» » » » » » Preview Copa del Rey: Μπαρτσελόνα - Βαλένθια

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Copa del Rey: Μπαρτσελόνα - Βαλένθια
Προϊστορία: 19-11-10
Α’ ΑΓΩΝΑΣ: ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ


Ισόπαλες 1-1 αναδείχθηκαν Βαλένθια και Μπαρτσελόνα την Τετάρτη στον πρώτο ημιτελικό για το Κόπα Ντελ Ρέι. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Τζόνας (27’), ενώ 8 λεπτά αργότερα απάντησε η Μπαρτσελόνα με την κεφαλιά του Πουγιόλ. Στο 57’ ο Μέσι αστόχησε σε πέναλτι που εκτέλεσε, μετά την ανατροπή του Τιάγκο από τον Μιγκέλ εντός περιοχής, ενώ η Μπαρτσελόνα έχασε τεράστια ευκαιρία να προηγηθεί αλλά το δοκάρι σταμάτησε το σουτ του Ντάνι Άλβες στο 73’. Πολλά παράπονα για τον διαιτητή από τους γηπεδούχος, οι οποίοι διαμαρτύρονται για την απόκρουση με τα χέρια του τερματοφύλακα Πίντο εκτός περιοχής στο πρώτο ημίχρονο.




ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Η Μπαρτσελόνα δυσκολεύτηκε, αλλά έκαμψε την αντίσταση της Σοσιεδάδ με 2-1. Ο Τέγιο στο 9’ έβαλε μπροστά στο σκορ την Μπαρτσελόνα και ο Μέσι στο 72’, διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Το γκολ της Σοσιεδάδ ο Βέλα στο 74’. Παρά την νίκη της, παρέμεινε στο -7 από την πρωτοπόρο Ρεάλ. «Τσίρκο» χαρακτήρισε μεσοβδόμαδα τις διαμαρτυρίες της Βαλένθια στον διαιτητή ο Πικέ. Την τροπαιοθήκη της κοσμούν 25 κύπελλα, ενώ τελευταία φορά που το κατέκτησε ήταν το 2009, απέναντι στη Μπιλμπάο. Τραυματίες στον ημιτελικό ο αμυντικός Φόντας (1 συμμ.), οι μέσοι Αφελλάι (1 συμμ.) και Ινιέστα (13 συμμ.), και οι επιθετικοί Πέδρο (13 συμμ./1 γκ.) και Βίγια (15 συμμ./5 γκ.). Ο Κεϊτά λείπει στο Κόπα Άφρικα (15 συμμ.).


Εντός: 10-1-0
Γκολ: 45-3
Τελευταία 5: 2-3-0


ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Δεν είχε εύκολη βραδιά απέναντι στην ανανεωμένη Ατλέτικο Μαδρίτης του Ντιέγκο Σιμεόνε, με την οποία ήρθε ισόπαλη 0-0 στο Βιθέντε Καλντερόν, σε ένα αρκετά μοιρασμένο παιχνίδι. Παρέμεινε έτσι τρίτη στη βαθμολογία, πέντε βαθμούς από την τέταρτη Λεβάντε. Δυσκολεύεται πολύ στα παιχνίδια της απέναντι στους Καταλανούς, αφού έχει μόλις 3 νίκες στα τελευταία 20 ματς. Τελευταία φορά που κατέκτησε το κύπελλο ήταν το 2008, ενώ έχει κατακτήσει το τρόπαιο συνολικά 7 φορές. Τιμωρημένοι ο αμυντικός Ρικάρντο Κόστα (3 συμμ.) και ο μέσος Φεγκουλί (14 συμμ./3 γκ.). Θα απουσιάσουν ο αμυντικός Μαντούρο (2 συμμ.) και οι μέσοι Κανάλες (8 συμμ./1 γκ.)




Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr


Εκτός: 4-5-2
Γκολ: 13-10
Τελευταία 5: 1-4-0


Πρόταση: Γεμάτο φάσεις και γκολ αναμένεται το παιχνίδι στο Καμπ Νου. Μεγάλη πρόκληση και για τους δύο η συμμετοχή στον τελικό. Πηγαίνουμε με το over 3.5 στο 2.30 (Bwin).
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση