» » » » » Θρίαμβος του Viktor Blom στο PCA Super High Roller

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Θρίαμβος του Viktor Blom στο PCA Super High Roller
Ο επαγγελματίας της PokerStars, Victor “Isildur1” Blom πραγματοποίησε την πρώτη του μεγάλη νίκη σε live τουρνουά πόκερ, αφού κατατρόπωσε τον Dan Shak στο heads up του PokerStars Caribbean Adventure $100.000 Super High Roller Event.


O Blom εκτός από το βραχιόλι του νικητή κατέκτησε και τα 1.2 εκατομμύρια δολάρια, που αποτελούσαν το έπαθλο της πρώτης θέσης.
Πρόκειται για έναν πολύ σημαντικό παίκτη, που είχε ανάψει «φωτιά» στα online τραπέζια το 2009. Παρόλα αυτά, ο Blom δεν είχε κερδίσει ποτέ κάποιο live τουρνουά, στα οποία θεωρείται και σχετικά άπειρος.



Αυτό δεν φαίνεται να τον πτόησε ιδιαίτερα, αποτέλεσε έναν από τους 30 παίκτες που πλήρωσαν $100.000 για να λάβουν συμμετοχή στο συγκεκριμένο event, το οποίο θεωρείται και το δυσκολότερο στο PCA.


Κατά τη διάρκεια της  Day 2 κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα αποκλείστηκαν και το τελικό τραπέζι «στρώθηκε» για τους 8 φιναλίστ, από τους οποίους μόνο οι 5 έλαβαν κάποιο χρηματικό έπαθλο.


Humberto Brenes, Daniel Negreanu, Jonathan Duhamel, Galen Hall, Scott Seiver, Mike “Timex” Mc Donald και Dan Shak ήταν οι υπόλοιποι παίκτες του τελικού τραπεζιού.


Το Heads up βρήκε αντιμέτωπο τον Blom με τον αμερικανό Dan Shak. Ο Blom ξεκίνησε από την αρχή με πλεονέκτημα στις μάρκες. Η μονομαχία διήρκησε περίπου μία ώρα. Στο τελευταίο hand, και αφού ο Shak είχε μείνει με πολύ λίγες μάρκες, οι δύο επαγγελματίες μπήκαν all in, με το board να εμφανίζει 9-7-6-Q. Ο Shak κρατούσε A-5 και κυνηγούσε και χρώμα ενώ ο Blom κρατούσε Κ-Q. To river έδειξε 4 με τον Blom να κατακτάει τον πρώτο τίτλο live τουρνουά στην καριέρα του.


Κατέβασε το πόκερ δωρεάν και κέρδισέ τους όλους στο Texas Holdem!

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση