» » » » » » » Preview Bundesliga 1 : Με τον τρίτο τερματοφύλακα η Σάλκε στο ντέρμπι με τη Μπάγερν

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Bundesliga 1 : Με τον τρίτο τερματοφύλακα η Σάλκε στο ντέρμπι με τη Μπάγερν
ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ – ΣΑΛΚΕ

Προϊστορία: 44-25-19
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΣΑΛΚΕ-ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ 0-2


ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Αν η Βασιλεία ήταν πιο εύστοχη στην τελική προσπάθεια (δύο δοκάρια, χαμένο τετ-α-τετ του Στρέλλερ), οι Βαυαροί μπορούσαν να έχουν δεχτεί τουλάχιστον άλλα τρία τέρματα. Τουλάχιστον με το 1-0 στον πρώτο αγώνα της φάση των 16 στο Champions League, και τον επαναληπτικό στο Αλιάνζ Αρίνα, η πρόκριση είναι ξεκάθαρα στο χέρι της Μπάγερν. Και στο πρωτάθλημα όμως δεν ήταν και πολύ καλύτερα, αφού δεν κατάφερε να κερδίσει τη Φράιμπουργκ εκτός έδρας. Έχει μεγάλη ευκαιρία να ξαναβρεθεί στη δεύτερη θέση μετά τη «γκέλα» της Γκλάντμπαχ την Παρασκευή. Σταθερά εκτός οι αμυντικοί Κοντινό (5 συμμ.) και φαν Μπούιτεν (13 συμμ./4 γκ./1 ασίστ), όπως και ο μέσος Σβάινσταϊγκερ (14 συμμ./3 γκ./3 ασίστ).



Εντός: 9-0-2
Γκολ: 34-3
Τελευταία 5: 2-2-1


ΣΑΛΚΕ: Χρειάστηκε παράταση για να προκριθεί επί της Βικτόρια Πλζεν στο Γιουρόπα Λιγκ. Άνοιξε το σκορ μόλις στο 8’ με τον Χούντελααρ και πίστεψε ότι θα ξεμπερδέψει εύκολα, κρατώντας δυνάμεις για το μεγάλο ντέρμπι, αλλά στο 89’ δέχτηκαν το τέρμα που οδήγησε το ματς στην παράταση. Εκεί άλλα δύο τέρματα έδωσαν τη νίκη στους «βασιλικούς μπλε». Στο πρωτάθλημα, προέρχονταν από άνετη επικράτηση εντός έδρας επί της Βόλφσμπουργκ με 4-0. Τραυματίστηκε ο τερματοφύλακας Unnerstall (14 συμμ.), σε σύγκρουση με τον Μάντζουκιτς της Βόλφσμπουργκ, και θα τον αντικαταστήσει ο Χίλντεμπραντ. Να σημειώσουμε ότι και η πρώτη επιλογή του Stevens, Φέρμαν λείπει από τον Οκτώβρη. Ο μέσος Ζερμέν Τζόουνς (10 συμμ.) είναι τιμωρημένος.


Εκτός: 5-1-4
Γκολ: 16-17
Τελευταία 5: 3-1-1


Πρόταση: Η Σάλκε έχει μεγάλη ευχέρεια στο σκοράρισμα, πράγμα που δεν ισχύει πλέον με τη Μπάγερν (6 under στα 6 τελευταία). Καιρός να ξεμπλοκάρουν οι Βαυαροί και να μας χαρίσουν το over (1.60 Interwetten).
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ  – ΑΝΝΟΒΕΡΟ

Προϊστορία: 18-13-12
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΑΝΝΟΒΕΡΟ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ 2-1


ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Σημαντική νίκη που την έφερε τέσσερις βαθμούς πάνω από τη Μπάγερν πέτυχε η Ντόρτμουντ στο Βερολίνο απέναντι στη Χέρτα. Το γκολ ο Γκροσκρόιτζ στο 66’. Προέρχεται από έξι συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα, ενώ ηττήθηκε για τελευταία στις 18 Σεπτεμβρίου από το Αννόβερο. Επιστρέφει ο Ιάπωνας μέσος Καγκάβα (19 συμμ./7 γκ./6 ασίστ). Ο μεσοεπιθετικός Γκέτσε (14 συμμ./5 γκ./5 ασίστ) λείπει εδώ και δύο μήνες. Νέα απουσία αυτή του μέσου Λάιτνερ (11 συμμ.).


Εντός: 8-1-1
Γκολ: 27-6
Τελευταία 5: 5-0-0


ΑΝΝΟΒΕΡΟ: Επικράτησε για δεύτερη φορά της Κλαμπ Μπριζ (0-1 εκτός έδρας) χάρη σε γκολ του Ντιούφ (21’) και προκρίθηκε στη φάση των 16 του Γιουρόπα Λιγκ όπου θα αντιμετωπίσει πάλι ομάδα από το Βέλγιο, τη Σταντάρ Λιέγης, με την οποία ξαναβρέθηκαν αντιμέτωποι στη φάση των ομίλων. Δεν έχει ηττηθεί εδώ και έντεκα παιχνίδια σε Γερμανία και Ευρώπη, και βρίσκεται στην 7η θέση, δύο μόλις βαθμούς μακριά από τις θέσεις που οδηγούν στα ευρωπαϊκά κύπελλα. Πέντε είναι οι τραυματίες (Aycicek, Akdari, Plaschke, Carlitos, Andreasen), αλλά κανείς τους δεν έχει χρόνο συμμετοχής φέτος στο πρωτάθλημα.


 Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr


Εκτός: 2-5-4
Γκολ: 8-15
Τελευταία 5: 3-2-0


Πρόταση: Δεν αξίζει ο πολύ χαμηλός άσος της Ντόρτμουντ, ειδικά απέναντι σε μία ομάδα που έχει να χάσει εδώ και καιρό. Θα επιλέξουμε το over (1.65 Bet365), όπως άλλωστε συμβαίνει παραδοσιακά στα μεταξύ τους ματς (11 από τα τελευταία 15).
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση