» » » » Preview League Cup Γαλλίας: Καεν - Μαρσεϊγ

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview League Cup Γαλλίας: Καεν - Μαρσεϊγ
Η Καέν υποδέχεται τη Μαρσέιγ για την προημιτελική φάση του League Cup Γαλλίας, με τις δύο ομάδες να έχουν αντίθετη ψυχολογία, λόγω των προηγούμενων αγώνων τους.


Η ισοπαλία στη συγκεκριμένη αναμέτρηση προσφέρεται σε απόδοση 3,30.


Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στη 14η θέση της βαθμολογίας, έχουν 20 βαθμούς σε 19 παιχνίδια για το Le Championnat και απέχουν μόλις δύο από την επικίνδυνη ζώνη.


Σ’ ό,τι αφορά τις υποχρεώσεις τους στο κύπελλο, γνώρισαν ήττα-σοκ από την Τρουά με 2-4 στην παράταση και αποκλείστηκαν από την επόμενη φάση.



Μόνο στο League Cup τα πηγαίνουν καλά, καθώς βρίσκονται στη φάση των "8" και σίγουρα έχουν τις δυνατότητες (με βάση τα όσα έχουν δείξει στον θεσμό) να ανέβουν και υψηλότερα.


Η Καέν είναι μια ομάδα με 53% ποσοστό στα under και 47% ποσοστό στα over, σ’ ό,τι αφορά τις εντός συνόρων αναμετρήσεις της, ενώ και η αναλογία goal/goal και no goal φαίνεται μοιρασμένη.


Το under στη συγκεκριμένη αναμέτρηση προσφέρεται σε απόδοση 1,75.


Η Μαρσέιγ, στον αντίποδα, δε δυσκολεύτηκε καθόλου να υπερκεράσει το εμπόδιο του Ερυθρού Αστέρα 93 στο κύπελλο και είχε ένα, μάλλον, άνετο ματς, επικρατώντας με 0-5.


Αν κανείς λάβει υπόψη του την πορεία της τα προηγούμενα χρόνια στο πρωτάθλημα, θα αντιληφθεί πως ούτε κι αυτή βρίσκεται στα καλύτερά της.


Οι σημερινοί φιλοξενούμενοι, πάντως, έχουν προκριθεί και στους "16" του Champions League, έπειτα από μια γκραν γκινιόλ τελευταία αγωνιστική από την οποία βγήκαν κερδισμένοι και ανέκτησαν μεγάλο μέρος από τη χαμένη τους ψυχολογία.


 Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr



Το under προηγείται στις αναμετρήσεις των Μασσαλών, αλλά όχι με μεγάλη διαφορά, διότι συγκεντρώνει 58% έναντι του 42% των over.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση