν
Για την 16η αγωνιστική της Serie A η Κάλιαρι υποδέχεται την Μίλαν σε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι με τις δύο ομάδες να θέλουν τους 3 βαθμούς της νίκης.



Η Κάλιαρι δεν τα πηγαίνει καλά εντός έδρας σε σχέση με τα ματς μακριά από το γήπεδό της, εντός έχει μία νίκη, μία ήττα και 5 ισοπαλίες έχοντας πετύχει 3 γκολ και δεχτεί 5 γκολ.



Η γηπεδούχος βρίσκεται στην 12η θέση με 18 βαθμούς, δείχνει να μην βρίσκεται σε καλή κατάσταση αφού στα 6 τελευταία ματς έχει μόλις μία νίκη και η απόδοση της ήταν κάτω  του μετρίου. Το Σάββατο έχασε εκτός έδρας από την Κίεβο με 2-0 κάνοντας πάλι κακή εμφάνιση.


Η Κάλιαρι θέλει βαθμό ή βαθμούς ώστε να εξασφαλίσει όσο το δυνατό νωρίτερα την παραμονή της στην κατηγορία.

Για την Κάλιαρι ο βασικός μέσος Κοσου με 13 συμμετοχές επιστρέφει από τιμωρία, αλλά τώρα είναι τιμωρημένος ο Μπιοντινι ενώ εκτός παραμένουν ο επιθετικός Νενε με 11 συμμετοχές και 1 γκολ, ο αμυντικός Αστορι με 7 συμμετοχές και ο επιθετικός Ελ Καμπίρ με 2 συμμετοχές και 1 γκολ.

Η Μίλαν έκανε κακό ξεκίνημα στην σεζόν, αλλά στην συνέχεια βελτιώθηκε και επέστρεψε στον δρόμο των επιτυχιών που της έδωσε την ευκαιρία να βρεθεί στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Η Μίλαν βρίσκεται στην δεύτερη θέση, ισοβαθμώντας με την Ουντινέζε στους 31 βαθμούς, 2 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Γιουβεντούς. Εκτός έδρας έχει 3 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες με γκολ 12 υπέρ και 12 κατά.


Δείχνει να βρίσκεται σε καλή κατάσταση και είναι πολλά ματς αήττητη, την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισαν εύκολα την Σιένα με 2-0 και έδειξαν να μην επηρεάστηκαν από την γκέλα με την Μπολόνια όπου παραχώρησαν ισοπαλία με 2-2.


Η Μίλαν διαθέτει μακράν την καλύτερη επίθεση στην κατηγορία με 33 γκολ σε 15 ματς, δηλαδή σκοράρει πάνω από 2 γκολ μέσο όρο ανά παιχνίδι.

Για την Μίλαν επιστρέφει ο βασικός τερματοφύλακας Αμπιάτι, ενώ εκτός παραμένουν οι Γέπες με 6 συμμετοχές και 1 γκολ, Αλεσάντρο Νέστα με 8 συμμετοχές και 1 γκολ, Τζενάρο Γκατούζο, Φλαμινι και ο Αντονιο Κασσανο με 9 συμμετοχές και 2 γκολ.




Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr




Πιθανές ενδεκάδες


Κάλιαρι (4-3-1-2): Αγκάζι - Πισανο, Κανινι, Αριαουντο, Αγκοστινι - Εκνταλ, Ναινγκολαν, Κοσου - Κεπελινι - Ιμπαρμπο, Λαριβεϊ.

Μίλαν (4-3-1-2): Αμπιάτι - Αμπάτε, Τιάγκο Σίλβα, Μεξες, Αντονινι - Ζεερντοφ, Βαν Μπόμελ, Νοτσερινο - Μποατενγκ - Ιμπραΐμοβιτς, Ρομπίνιο.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση