» » » » » » Preview Copa del Rey Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης: Τρίτο El Clasico για φέτος

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Copa del Rey Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης: Τρίτο El Clasico για φέτος
Προϊστορία (10 τελευταία): 6-3-1

1ο ματς: Ρεάλ-Μπαρτσελόνα 1-2

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Εύκολο απόγευμα για την Μπάρτσα στη Μάλαγα που επικράτησε με 4-1, και τον Μέσι να πετυχαίνει 3 υπέροχα γκολ (33’, 51’ και 80’). Το τέταρτο γκολ ο Σάντσες στο 48’. Ο Γκουαρντιόλα, ξεκούρασε τους Πουγιόλ, Φάμπρεγκας και Τσάβι, που δεν τους χρησιμοποίησε, ενώ έκανε αλλαγή τους Ινιέστα και Σάντσες για τον ίδιο λόγο. Στο 1ο αγώνα με την Ρεάλ για το κύπελλο, αν και δέχτηκε γκολ από τον Κριστιάνο Ρονάλντο μόλις στο 11’, γύρισε το ματς σε 1-2 με γκολ του Πουγιόλ (44’) και του Αμπιντάλ (77‘), μετά από εξαιρετική πάσα του Μέσι. Οι μόνες αξιοσημείωτες απουσίες είναι ο, τραυματίας εδώ και καιρό, Βίγια (15/5) και ο Κεϊτά (15 συμμ.), ο οποίος απουσιάζει στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής με το Μάλι.


Εντός: 9-1-0
Φόρμα στα 5 τελευταία: 4-1-0
Γκολ: 59-12 (συνολικά), 43-2 (εντός)



ΡΕΑΛ  ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Βαρύ το κλίμα στη Ρεάλ, αφού όπως αποκάλυψε η εφημερίδα «As» και η λαοφιλής τηλεοπτική εκπομπή «Pelota Punto», άτομα του περιβάλλοντος του Μουρίνιο αναφέρουν πως ο ίδιος έχει αποφασίσει να αποχωρήσει το καλοκαίρι από τη Μαδρίτη, μετά από τις έντονες δοκιμασίες που δέχτηκε στο ματς με τη Μπιλμπάο, την οποία νίκησε με 4-1. Από την άλλη, ο Σέρχιο Ράμος απολογήθηκε τη Δευτέρα στην διοίκηση της ομάδας μετά από κατηγορίες ότι είναι υποκινητής ανταρσίας στα αποδυτήρια για να διώξουν το Μουρίνιο. Στο ματς πρωταθλήματος με τη Μπιλμπάο την Κυριακή, βρέθηκε να χάνει μόλις στο 13’, αλλά ανέτρεψε το εις βάρος της σκορ, με γκολ του Μαρσέλο (25’), δυο πέναλτι του Κριστιάνο Ρονάλντο (46’ και 67’) και Καγιεχον στο 81’. Από το 66’ η Μπιλμπάο έπαιζε με 10 παίχτες μετά την αποβολή του Ντε Μάρκος, η οποία οδήγησε και στο 2ο πέναλτι. Τραυματίες για τους μερένχες οι Πέπε (14/1), Κεντίρα (13) και Ντι Μαρία (14/4).
 
Εκτός: 8-1-1
Φόρμα στα 5 τελευταία: 4-0-1
Γκολ: 67-18 (συνολικά), 29-6 (εκτός) 


 Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr






Πρόταση: Άγνωστο πως θα βγει στον αγωνιστικό χώρο η αναστάτωση που έχει δημιουργηθεί στη Ρεάλ, μετά τις πρόσφατες εξελίξεις. Αναμένεται σίγουρα ένα πολύ ανοιχτό και γρήγορο παιχνίδι, όπως μας έχουν συνηθίσει οι δύο ομάδες τα τελευταία χρόνια, γι’ αυτό πηγαίνουμε με το 4-6 γκολ ή με το over 3,5 (στο 2,40-2,45), βασιζόμενοι στην εξαιρετική επιθετική γραμμή των δυο ομάδων.


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση