» » » » » » Preview Copa del Rey Λεβάντε - Βαλένθια: Το ντέρμπι του Λεβαντε!

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Copa del Rey Λεβάντε - Βαλένθια: Το ντέρμπι  του Λεβαντε!
Προϊστορία: 1-3-6

ΛΕΒΑΝΤΕ: Ανώτερη η Βαλένθια στο πρώτο αγώνα για τα προημιτελικά του κυπέλλου, όπου και επικράτησε με 4-1 επί της συμπολίτισσας Λεβάντε. Σκόρερ οι Ζόνας (24’), Σολδάδο (31’), Πιάτι (45’) και Τίνο Κόστα (94’). Είχε μειώσει σε 2-1 για τη Λεβάντε ο Αρούνα Κονέ στο 37’. Στο πρωτάθλημα έφερε 0-0 με τη Σαραγόσα, σε ένα κακό αγώνα, που κράτησε την ομάδα από τη Βαλένθια μακριά από τις νίκες για τέσσερις συνεχόμενους αγώνες πρωταθλήματος. Στο ντέρμπι με τη Βαλένθια θα απουσιάσουν οι Πέδρο Λόπεζ (8), Χουανλού (14/5), Μπαρκέρο (17/3) και Βάλντο (16/3).

 
Εντός: 6-2-1
Φόρμα 1-2-2
Γκολ: 25-22, 15-5

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Δεν κατάφερε να εκμεταλλευθεί το προβάδισμα με την Οσασούνα την Κυριακή (Σολδαδο 85') και δέχτηκε το γκολ της ισοφάρισης από τον Λόλο στο 90'. Έτσι έμεινε μακριά από τις νίκες σε όλες τις διοργανώσεις για έκτο συνεχόμενο παιχνίδι. Το 4-1 του πρώτου αγώνα με τη Λεβάντε ίσως δώσει τη δυνατότητα στον Ουνάι Έμερι να κάνει κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα, μιας και ακολουθούν ακόμα δύο σημαντικά εκτός έδρας αγώνες για το πρωτάθλημα. Αρκετές απουσίες και στην άμυνα και κέντρο αφού στο σημερινό αγώνα δε θα αγωνιστούν οι Βίκτορ Ρουίς (14), Κόστα (2), Μιγκέλ (8), Ματιέ (15), Αλμπέλδα (11), Ερνάντεθ (16/1) και Πιάτι (14).

Εκτός: 4-3-2
Γκολ: 29-20, 18-12
Φόρμα 1-2-2 


 Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr


Πρόταση: Αμφίρροπο ματς στο τοπικό ντέρμπι της Βαλένθια. Πολύ δύσκολη η ανατροπή του σκορ για τη Λεβάντε, και η Βαλένθια δεν αποτελεί εύκολο αντίπαλο, για να το καταφέρει. Θα πάμε με το Χ (3,40 στη William Hill) στη συγκεκριμένη αναμέτρηση και λόγω της φύσης του ματς, και λόγω των συνθηκών, αλλά και των απουσιών των δυο ομάδων. Άλλωστε, 3 από τα 4 τελευταία εντός έληξαν ισόπαλα για τη Λεβάντε, όσα και για τη Βαλένθια εκτός έδρας.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση