betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 

 
Preview Bundesliga 1: Μάχη στην Κορυφή
11/02/2012 16:30 ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

Προϊστορία: 22-19-24
 
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ 0-0

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Εύκολη επικράτηση είχε η Ντόρτμουντ στην έδρα της Νυρεμβέργης, νικώντας με δύο γκολ που σημείωσε στο δεύτερο ημίχρονο. Σκόρερ οι Λελ (48') και  Μπάριος (82'). Εύκολη επικράτηση και μεσοβδόμαδα για το κύπελλο, απέναντι στη Χόλσταϊν-Κιέλ (ομάδα δ' κατηγορίας), της οποίας επικράτησε με 4-0 εκτός έδρας, παίζοντας με αρκετούς βασικούς. Τα τέρματα σημείωσαν οι Λεβαντόφσκι (11'), Καγκάβα (18'), Μπάριος (80') και Πέρισιτς (87'). Πλέον, βρίσκεται μόνη πρώτη με διαφορά δύο βαθμών από τις δεύτερες Μπάγερν και Σάλκε, θέση που θα προσπαθήσει να διατηρήσει νικώντας τη Λεβερκούζεν. Διατηρεί αήττητο εδώ και14 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα. Πολύ ανεβασμένος ο πολωνός στράικερ Λεβαντόφσκι, που έφτασε τα 14 γκολ στο πρωτάθλημα. Απόντες οι μέσοι Γκέτσε (14 συμμ./5 γκ.) και Μπέντερ (14 συμμ./1 γκ.).


Εντός: 7-1-1
Γκολ:26-6
Τελευταία 5: 4-1-0
ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία για τη Λεβερκούζεν, αυτή τη φορά απέναντι στη Στουτγάρδη με 2-2. Προηγήθηκε με τον Κίσλινγκ (11') αλλά ισοφαρίστηκε στο 24'. Πήρε εκ νέου το προβάδισμα με εύστοχο πέναλτι του Ρόλφες (47') αλλά τελικά το γκολ του Χάρνικ στο 89' της στέρησε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Την Τρίτη υποδέχεται τη Μπαρτσελόνα στα πλαίσια του Τσαμπιονς Λιγκ. Οι δηλώσεις των παιχτών της τελευταίες ημέρες, λόγω της εμπορικότητας του ματς, αφορούν πιο πολύ τον αγώνα με τη Μπάρτσα παρά αυτόν με τη Ντόρτμουντ, πράγμα που μπορεί να τους αποπροσανατολίσει. Έχει υποστεί μόλις μία ήττα στα τελευταία 10 ματς στη Μπουντεσλίγκα, και παραμένει αήττητη για τρεις αγωνιστικές. Τιμωρημένος ο αμυντικός Μίχαλ Κάντλετς (17 συμμ./1 γκ.). Τραυματίες για την αναμέτρηση με τη Ντόρτμουντ ο μέσος Σίντνεϊ Σαμ (18 συμμ./4 γκ.) και ο επιθετικός Ερέν Ντερντιγιόκ (16 συμμ./6 γκ.).

Εκτός: 4-4-2
Γκολ:14-12
Τελευταία 5: 1-3-1

Πρόταση: Τα δεδομένα, η φόρμα των ομάδων, και το σημαντικό ματς για τη Λεβερκούζεν την Τρίτη δείχνουν άσσο (1.45 Expekt), αν και είναι πολύ "φτωχός" για την ποιότητα των δύο ομάδων, και για τους κινδύνους που μπορεί η αναμέτρηση για τη Ντόρτμουντ.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

11/02/2012 16:30 ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ – ΚΑΪΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ

Προϊστορία: 47-15-21
 
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΚΑΪΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ-ΜΠΑΓΕΡΝ 0-3

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Μόνο ατυχές μπορεί να χαρακτηριστεί το αποτέλεσμα απέναντι στο Αμβούργο (1-1). Βρέθηκε πίσω στο σκορ αλλά ισοφάρισε στο δεύτερο ημίχρονο (79') με τον Όλιτς. Την Τετάρτη αντιμετώπισε τη Στουτγάρδη, την οποία και νίκησε με 0-2 εκτός έδρας, με σκόρερ τους Ριμπερί (30') και Γκόμεζ (46')Μετά την ισοπαλία με το Αμβούργο, έμεινε δύο βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο, πλέον, Ντόρτμουντ, κενό που θα προσπαθήσει να καλύψει την Καϊζερσλάουτερν. "'Έχουμε πάρει μόνο τέσσερις από τους επτά πιθανούς βαθμούς μετά τη χειμερινή διακοπή, αλλά είμαι αισιόδοξος για το πρωτάθλημα", δήλωσε ο 66χρονος Γιούπ Χάινκες. Δύο απουσίες στην άμυνα, αφού θα απουσιάσουν οι αμυντικοί Φαν Μπούιτεν (13 συμμ./4 γκ.) και Κοντέντο (5 συμμ.), και μία στο κέντρο, με την απουσία του Σβάινσταϊγκερ (14 συμμ./3 γκ.). Έντονο ενδιαφέρον για το Χάβι Γκαρσία της Μπενφίκα έχει εκδηλώσει η Μπάγεερν, ενώ υπέγραψε ο 20χρονος Ελβετός άσσος Σακιρί της Βασιλείας, για το καλοκαίρι.

Εντός: 8-0-2
Γκολ: 32-3
Τελευταία 5: 3-1-1

ΚΑΪΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ: Μετά από πέντε συνεχόμενες ισοπαλίες, έχασε από την Κολωνία με 0-1 εντός έδρας, και παρέμεινε έτσι στη 16η θέση, ένα βαθμό πάνω από τη τελευταία Φράιμπουργκ. Επιχείρησε μόλις 3 σουτ, έναντι 13 της αντιπάλου, και δεν μπόρεσε να διεκδικήσει τίποτα καλύτερο. Έχει αποκλεισθεί από το κύπελλο, και δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις μέσα στην εβδομάδα. Δεν έχει γευτεί τη χαρά της νίκης εδώ και δέκα αγωνιστικές, στις οποίες όμως έχει φέρει επτά ισοπαλίες. Τραυματίες είναι ο αμυντικός Μπουγκέρα (12 συμμ.) και ο επιθετικός Κουεμάχα (15 συμμ./2 γκ.)

Εκτός: 1-5-4
Γκολ: 8-12
Τελευταία 5: 0-4-1

Πρόταση: Περιμένουμε ξέσπασμα της Μπάγερν και επιλέγουμε το over 3.5 (1.65 Expekt), που μπορούν να το φέρουν και μόνοι τους οι Βαυαροί.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
11/02/2012 16:30 ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ – ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ

Προϊστορία: 6-1-1
 
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ-ΒΕΡΝΤΕΡ 1-2

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ: «Σκόνταψε» απέναντι στη Freiburg η Werder και έφερε τρίτη συνεχόμενη ισοπαλία στο πρωτάθλημα, μένοντας 4 αγώνες χωρίς νίκη. Δύο φορές προηγήθηκε (Πιζάρο 30' και 48') αλλά και τις δύο φορές ισοφαρίστηκε (32' και 72'), και έτσι γράφτηκε το τελικό 2-2. Παρά την απώλεια βαθμών, παραμένει στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη και σε καμία περίπτωση δεν θέλει να αποτύχει, αφού και οι θέσεις του Champions League σιγά-σιγά απομακρύνονται. Ευκαιρία της Werder για επιστροφή στις νίκες στην ισχυρότατη έδρας της (7-1-1, η μόνη ήττα από τη Dortmund). Απόντες για τον Σάαφ οι αμυντικοί Πρέντλ (12 συμμ./1 γκ.), Νάλντο (12 συμμ./1 γκ.), οι μέσοι Γουέσλεϊ (6 συμμ.) που πλέον ψάχνει ομάδα στη Βραζιλία, Άαρον Χαντ (15 συμμ./3 γκ.) και Στεφάνοβιτς ( 1συμμ.) και οι επιθετικοί Πιζάρο (18 συμμ./15 γκ.), που είναι τιμωρημένος, και Τάι (2 συμμ.)

Εντός: 7-1-1
Γκολ:21-10
Τελευταία 5: 1-3-1

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ: Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 31', αλλά με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο πήρε το προβάδισμα απέναντι στην Άουγκσμπουργκ, το οποίο κράτησε μέχρι το 72΄, όταν και ισοφαρίστηκε σε 2-2 από τον Λάνγκαμπ. Την Τετάρτη υπέστη ντροπιαστικό αποκλεισμό στο κύπελλο από τη Γκρόιτερ Φιρτ (Zweite Liga) με 0-1 εντός έδρας. Μία νίκη στα τελευταία δέκα για την Χόφενχαϊμ, που τίποτα δε θυμίζει τις τελευταίες χρονιές που πρωταγωνιστούσε στη Μπουντεσλίγκα. Θα απουσιάσουν λόγω τιμωρίας ο μέσος Σαλίχοβιτς (13 συμμ./5 γκ.) και ο επιθετικός Μπάμπελ (20 συμμ./4 γκ.). Στο Κόπα Άφρικα ο αμυντικός Βόρσα (16 συμμ.). Τραυματίας ο αμυντικός Ιμπερτσμπέργκερ (1 συμμ.) ενώ αμφίβολος για τον αγώνα με τη Βέρντερ είναι ο αμυντικός Κόμπερ (17 συμμ.) Σαν να μην έφταναν αυτά τα προβλήματα και το άσχημο αγωνιστικό πρόσωπο, την Πέμπτη απομακρύνθηκε και ο coach, Holger Stanislawski, ο οποίος χρεώθηκε την άσχημη πορεία της ομάδας, και τον αντικατέστησε ο πρώην προπονητής της Χέρτα, Μάρκους Μπάμπελ.

Εκτός: 3-0-7
Γκολ:11-16
Τελευταία 5: 1-3-1

Πρόταση: Κρίση περνάει η Χόφενχαϊμ, και ευκαιρία για επιστροφή στις νίκες για τη Βέρντερ, μετά από τέσσερις «άσφαιρες» αγωνιστικές. Άσσος στο 1.95 (Unibet). Ο Μπάμπελ δεν πρόλαβε να κάνει ούτε προπόνηση με την ομάδα και δύσκολα να αλλάξει τα πράγματα στη Χόφενχαϊμ τόσο σύντομα.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 

 Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr


11/02/2012 16:30 ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ-ΧΕΡΤΑ
 
Προϊστορία: 21-15-21 
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΧΕΡΤΑ-ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ 1-0

ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ: Φυσιολογική ήττα γνώρισε στο κύπελλο από την Μπάγερν μεσοβδόμαδα, με 0-2 εντός έδρας. Την προηγούμενη αγωνιστική πήρε δίκαια τον βαθμό της ισοπαλίας στην έδρα της Λεβερκούζεν με 2-2, ισοφαρίζοντας τους γηπεδούχους δύο φορές, με γκολ του Σίμπερ (24') και Χάρνικ (89'). Το ματς είχε αρκετά νεύρα, αφού σημειώθηκαν και δύο κόκκινες, μία για κάθε ομάδα. Έχει μείνει χωρίς νίκη στα τελευταία επτά ματς. Τιμωρημένος ο αμυντικός Μολινάρο (17 συμμ.) για την κόκκινη που δέχτηκε στον αγώνα με τη Λεβερκούζεν. Στο Κόπα Άφρικα ο αμυντικός Μποκά (8 συμμ.). Επέστρεψε από την ίδια διοργάνωση ο μέσος Τραορέ (9 συμμ.). Τραυματίας ο μέσος Γκέπχαρτ (9 συμμ.).

Εντός: 4-2-4
Γκολ:30-11
Τελευταία 5: 0-1-4

ΧΕΡΤΑ: Το πάλεψε και το πήγε στην παράταση στον αγώνα κυπέλλου απέναντι στην Γκλάντμπαχ, αλλά δέχτηκε δύο γκολ από τους φιλοξενούμενους και έτσι αποχαιρέτησε τη διοργάνωση. Μακριά από τις νίκες εδώ και εννέα αγωνιστικές με τελευταία νίκη το 2-3 στην έδρα της Βόλφσμπουργκ, στις 29 Οκτωβρίου. Ήταν το τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι εντός έδρας σε διάστημα 10 ημερών, στα οποία γνώρισε ισάριθμες ήττες. Στο τελευταίο παιχνίδι για το πρωτάθλημα, ηττήθηκε με 0-1, αν και θα μπορούσε να διεκδικήσει κάτι καλύτερο σε κάποιες περιπτώσεις. Αδύναμη εκτός έδρας η Hertha που φαίνεται πως θα παλέψει για τη σωτηρία μέχρι το τέλος της χρονιάς. Απόντες οι αμυντικοί Λελ (18 συμμ./1 γκ.), Φρανζ (7 συμμ.) και ο μέσος Λούστενμπέργκερ (12 συμμ.). Τιμωρημένος ο αμυντικός Νέουμαν (1 συμμ.).

Εκτός: 2-5-3
Γκολ:13-18
Τελευταία 5: 0-1-4

Πρόταση: Αδιάφορη εμφανίζεται η Χέρτα φέτος, και δύσκολα θα αντέξει την πίεση στο "καυτό" Mercedes-Benz-Arena (54.000 θεατές μ.ο.). Μεγάλη ευκαιρία της Στουτγάρδης να επιστρέψει στις νίκες. Άσσος που πληρώνει 1.85 (Unibet).
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

11/02/2012 19:30 ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ – ΣΑΛΚΕ

Προϊστορία: 31-23-22
 
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΣΑΛΚΕ-ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ 1-0
ΚΥΠΕΛΛΟ (21/12/11): ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΣΑΛΚΕ 3-1

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Δυσκολεύτηκε περισσότερο από ότι περίμενε με την θεωρητικά αδιάφορη Χέρτα, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί το παιχνίδι στην παράταση, όπου με δύο γκολ του Ντέμς (101'), από πέναλτι του Χούμπνικ, και Βεντ (120'), προκρίθηκε στην επόμενη φάση. Στην τελευταία αγωνιστική έφερε ισοπαλία στην έδρα της Βόλφσμπουργκ με 0-0 και έτσι σταμάτησε προς το παρόν το "στενό μαρκάρισμα" των ομάδων που προηγούνται, μένοντας όμως μόλις τρεις βαθμούς μακριά από την κορυφή. Μοναδική απουσία για τη Μπορούσια κόντρα στη Σάλκε, ο αμυντικός Γιάντσκε (20 συμμ.). Ανανέωσε για άλλα δύο χρόνια ο Αράνκο.

Εντός: 7-3-0
Γκολ:21-7
Τελευταία 5: 3-1-1

ΣΑΛΚΕ: Δεν κατάφερε να ξεδιπλώσει τις επιθετικές αρετές της απέναντι στη Μάιντς, με την οποία ήρθε ισόπαλη 1-1 εντος έδρας. Βρέθηκε πίσω στο σκορ με το γκολ του Μοχάμεντ Ζιντάν στο 15', αλλά ισοφάρισε στο δεύτερο ημίχρονο με γκολ του Ομπάσι στο 59'. Έχασε έδαφος, και έπεσε στη δεύτερη θέση, μετά την ισοπαλία, δύο βαθμούς πίσω από την περσινή πρωταθλήτρια Ντόρτμουντ, ενώ παράλληλα διατηρεί αήττητο έξι αγωνιστικών. Τιμωρημένος ο μέσος Ζερμέν Τζόουνς (10 συμμ.). Τραυματίες ο τερματοφύλακας Φάρμαν (9 συμμ.) και οι μέσοι Μπάουμγιόχαν (8 συμμ.), Χόλτμπι (16 συμμ./3 γκ.) και Κλούγκε (3 συμμ.).

Εκτός: 5-1-3
Γκολ:16-14
Τελευταία 5: 4-1-0

Πρόταση: Δύο από τις πιό φορμαρισμένες ομάδες της Μπουντεσλίγκα, με αρκετά γκολ τόσο υπέρ όσο και κατά. Πιθανό να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, όχι και τόσο δύσκολο ειδικά για τη Σάλκε (8 στα 10 τελευταία στο πρωτάθλημα). G/G στο 160 (Expekt).
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση