» » » » » » Preview Premier League: Εβερτον - Μπόλτον

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Premier League: Εβερτον - Μπόλτον
Στην Premier League η Εβερτον υποδέχεται την ουραγό Μπόλτον σε ένα σημαντικό παιχνίδι ειδικά για την φιλοξενούμενη Μπόλτον που ψάχνει απεγνωσμένα βαθμούς.



Η Έβερτον βρίσκεται στην μέση του βαθμολογικού πίνακα με 24 βαθμούς, έχοντας όμως λιγότερα παιχνίδια. Εντός έδρας έχει 3 νίκες, 2 ισοπαλίες και 4ήττες με γκολ 9 υπέρ και 10 κατά.



Τα Ζαχαρωτά όσο δύσκολα σκοράρουν τόσο δύσκολα δέχονται γκολ για αυτό το λόγο σε 18 παιχνίδια μέχρι τώρα έχει 19 γκολ υπέρ και 20 κατά. Μετά τις δύο ήττες από Στοουκ και Αρσεναλ, η Εβερτον δεν έχει χάσει έχοντας δύο ισοπαλίες και 2 νίκες.


Την προηγούμενη αγωνιστική σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι κέρδισε την Γουεστ Μπρομ εκτός έδρας με 0-1 με γκολ στο τέλος.


Ο δανεικός Λάντον Ντόνοβαν από τους Λος Αντζελες Γκαλαξυ είναι κανονικά διαθέσιμός ενώ αμφίβολος είναι ο μέσος Κόλεμαν με 13 συμμετοχές και ο μέσος Φελαϊνι με 13 συμμετοχές και 1 γκολ.


Από την άλλη η Μπόλτον ένα ματς πριν την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας και δεν έχει κανένα περιθώριο για απώλειες βαθμών, η απόδοση της όμως δεν βοηθάει καθόλου σε αυτό τον τομέα.


Η Μπόλτον εκτός έδρας έχει 3 νίκες και 6 ήττες με 18 γκολ παθητικό ενώ στα πρόσφατα παιχνίδια έχει μία νίκη επί της αδύναμης Μπλακμπέρν και μία ισοπαλία την προηγούμενη αγωνιστική με την Γουλβς που αν και προηγήθηκε δεν κατάφερε να πάρει την νίκη.


Η αμυντική λειτουργία είναι κάκιστη, διαθέτει την δεύτερη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία, πίσω από την Μπλάκμπρν, με 42 γκολ παθητικό σε 19 παιχνίδια. Έτσι, αφού δέχεται εύκολα το γκολ κάνει μεγάλα σκορ και συνολικά έχει 14 στα 19 over 2.5 και 8 στα 8 over 2.5 εκτός έδρας.


Για το σημερινό ματς αμφίβολος είναι ο μέσος Πραντλι ενώ μακροχρόνια εκτός είναι οι Στιούαρτ Χόλντεν, Λι Τσουνγκ-Γιονγκ, Ρικάρντο Γκάρντνερ, Σιν Ντεϊβις και Μαρκός Αλόνσο.


 Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr



Πιθανές ενδεκάδες


Εβερτον (4-4-1-1): Χαουαρντ - Χιμπερτ, Τζαγκιελκα, Ντιστιν, Μπέινς - Ντονοβαν, Ροντγουελ, Χειτινγκα, Οσμάν - Κεϊχιλ - Σάχα.


Μπόλτον (4-4-2): Τζαασκελαϊνεν - Στεϊνσον, Κναϊτ, Κεϊχιλ, Ρικετς - Ντεϊβις, Μουαμπα, Ρεο-Κοκερ, Πετροφ - Κλασνικ, Ν Γκογκ.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση