» » » » » » Preview Champions League 2012 ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Ρεαλ Μαδρίτης: Ξεκινάει η πορεία για τον 10ο τίτλο!

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Champions League 2012 ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Ρεαλ Μαδρίτης: Ξεκινάει  η πορεία για τον 10ο τίτλο!
Προϊστορία: Δεν έχουν συναντηθεί ξανά σε ευρωπαϊκά κύπελλα


ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ: Η «δευτεραθλήτρια» Ρωσίας, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, προκρίθηκε από τον 2ο όμιλο, με αρκετή δόση τύχης και συνδυασμούς αποτελεσμάτων, χάρη σε δύο νίκες (Τραμπζονσπόρ εντός και Ίντερ εκτός) και δύο ισοπαλίες (Λιλ εκτός και Τραμπζονσπόρ εκτός). Ο τελευταίος εγχώριος αγώνας της ήταν στις 27 Νοεμβρίου, ενώ μεσολάβησε και ο αγώνας για το Champions League απέναντι στην Ίντερ στις 7 Δεκεμβρίου. Από τότε δεν έχει δώσει επίσημους αγώνες, παρά μόνο έξι φιλικά προετοιμασίας. Στο τελευταίο της φιλικό ήρθε ισόπαλη 2-2 με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ. Στη κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος τερμάτισε δεύτερη, δύο βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Ζενίτ, ενώ στο δεύτερο γύρο, που ξεκίνησε με τις πρώτες οχτώ ομάδες του πρωταθλήματος, προέρχεται από δύο ήττες. Κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο ενισχύθηκε με το Νοτιοκορεάτη μέσο Ιν-Σουνγκ Κιμ (Gangneung City),
τον Σουηδό μέσο Βέρνμπλουμ (Άλκμααρ) και τον Νιγηριανό επιθετικό Μουσά (Φένλο). Ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ, Λεονίντ Σλούτσκι δήλωσε πως πρέπει η ομάδα του να αγωνιστεί με συγκέντρωση και αποφασιστικότητα αν θέλει να τα καταφέρει απέναντι σε μία από τις πιο ισχυρές ομάδες της Ευρώπης. Δυστυχώς για αυτόν, δεν θα έχει στη διάθεσή του τους αμυντικούς Ναμπάμπκιν (27 συμμ.) και Μαμάεφ (26 συμμ./1 γκ.), τον εξτρέμ Μαρκ Γκονζάλες (5 συμμ./1 γκ.) και τον μεσοεπιθετικό Κεϊσούκε Χόντα (19 συμμ./7 γκ.).


Εντός: 9-3-3
Γκολ: 28-15
Τελευταία 5: 1-1-3



ΡΕΑΛ  ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Προκρίθηκε αήττητη από το 4ο γκρουπ, σημειώνοντας έξι νίκες απέναντι σε Δυναμό Ζάγκρεμπ, Άγιαξ και Λυόν, σημειώνοντας 19 γκολ, ενώ δέχτηκε μόλις δύο (και αυτά σε ένα μόνο αγώνα, από τη Δυναμό στο Μπερναμπέου). Στο πρωτάθλημα οδεύει ολοταχώς προς την κατάκτηση του 32ου πρωταθλήματος της, αφού βρίσκεται στο +10 από τη δεύτερη Μπαρτσελόνα. Προέρχεται από άνετη επικράτηση με 4-0 στο Μπερναμπέου επί της Σανταντέρ. Παρά την κρίση στα μέσα Γενάρη για το αν θα μείνει ο Μουρίνιο ή όχι, η καλή πορεία της ομάδας, τους ανάγκασε όλους να σωπάσουν, τόσο στα αποδυτήρια όσο και στις κερκίδες. Η πολυνίκης του θεσμού (9 τίτλοι), η οποία ταξιδεύει στη Μόσχα ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί του ζευγαριού, θα πρέπει να υπολογίσει και τη θερμοκρασία στη πρωτεύουσα της Ρωσίας, η οποία ίσως κατέβει και κάτω από τους -10 βαθμούς! Στην αποστολή δε συμπεριλήφθηκαν οι Άλτιντοπ (4 συμμ./1 γκ.), Ντι Μαρία (15 συμμ./5 γκ.) και Λασανά Ντιαρά (15 συμμ.).


 Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr



Εκτός: 9-1-1
Γκολ: 30-6
Τελευταία 5: 4-1-0


Πρόταση: Μπορεί να μην έχουμε ξεκάθαρη εικόνα για την κατάσταση της ΤΣΣΚΑ, αλλά οι απουσίες της σε συνδυασμό με την πολύμηνη αγωνιστική απραξία, θέτουν αυτόματα ως φαβορί του «Μερένγχες». Διπλό για τη Ρεάλ, παρά το τσουχτερό κρύο, στο 1.45 (Unibet).
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση