» » » » » Football League: Δεύτερο σερί ντέρμπι για Πλατανιά

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Football League: Δεύτερο σερί ντέρμπι για Πλατανιά
Το κυρίως... πιάτο της 11ης αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League «σερβίρεται» αυτή την Κυριακή με συνολικά πέντε αγώνες να λαμβάνουν χώρα. Η αναμέτρηση που σίγουρα ξεχωρίζει είναι το Πλατανιάς - Πιερικός, το οποίο μπορεί να κρίνει την πρωτιά στη βαθμολογία.



14:00 ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΠΙΕΡΙΚΟΣ


Στην πρώτη του βαθμολογικού πίνακα σκαρφάλωσε και πάλι ο Πλατανιάς, μετά την εντός έδρας επικράτησή του επί της Βέροιας στο ντέρμπι κορυφής μεταξύ των δύο ομάδων την προηγούμενη αγωνιστική.



Παρά το γεγονός ότι η ομάδα των Χανίων πηγαίνει εξαιρετικά, ο προπονητής της δήλωσε για μια ακόμα φορά ότι στόχος είναι η παραμονή στην Football League! προσπαθώντας με αυτόν τον τρόπο να κρατήσει τους παίκτες του προσγειωμένους.
Εντός έδρας παραμένει αήττητη μετρώντας τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία σε σύνολο πέντε αγώνων, έχοντας δεχτεί μόλις ένα γκολ, ενώ όλα τα ματς στο γήπεδό της, έχουν λήξει στο Under 2.5 γκολ.


Με «όπλο» την άμυνα θα προσπαθήσει να... κλέψει το θετικό αποτέλεσμα ο Πιερικός, σε μια δύσκολή έδρα όπως αυτή του Πλατανιά. Αρκετά καλή η παρουσία των γηπεδούχων, οι οποίοι όμως δεν σκοράρουν εύκολα και κόντρα στη δεύτερη καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος, σίγουρα θα τα βρουν σκούρα.


Χωρίς σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα οι γηπεδούχοι, ενώ για τον Πιερικό σίγουρα εκτός θα είναι ο τιμωρημένος Δήμου. Αμφίβολος παραμένει για τους φιλοξενούμενους ο βασικός μέσος, Πέντα.


ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ο άσος φαίνεται να έχει τον πρώτο λόγο σ' αυτή την αναμέτρηση. Ο Πλατανιάς είναι σοβαρή ομάδα με πολύ δυνατή έδρα. Ο Πιερικός έχει πρόβλημα στο σκοράρισμα και για όσους θέλουν ν' αποφύγουν το σημείο και να πάνε στα... σίγουρα, το Under 2.5 γκολ προσφέρει μεγάλη ασφάλεια.


15:00 ΑΝΑΓ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ - ΑΝΑΓ.ΕΠΑΝΩΜΗΣ



Την πρώτη της εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα της Football League, πήρε η Αναγέννηση Γιαννιτσών την περασμένη αγωνιστική κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα (1-0) και μάλιστα αρκετά δύσκολα.


Οι γηπεδούχοι σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους είναι ομάδα που δεν έχουν εκμεταλλευτεί όπως θα μπορούσαν τον παράγοντα έδρα και όπως φαίνεται θα δυσκολευτούν και τώρα να το κάνουν.


Η Επανωμή γνωρίζει την αδυναμία της ομάδας των Γιαννιτσών στα εντός έδρας παιχνίδια της και θα προσπαθήσει να το εκμεταλλευτεί αυτό, παίζοντας «κλειστό» παιχνίδι με αντεπιθέσεις. Αμφίβολος παραμένει ο Παπαστεργίου που τραυματίστηκε στη μεγάλη εντός έδρας νίκη επί της Παναχαϊκής με 6-1.


ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η αποφυγή της ήττας είναι ο πρώτος στόχος και για τις δύο ομάδες. Μια ενδεχόμενη ισοπαλία ίσως και να μην αφήσει αμφότερες δυσαρεστημένες, αφού ο στόχος θα επιτευχθεί.


15:00 ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ - ΚΑΛΛΙΘΕΑ


Στα πρόθυρα διάλυσης βρίσκεται πλέον ο Βύζας Μεγάρων και αν δεν γίνει άμεσα η μεταβίβαση μετοχών στον υποψήφιο αγοραστή, Βασίλη Δρίτσα, σύντομα θα υπάρξει πρόβλημα βιωσιμότητας.


Την προηγούμενη αγωνιστική ταξίδεψε στην Κομοτηνή με μόλις 12 παίκτες, όμως κράτησε το 0-0 για ένα ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος βέβαια επήλθε η κατάρρευση και το τελικό 4-0 φαντάζει ως φυσιολογικό αποτέλεσμα.


Ευκαιρία για τη Καλλιθέα να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και το θετικά αποτελέσματα κόντρα σε μια ομάδα που βρίσκεται στα πρόθυρα της διάλυσης. Η ομάδα του Νίκου Παντέλη μετρά τρεις σερί αγώνες αήττητη, ενώ προέρχεται και από την εντός έδρας νίκη (1-0) με τον Πανσερραϊκό.


ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μοναδική ευκαιρία για τη νίκη έχει η Καλλιθέα η οποία θα βρει μπροστά της μια σχεδόν διαλυμένη ομάδα στην οποία επικρατεί αβεβαιότητα για το μέλλον. Το διπλό σίγουρα αξίζει το ρίσκο.
 

 Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr


15:00 ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ - ΦΩΚΙΚΟΣ



Σαρωτικές αλλαγές στην Παναχαϊκή μετά το βαρύ 6-1 από την Επανωμή. Ο Ηλίας Φυντάνης αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, όπως παρελθόν είναι πλέον και οι Κυβελίδης, Μενδρινός και Φούφουλας.


Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, η Παναχαϊκή έχει την ευκαιρία να επουλώσει τις... πληγές της στον εντός έδρας αγώνα κόντρα στον Φωκικό. Οι γηπεδούχοι είναι δυνατοί στην έδρα τους, μετρώντας τέσσερις νίκες σε πέντε αγώνες, την ίδια στιγμή που ο Φωκικός δεν έχει καταφέρει να πάρει ακόμα εκτός έδρας τρίποντο.


Όσον αφορά τους φιλοξενούμενους, μετά την εντός έδρας νίκη με 2-0 στο ντέρμπι «ουραγών» με τον Θρασύβουλο, πήρε και εκτός έδρας ισοπαλία (1-1) κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα, ανεβαίνοντας πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.


ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αν και οι αλλαγές είναι πολλές στην Παναχαϊκή, εν τούτοις παραμένει το φαβορί για τη νίκη σ' αυτό το παιχνίδι. Ο Φωκικός γνωρίζει ότι έχει δύσκολο έργο, θα το παλέψει, αλλά δύσκολα θα κάνει την έκπληξη.
πηγη   stoixima.betfair.com

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση