» » » » » » Preview Λιγκ Καπ Αγγλίας : Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Σίτι

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Λιγκ Καπ Αγγλίας : Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Σίτι
Για τα ημιτελικά του Λιγκ Καπ η Λίβερπουλ υποδέχεται την Μάντσεστερ Σίτι στον επαναληπτικό του 0-1 του πρώτου ματς στην αντίθετη έδρα. Ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ δεν ισχύει για την κανονική διάρκεια του 90λέπτου αλλά μόνο μετά το τέλος της παράτασης. Όποια ομάδα προκριθεί στον τελικό θα συναντήσει την Κάρντιφ που απέκλεισε την Κρίσταλ Πάλας στα πέναλτι.


Στο πρώτο παιχνίδι η Λίβερπουλ είχε πάρει την νίκη με 0-1 με γκολ-πέναλτι του Τζέραρντ στο 13ο λεπτό, αμύνθηκε σωστά για όλη την διάρκεια του ματς και κράτησε αυτό το προβάδισμα χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες. Για το πρωτάθλημα έχουν συναντηθεί δύο φορές και τα αποτελέσματα ήταν:
-Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι 1-1 στις 27 Νοεμβρίου
-Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ 3-0 στις 3 Ιανουαρίου.



Η γηπεδούχος βρίσκεται στην 7η θέση του πρωταθλήματος μετά από 22 αγωνιστικές και εντός έδρας είναι αήττητη αλλά με 4 νίκες και 7 ισοπαλίες με γκολ 14 υπέρ και 8 κατά.
Το Σάββατο αγωνιζόταν με την Μπόλτον εκτός έδρας, πραγματοποίησε πολύ κακή εμφάνιση και δικαίως ηττήθηκε με 3-1, παρουσίασε προβλήματα τόσο στην επίθεση όσο και στην αμυντική λειτουργία της.
<< Δεν νομίζω ότι μπήκαμε στο παιχνίδι. Δεν νομίζω ότι ήμασταν καλοί>> δήλωσε ο τεχνικός Νταγκλίς.


Εκτός για την Λίβερπουλ παραμένει εδώ και καιρό ο Λούκας με 12 συμμετοχές, ο τιμωρημένος επιθετικός Σουαρες με 18 συμμετοχές και 5 γκολ ενώ δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί και ο Σπιρίνγκ με 4 συμμετοχές.


Από την άλλη η Μάντσεστερ Σίτι συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή της Premier League και να κρατά το απόλυτων νικών στο γήπεδό της. Έχει 11 στις 11 νίκες έχοντας πετύχει 34 γκολ και δεχτεί μόλις 6. Εκτός έδρας σε 11 ματς έχει 2 ήττες και 3 ισοπαλίες, ενώ διαθέτει την καλύτερη άμυνα στην κατηγορία με 18 γκολ παθητικό.


Το εντός έδρας απόλυτο το διατήρησε την προηγούμενη αγωνιστική με γκολ-πέναλτι του Μπαλοτέλι στο 95ο λεπτό στο ντέρμπι με την Τότεναμ που φέτος έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα. Η Σίτι κατάφερε να προηγηθεί με 2-0 αλλά δεν κράτησε αυτό το προβάδισμα δεχόμενη 2 γκολ σε διάστημα 5 λεπτών, πριν το πέναλτι η Τοτεναμ είχε χάσει μία απίστευτη ευκαιρία με τον Ντεφόε.


Τα αδέρφια Τουρε βρίσκονται στο Κόπα Αφρίκα, ο σημαντικός Γιαγια με 20 συμμετοχές και 3 γκολ και ο Κολο με 8 συμμετοχές ενώ τιμωρημένος είναι ο επίσης σημαντικός Κομπανι με 19 συμμετοχές και 2 γκολ.

Η Λίβερπουλ θέλει περισσότερο αυτή την πρόκριση και θα κάνει τα πάντα για να την πάρει ενώ η Μάντσεστερ Σίτι φαίνεται να έχει περισσότερο το μυαλό της στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, αναμένουμε ματς χωρίς ρυθμό και με λίγα γκολ.


 Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr



Πιθανές ενδεκάδες


Λίβερπουλ (4-3-3): Ρεϊνα – Τζόνσον, Σκρτελ, Αγκερ, Ενρίκε – Τζεραρντ, Ανταμ, Χεντερσον – Ροντριγκεζ, Καρολ, Μπελαμι


Μάντσεστερ Σίτι (4-2-3-1): Xααρτ – Ριτσαρντς, Σαβιτς, Λεσκοτ, Κλισι – Μιλνερ, Μπαρι – Σιλβα, Αγκουερο, Νασρι – Τζεκο.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση