» » » » » » Τσάβι: Σε καλύτερη κατάσταση η Ρεάλ Μαδρίτης.(video)

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Τσάβι: Σε καλύτερη κατάσταση η Ρεάλ Μαδρίτης.(video)
Ο Τσάβι σε δηλώσεις του επιμένει ότι ήττα από την Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα τελειώσει την Μπαρτσελόνα από την διεκδικήσει του τίτλου στην Primera Division.


Οι Καταλανοί πηγαίνoυν στο παιχνίδι στο Santiago Bernabeu 3 βαθμούς πίσω από την Ρεάλ έχοντας μάλιστα ένα παιχνίδι περισσότερο.

Η Ρεάλ Μαδρίτης προέρχεται από ένα σερί 15 αγώνων αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις και πολλοί πιστεύουν ότι η Μπαρτσελόνα δεν έχει την πολυτέλεια να χάσει το Σάββατο στην Μαδρίτη.


Ωστόσο, ο Τσάβι δεν το βλέπει έτσι.

"Αν δεν κερδίσουμε, θα υπάρχουν πολλοί πόντοι ακόμα" δήλωσε κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου στη Βαρκελώνη την Τετάρτη. 

«Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι σε καλή κατάσταση, με 11 συνεχείς νίκες στο πρωτάθλημα, και 3 περισσότερους πόντους από εμάς," συνέχισε ο Ισπανός μέσος.

"Αυτό είναι το πρώτο Clasico μετά από τρία ή τέσσερα χρόνια όπου η Ρεάλ είναι σε καλύτερη κατάσταση [από εμάς]. Είναι δυνατοί σωματικά. "

Σχετικά με τα όσα έγιναν σε προηγούμενα παιχνίδια ο Τσάβι είπε ότι δεν υπάρχουν κακές σχέσεις μεταξύ των παικτών.

"Αυτά ήδη έχουν ξεχαστεί», δήλωσε. "Το Σάββατο, ο κάθε παίκτης θα αγωνιστεί για να κερδίσει η ομάδα του.

"Είναι λογικό ότι κάποιες φορές συμβαίνει να υπάρχει ένταση στο γήπεδο. Ελπίζω ότι στο τέλος του παιχνιδιού θα μιλάμε για το ποδόσφαιρο και μόνο για αυτό ».

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση