» » » » Copa Africa 2ος όμιλος: Ακτη Ελεφαντοστού - Σουδαν και Μπουρκίνα Φάσο - Αγκόλα

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Copa Africa 2ος όμιλος: Ακτη Ελεφαντοστού - Σουδαν και Μπουρκίνα Φάσο - Αγκόλα
Στο... χορό του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής μπαίνει η Ακτή Ελεφαντοστού, η οποία είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του κυπέλλου. Η παρέα του Ντρογκμπά κοντράρεται με το Σουδάν στην πρεμιέρα του δεύτερου ομίλου και θέλει ένα δυνατό ξεκίνημα, ενώ στο άλλο παιχνίδι, η Μπουρκίνα Φάσο μονομαχεί με την Αγκόλα σε ένα πολύ κρίσιμο ματς.



18:00 ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ - ΣΟΥΔΑΝ



Με δεδομένες τις σημαντικές απουσίες αρκετών δυνατών ομάδων, η Ακτή Ελεφαντοστού είναι το πολύ μεγάλο φαβορί της διοργάνωσης. Η καλύτερη φουρνιά παικτών που έχει βγάλει ποτέ η χώρα κρατά στα χέρια της την μεγάλη ευκαιρία να κατακτήσει έναν μεγάλο τίτλο. Άλλωστε, για ποδοσφαιριστές όπως ο Ντρογκμπά ή ο Κόλο Τουρέ, αυτό είναι πιθανότατα το τελευταίο Κύπελλο Εθνών Αφρικής στο οποίο μετέχουν. Το θέμα για την Ακτή είναι να επιβεβαιώσει και στον αγωνιστικό χώρο τον τίτλο του φαβορί, κάτι το οποίο δεν έχει συμβεί στις προηγούμενες διοργανώσεις. Δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα για τον Ζαχουί, ο οποίος έχει ένα πλήρες ρόστερ και με διαφορά το καλύτερο της διοργάνωσης.


Από τις πιο αδύναμες ομάδες της διοργάνωσης είναι το Σουδάν, το οποίο στις τελευταίες του συμμετοχές (τρεις τα τελευταία 30 χρόνια) έχει αποκλειστεί από τον πρώτο γύρο. Δύσκολα θα καταφέρει κάτι καλό στον όμιλο, πάντως δεν έχει και τίποτα να χάσει αφού δεν υπάρχει πολύ άγχος. Το ρόστερ απαρτίζεται από παίκτες που παίζουν όλοι τους σε ομάδες της χώρας και αυτό σαφέστατα αφενός δείχνει ομοιογένεια αφετέρου όμως αποδεικνύει πως το Σουδάν δεν έχει τις απαιτούμενες παραστάσεις που χρειάζονται ώστε να πετύχει κάτι καλό.


ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι πρεμιέρες πάντα κρύβουν παγίδες, ωστόσο η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων είναι πολύ μεγάλη. Οι παίκτες της Ακτής θέλουν να κάνουν ένα δυνατό ξεκίνημα και το Σουδάν προσφέρεται για κάτι τέτοιο. Το Over είναι αρκετά πιθανό και πληρώνει καλά.



21:00 ΜΠΟΥΡΚΙΝΑ ΦΑΣΟ - ΑΓΚΟΛΑ

Τελευταία στιγμή επικυρώθηκε η συμμετοχή της Μπουρκίνα Φάσο στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής καθώς η αφρικάνικη ομοσπονδία απέρριψε την ένσταση της Ναμίμπια για αντικανονική συμμετοχή του Ζενγκ. Οι «επιβήτορες» θα παίξουν στα τελικά ωστόσο οι άνθρωποι της ομάδας έκαναν λόγο για μία ψυχοφθόρα διαδικασία. Αγωνιστικά, η Μπουρκίνα Φάσο έχει ένα αξιοπρεπές ρόστερ που μπορεί να φτάσει στα προημιτελικά και από εκεί και έπειτα ό,τι προκύψει. Το ματς με την Αγκόλα είναι πολύ σημαντικό καθώς είναι η άμεση αντίπαλος για την πρόκριση.


Οι «αντιλόπες» είχαν δώσει το παρών στο Μουντιάλ του 2006, έκτοτε όμως δεν κατάφεραν να δώσουν συνέχεια και να καθιερωθούν στις δυνάμεις της Αφρικής. Στα δύο προηγούμενα Κύπελλο Εθνών Αφρικής, η Αγκόλα έφτασε ως τα προημιτελικά, το ίδιο θέλει να κάνει και τώρα. Βασίζεται στην καλή της άμυνα και απέναντι στην Μπουρκίνα Φάσο θα προσπαθήσει να πάει το ματς σε ένα χαμηλό ρυθμό.


ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Το πρώτο πράγμα που θέλουν αμφότερες είναι να μην χάσουν. Το παιχνίδι θεωρείται πολύ σημαντικό και η λογική λέει πως δεν θα υπάρξουν πολλά ρίσκα. Πάνω-κάτω, είναι ισοδύναμες και η ισοπαλία δείχνει να έχει αρκετές πιθανότητες.


 Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr


Η αποστολή της Ακτής Ελεφαντοστού
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Barry Boubacar (Lokeren, Belgium), Gerrard Gnanahouan (Avranches, France), Daniel Yeboah (Dijon, France),
ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Siake Tiene (Paris St Germain, France), Arthur Boka (Stuttgart, Germany), Benjamin Angoua Brou (Valenciennes, France), Igor Lolo (FC Kuban Krasnodar, Russia), Didier Zokora (Trabzonspor, Turkey), Emmanuel Eboue (Galatasaray, Turkey), Kolo Toure (Manchester City, England), Souleymane Bamba (Leicester City, England)
ΜΕΣΟΙ: Kafoumba Coulibaly (Nice, France), Jean-Jacques Gosso Gosso (Orduspor, Turkey), Didier Ya Konan (Hannover, Germany), Cheick Tiote (Newcastle United, England), Max Gradel (St Etienne, France), Yaya Toure (Manchester City, England)
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Gervinho (Arsenal, England), Seydou Doumbia (CSKA Moscow, Russia), Didier Drogba (Chelsea, England), Salomon Kalou (Chelsea, England), Wilfried Boni (Vitesse Arnhem, Netherlands), Abdul Kader Keita (Al Sadd, Qatar)

Η αποστολή του Σουδάν
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Mouez Mohjob (Al Hilal), Bhaldien Mohammed (Al Merreikh), Akram Al Hadi (Al Merreikh)
ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Mosab Omar (Al Merreikh), Ngemaldien Abdullah (Al Merreikh), Ahmed Al Basha (Al Merreikh), Bala Jaber (Al Merreikh), Mowaia Bashir (Ittihad Madani), Siefaldien Ali (Al Hilal), Khaliefa Ahmed (Al Hilal)
ΜΕΣΟΙ: Hisam Mustaffa (Al Hilal), Baderaldien Aldoud (Al Merreikh), Faisal Musa (Al Merreikh), Amier Kamal (Al Merreikh), Nazer Hamed (Al Hilal), Mohamed Al Tahir (Al Hilal) Alaadine Yousif (Al Hilal), Mohammed Ahmed Bashir (Al Hilal), Mohammed Moussi (Al Nsoor)
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Ramadan Alagab (Al Mourada), Mohammed Sheikh Eldin (Al Hasahesa), Eltaib Mudather (Al Hilal), Abdulrahman Hassan (Al Merreikh)
πηγη   stoixima.betfair.com

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση