» » » » » » Preview Bundesliga 1 Στουτγαρδη - Γκλαντμπαχ: Δυνατή αναμέτρηση στην Στουτγάρδη.

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Bundesliga 1 Στουτγαρδη - Γκλαντμπαχ: Δυνατή αναμέτρηση στην Στουτγάρδη.
Προϊστορία (10 τελευταία): 7-3-0

Α’ ΓΥΡΟΣ: ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ 1-1

ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ: Πέντε σερί ματς χωρίς νίκη μετράει η Στουτγάρδη, μετά την τελευταία ήττα εκτός έδρας από τη Σάλκε με 3-1. Το γκολ της τιμής ο Οκαζάκι στο 87’. Αρκετοί τραυματίες για την αναμέτρηση αφού θα λείψουν οι αμυντικοί Μποκά (8) και Μπουλαρούζ (14/1), και οι μέσοι Τραορέ (9), Γκέπχαρτ (9), Μπα (1) και Γκέντνερ (14/3), οι οποίοι όμως δεν αναμένεται να αλλάξουν τις ισορροπίες της ομάδας. Υπέγραψε ο βόσνιος χαφ Ιμπίσεβιτς (10/5) από τη Χοφενχάιμ και πολύ πιθανόν να αγωνιστεί στην αρχική εντεκάδα.


Εντός: 4-2-3
Φόρμα στα 5 τελευταία: 0-1-4
Γκολ: 24-23 (συνολικά), 15-9 (εντός)


ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Παίζοντας πολύ ωραίο ποδόσφαιρο, κέρδισε με 3-1 εντός έδρας την Μπάγερν και βρίσκεται μόλις -1 βαθμό από την κορυφή. Μετά από γκάφα ολκής του Νόιερ, ο Ρόις από πολύ μακριά έκανε το 1-0 στο 11’, ενώ σκόραρε άλλες δύο φορές σε ισάριθμες αντεπιθέσεις ο Χέρμαν (41’ και 71’). Παρά το τέρμα που δέχτηκε η Γκλάντμπαχ, έχει την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα με μόλις 12 γκολ παθητικό. Τελευταία φορά που νίκησε η Γκλάντμπαχ εκτός έδρας τη Στουτγάρδη ήταν το 1994 (2-4). Έκτοτε μετρά 9 ήττες και 5 ισοπαλίες. Μοναδική απουσία ο Ραούλ Μπομπαντίγια (15/1). Να σημειώσουμε ότι ο ταλαντούχος Ρόις έχει πουληθεί στη Ντόρτμουντ έναντι 17 εκατ. €, αλλά θα συνεχίζει να αγωνίζεται με τη φανέλα της Γκλάντμπαχ μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.
 
Εκτός: 4-0-4
Φόρμα στα 5 τελευταία: 3-1-1
Γκολ: 28-12 (συνολικά), 7-5 (εκτός) 

  Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr


Πρόταση: Η πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στη Μπάγερν και το γεγονός ότι στα τελευταία 25 ματς με τη Στουτγάρδη (εντός-εκτός) η Γκλάντμπαχ έχει κερδίσει μόλις 1 φορά, δίνει κίνητρο για τη Γκλάντμπαχ να παίξει για τη νίκη. Από την άλλη η Στουτγάρδη ακόμα ψάχνεται και η μεταγραφή του Ιμπίσεβιτς ίσως να της δώσει άλλο αέρα στην επιθετική της γραμμή. Περιμένουμε ένα ωραίο ματς με αρκετά γκολ στο Μερσέντες-Μπενζ Αρίνα. Το over σε τιμές 1.91 (Bwin) ή 1.95 (Expekt) είναι αρκετά ικανοποιητικές.
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση