» » » » » » To EPT Prague ήθελε τον …Γερμανό του!

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


To EPT Prague ήθελε τον …Γερμανό του!
Σπουδαία νίκη σημείωσε ο 21άχρονος Martin Finger στο European Poker Tour Prague. Ο Γερμανός κατάφερε να ξεπεράσει έναν πρωτόγνωρο, για τα δεδομένα της Πράγας, αριθμό παικτών και να κατακτήσει τη δόξα.


Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας. Συνολικά στο τουρνουά έλαβαν μέρος 722 παίκτες πόκερ – αριθμός  ρεκόρ συμμετοχών στην Τσεχία. Ο Finger, όμως, ήταν αυτός που κατέκτησε τον τίτλο του νικητή.



Πρόκειται για την  πρώτη φορά που ο Finger κατάφερε να λάβει κάποιο χρηματικό έπαθλό από κάποιο EPT main event, παρόλο που είχε κάνει ήδη δέκα αποτυχημένες προσπάθειες. Η υπομονή του, όμως, τον επιβράβευσε και σε συνδυασμό με τις πολύ καλές ικανότητες του στο πόκερ, έφυγε από τον διαγωνισμό κατά 720,000 ευρώ πλουσιότερος.


O Martin Finger ξεκίνησε ως chip leader, με μία μικρή διαφορά απέναντι στον Γάλλο Nicolas Levi, ο οποίος κατάφερε να τερματίσει τρίτος, με χρηματικό έπαθλο €270,000. Ο αγώνας, όμως , δεν ήταν εύκολος, ενώ χρειάστηκαν 4 ώρες για να φτάσει στο heads up με τον David Boyacayin.


Στο τελευταίο hand, όπου οι δύο παίκτες έκαναν pre flop all-in , ο Finger κρατούσε Α-Κ ενώ ο Ολλανδός δεκάρια. Στο flop άνοιξε K-K-6. Δίνοντας στον Γερμανό σημαντικό προβάδισμα. Στη συνέχεια το Turn αποκάλυψε Q και το River 9, δίνοντας στον Martin Finger το τρόπαιο και το βραχιόλι του EPT.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση