» » » » » » Το WPT Venice στην τελική ευθεία

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Το  WPT Venice στην τελική ευθεία
Έτοιμο είναι το τελικό τραπέζι στο World Poker Tour, που πραγματοποιείται στην Βενετία, με τον Michele Caroli να βρίσκεται πρώτος στο Chip Board.


Μετά από 8 ολόκληρες  ώρες παιχνιδιού, από τους δεκαπέντε  παίκτες που ξεκίνησαν την  ημέρα, αναδείχτηκαν οι έξι του τελικού  τραπεζιού.


Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας. Ο Caroli έχει το προβάδισμα και θα ξεκινήσει με 2.097.000 μάρκες, ελπίζοντας ότι θα κλείσει το 2011 με έναν τίτλο WPT.



Στο τελικό τραπέζι  συμμετέχει ο Alex Dozhenko από την Ρωσία, ο Edoro Alescio, ο οποίος βρίσκεται μια θέση κάτω από τον Caroli με 1.714.000 μάρκες, o Andrea Benelli, o Andrea Dato και ο σπουδαίος επαγγελματίας Steve O Dwyer με 501.000 μάρκες.


O Marvin Rettenmaier παρά την πολύ καλή του πορεία, κατά τις προηγούμενες ημέρες, αποκλείστηκε από το τουρνουά στην 8η θέση, εισπράττοντας $19.770.


Οι έξι παίκτες  που θα συμμετέχουν στο τελικό τραπέζι, θα πρέπει να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, προκειμένου να κερδίσουν  τον σπουδαίο τίτλο και το χρηματικό  έπαθλο των $255.842.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση