» » » » » » Preview Serie A Γιουβέντους - Ουντινέζε: Ασταμάτητη η Μεγάλη Κυρία;;;

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Serie A Γιουβέντους - Ουντινέζε: Ασταμάτητη η Μεγάλη Κυρία;;;
Προϊστορία (10 τελευταία): 5-1-4

Α' ΓΥΡΟΣ: 21/12 Ουντινέζε-Γιουβέντους 0-0


ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Την προηγούμενη αγωνιστική νίκησε εκτός έδρας την Αταλάντα με 0-2, με γκολ του Λιχστάινερ (55') και Τζιακερίνι (81'). Παρέμεινε μόνη πρώτη και αήττητη στο πρωτάθλημα, 1 βαθμό πάνω από τη δεύτερη Μίλαν. Την Τετάρτη προκρίθηκε στο κύπελλο επί της Ρόμα, νικώντας την με 3-0, χρησιμοποιώντας τους περισσότερους βασικούς είτε στο αρχικό σχήμα, είτε ως αλλαγή. Φέτος μετράει αήττητο σερί 21 αγώνων στην Ιταλία (πρωτάθλημα και κύπελλο). Ελάχιστες απουσίες για τη Γιουβέντους, αφού θα απουσιάσουν για ακόμη ένα ματς οι Μάννινγκερ (0 συμμ.), ο μεσοεπιθετικός Ελία (2 συμμ.) και ο επιθετικός Κουαλιαρέλλα (9/1). Παρελθόν αποτελεί ο Σόρενσεν (0 συμμ.) που θα συνεχίσει την καριέρα του στη Τζένοα. Απέκτησε τον μέσο Κάσερες της Σεβίλλης έναντι 8 εκατ. ευρώ.


Eντος: 6-3-0
Γκολ: 31-12 (συνολικά), 19-6 (εντός)
Φόρμα στα 5 τελευταία: 3-2-0


ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Δεν κουράστηκε ιδιαίτερα την προηγούμενη αγωνιστική και επικράτησε της Κατάνια με 2-1. Μεσοβδόμαδα δεν είχε υποχρεώσεις στο κύπελλο αφού αποκλείσθηκε από την Κιέβο στον προηγούμενο γύρο. Τα γκολ οι Αρμέρο (20') και Ντι Νατάλε (54'). Πιθανότατα θα προλάβουν την αναμέτρηση ο αμυντικός Ντομίτσι (14/1) και ο μέσος Πίντσι (17/1). Αμφίβολος ο Isla (17/3). Σίγουρα εκτός ο αμυντικό Μπενάτια (15/1) και οι μέσοι Ασαμόα (17/1) και Μπαντού (10). Δόθηκε δανεικός ο Τιερί Ντουμπαί (1 συμμ.) στη Σοσό.

Έκτος: 2-4-3
Γκολ: 28-14 (συνολικά), 8-10 (εκτός)
Φόρμα στα 5 τελευταία: 2-2-1  


 Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr


Πρόταση: Με την κατάσταση που παρουσιάζουν οι δύο ομάδες είναι λογικό να δίνεται φαβορί η Γιουβέντους. Προσωπικά κρατάω τις επιφυλάξεις μου γιατί πιστεύω ότι κάποτε θα σταματήσει να πηγαίνει "τρένο" η Γιουβέντους. Γιατί όχι με την Ουντινέζε, που είναι 3η στο πρωτάθλημα, και σε όλα τα εκτός έδρας ντέρμπι που έδωσε έχει μόνο μια ήττα από τη Νάπολι; Στα υπόλοιπα: Χ με Μίλαν, Χ με Λάτσιο και νίκη με Ίντερ. Διπλό που παίζεται ως και 6,10!
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση