» » » » » » » Preview Primera Division : Μάλαγα - Σεβίλλη και Σανταντερ - Βαλένθια

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 
 
 
Preview Primera Division : Μάλαγα - Σεβίλλη και Σανταντερ - Βαλένθια
29/01/2012  19:00 ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ

Προϊστορία (10 τελευταία): 2-4-4
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ 4-3

ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ: Άνοιξε το σκορ νωρίς, στο 13’, με το Στουάνι, αλλά δέχτηκε γρήγορα την απάντηση από την Χετάφε, στο 26’ (Γκαβιλάν), και στο 83’ με το γκολ του Φέντορ γράφτηκε το 1-2, που ήταν και η τρίτη ήττα εντός έδρας ήττα φέτος. Φυσιολογικά βρίσκεται στη 16η θέση, και όπως όλα δείχνουν θα χρειαστεί να παλέψει σκληρά μέχρι το τέλος για παραμονή στην κατηγορία. Δύο παίχτες αμφίβολοι για τη Σανταντέρ: ο αμυντικό Φράνσις (12 συμμ.), που λογικά θα προλάβει, και ο μέσος Κόλσα (7). Στη Λεβάντε θα συνεχίσει ο μέσος Σερράνο (8 συμμ.).


Εντος: 3-4-3
Γκολ: 15-23 (συνολικά), 6-7 (εντός)
Φόρμα στα 5 τελευταία: 2-2-1

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Επηρεασμένη από τα συνεχόμενα ματς σε κύπελλο και πρωτάθλημα, παραλίγο να την «πάθει» στον τελευταίο εκτός έδρας αγώνα για το πρωτάθλημα κόντρα στην Οσασούνα.  Όλη η ουσία του παιχνιδιού ήταν στα τελευταία 5 λεπτά της αναμέτρησης, αφού η Βαλένθια σκόραρε στο 85’ με το Σολδάδο και δέχθηκε το γκολ στο 90’ από τον Λόλο, ενώ με κόκκινη αποβλήθηκε ο Αλμπέλδα, επίσης στο 90’. Ίσως προλάβει τν αναμέτρηση ο τερματοφύλακας Γκουαίτα (11), αλλά λογικά δεν θα χρησιμοποιηθεί, ενώ σίγουροι απόντες ο αμυντικός Μαντούρο (2) και οι μέσοι Κανάλες (8/1) και Πάμπλο Ερνάντες (16/1). Τιμωρημένος ο μέσος Αλμπέλδα (12).

Εκτός: 4-3-2
Γκολ: 29-20 (συνολικά), 11-8 (εκτός)
Φόρμα στα 5 τελευταία: 1-2-2  

Πρόταση: Πολλές οι αδυναμίες που παρουσιάζει η Σανταντέρ, και ο νέος προπονητής Γκονζάλες δεν θα προλάβει να τις διορθώσει πολύ σύντομα. Αυτό θα προσπαθήσει να εκμεταλλευθεί η Βαλένθια, η οποία μετά από τρία ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, δε θα δυσκολευτεί να τα καταφέρει και να ξεπεράσει το εμπόδιο της Σανταντέρ. Πολύ καλό το διπλό στο 2.15 (Expekt).  
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

29/01/2012 22:30 ΜΑΛΑΓΑ – ΣΕΒΙΛΛΗ

Προϊστορία (10 τελευταία): 1-3-6
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΣΕΒΙΛΛΗ-ΜΑΛΑΓΑ 0-1

ΜΑΛΑΓΑ: Πολύ δύσκολο να σταματήσει την «υπερηχητική» Μπαρτσελόνα, η οποία πέρασε από το Λα Ροσαλέδα σαν σίφουνας με 1-4. Το γκολ της τιμής για τη Μάλαγα πέτυχε ο Ροντόν στο 85’. Τέσσερις ήττες και δύο ισοπαλίες μετρά η Μάλαγα στο πρωτάθλημα από τις αρχές του Δεκέμβρη, ενώ μεσολάβησαν και οι δύο ήττες από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο κύπελλο. Σταθερά εκτός οι μεσοεπιθετικοί Χοακίν (13/2) και Ζούλιο Μπαπτίστα (4/1). Νέα, αλλά ασήμαντη απουσία ο τερματοφύλακας Ρούμπεν (2). Ελεύθερος ο δανός αμυντικός Στάντσγκααρ (καμία συμμ.), οποίος θα συνεχίσει στη Κοπεγχάγη.  

Εντος: 5-2-2
Γκολ: 22-28 (συνολικά), 14-13 (εντός)
Φόρμα στα 5 τελευταία: 0-2-3

ΣΕΒΙΛΛΗ: Δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία στο πρωτάθλημα, αυτή τη φορά με 1-1 εκτός έδρας με τη Μπέτις. Δέχτηκε το γκολ στο 26’, ισοφάρισε με το Νεγρέδο στο 41’, ενώ ο Φάτσιο αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη στο 70’, χωρίς όμως να επηρεάζει την τελική έκβαση του αγώνα. Τιμωρημένος ο αμυντικός Φάτσιο (12/1). Αμφίβολοι είναι ο αμυντικός Σπάχιτς (17) και ο επιθετικός ντελ Μοράλ (17/5), ενώ θα απουσιάσει σίγουρα ο μέσος Περόττι. O μέσος Αρμεντέρος (13) οδεύει προς Ράγιο Βαγιεκάνο, ενώ ήδη πουλήθηκε ο Ουρουγουανός μέσος Κάσερες (14/1) στη Γιουβέντους. Αποκτήθηκε ο επιθετικός Ντιαβαρά από τη Μαρίτιμο (15/10).

Εκτός: 1-6-2
Γκολ: 20-20 (συνολικά), 5-6 (εκτός)
Φόρμα στα 5 Τελευταία: 0-2-3  


  Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr


Πρόταση: Η αίγλη του παρελθόντος έχει φύγει εδώ και καιρό από τη Σεβίλλη και ψάχνει απεγνωσμένα την ταυτότητά της. Μετρά μόλις μια νίκη εκτός έδρας και οι αδυναμίες που παρουσιάζει θα είναι ευκαιρία για τη Μάλαγα να τις εκμεταλλευτεί και να σταματήσει το αρνητικό σερί των 6 συνεχόμενων αγώνων χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα. Άσσος στο 2.15 (Expekt).
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση