» » » » » » Preview Primera Division : Μάλαγα - Ατλέτικο Μαδρίτης

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Primera Division : Μάλαγα - Ατλέτικο Μαδρίτης
Στην Ισπανία η Μάλαγα υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης σε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι όπου οι δύο ομάδες είχαν σαν στόχο στην πρώτη τετράδα, αλλά τα πράγματα δεν λειτούργησαν όπως τα είχαν προγραμματίσει μέχρι στιγμής.



Η Μάλαγα ξεκίνησε τη σεζόν καλά, στην συνέχεια όμως δεν συνέχισε εξίσου καλά και έπεσε στην βαθμολογία, αύτη την στιγμή βρίσκεται στην 7η θέση με 24 βαθμούς 5 βαθμούς πίσω από την 4η θέση που οδηγεί σε έξοδο στο Champions League.



Εντός έδρας είναι πολύ δυνατή με 5 νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα με γκολ13 υπέρ και 9 κατά. Πριν την διακοπή είχε 3 ματς χωρίς νίκη αφού έχασε από την Σοσιεδαδ και την Βαλένθια εκτός έδρας και παραχώρησε ισοπαλία με 1-1 στην Οσασουνα εντός έδρας.


Την Τρίτη για τι κύπελλο Ισπανίας αγωνίζονταν στο Μπερναμπέου με την Ρεάλ Μαδρίτης όπου προηγήθηκε με 0-2 αλλά τελικά δεν κατάφερε να πάρει την νίκη χάνοντας τελικά με 3-2 δεχόμενη τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο.


Ο Πελεγκρίνι δεν έχει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα, μοναδικός απόντας είναι ο Χοακίν με 13 συμμετοχές και 2 γκολ.


Η Ατλέτικο Μαδρίτης ξεκίνησε την σεζόν με μεγάλες φιλοδοξίες, αλλά κατάφερε να απογοητεύσει τους οπαδούς της.


Παρά τις καλές μεταγραφές που πραγματοποίησε η Ατλέτικο βρίσκεται στην μέση του βαθμολογικού πίνακα με 19 βαθμούς, μακριά από το γήπεδό της δεν έχει νίκη, σε 7 παιχνίδια έχει 6 ήττες και μία ισοπαλία με γκολ 5 υπέρ και 20 κατά.


Πριν την διακοπή ήταν σε κακή κατάσταση με 2 νίκες και 4 ήττες στα 6 τελευταία ματς, δεχόμενη σε αυτά τα παιχνίδια 16 γκολ.


Τελικά ο Μανθάνο απολύθηκε και νέος κόουτς ανέλαβε ο Ντιέγκο Σιμεόνε που είναι ο λατρεμένος της εξέδρας έχοντας στόχο να ξυπνήσει τους παίκτες και να τους βοηθήσει να κάνουν μία νέα αρχή.


Ο Σιμεόνε δεν θα έχει τον Ρέγιες που πήγε στην Σεβίλλη, τον τιμωρημένο Ασουνσάο  με 6 συμμετοχές και τον αμυντικό Σίλβιο με 8 συμμετοχές.


 Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr



Πιθανές ενδεκάδες


Μάλαγα (4-2-3-1): Καμπαρέλο - Σαντσες, Ντεμικέλις, Ματαϊσεν, Μονρεαλ - Τουλαλαν, Απονο - Καθόρλα, Ισκο, Φερναντεζ - Φαν Νιστελρόι.


Ατλέτικο Μαδρίτης (4-1-4-1): Κουρτοϊς - Περαία, Γκοντιν, Ντομινγκεθ, Λουϊς Φελιπε - Τιαγκο -Χουανφραν, Κοκε, Ντιέγκο, Σαλβιο - Φαλκαο.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση