» » » » » » Preview Primera Division : Μπορεί την Μπαρτσελόνα την νίκη.

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Primera Division : Μπορεί την Μπαρτσελόνα την νίκη.
11/02/2012 19:00 ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ  ΜΑΔΡΙΤΗΣ


Προϊστορία: 9-9-19
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΑΤΛΕΤΙΚΟ-ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ 4-0


ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ: Καθόλου καλή στο πρώτο ημίχρονο στον αγώνα με τη Λεβάντε, βρέθηκε πίσω στο σκορ με γκολ του Αρούνα Κονέ στο 23’, αλλά μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο, και ευτύχησε να σκοράρει με τον Αράνα στο 61’. Δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα στη συνέχεια, αν και δεν δόθηκε υπέρ της Λεβάντε πέναλτι σε καθαρό χέρι του Φερνάντες στο 76’. Πήρε έτσι έναν υπερπολύτιμο βαθμό για τη δύσκολη συνέχεια μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Όλοι οι παίχτες της ομάδας θα βρίσκονται στη διάθεση Χουάνχο Γκονζάλες, με μόνους αμφίβολους για την αναμέτρηση με την Ατλέτικο τον αμυντικό Φράνσις (12 συμμ.) και τον μέσο Κόλσα (7 συμμ.), με τον πρώτο να έχει περισσότερες ελπίδες να είναι έτοιμος.



Εντός: 3-5-3
Γκολ: 8-9
Τελευταία 5: 2-2-1


ΑΤΛΕΤΙΚΟ  ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Ένα γκολ του Γοδίν στο 40’ ήταν αρκετό για να δώσει τους τρεις βαθμούς της νίκης στην Ατλέτικο, το προηγούμενο Σάββατο στην έδρα της Οσασούνα. Με αυτό τον τρόπο έπιασε τη Μπιλμπάο στην έκτη θέση της βαθμολογίας (30 βαθμοί), με απώτερο στόχο την έξοδο στα κύπελλα Ευρώπης τη νέα χρονιά. Μετράει αήττητο πέντε αγωνιστικών, έχοντας 3 νίκες και 2 ισοπαλίες. «Μπετόν αρμέ» έχει κάνει την άμυνα της Ατλέτικο ο Σιμεόνε, η οποία δεν έχει δεχτεί τέρμα στα πέντε τελευταία παιχνίδια. Αμφίβολος δίνεται ο αμυντικός Μιράντα (16 συμμ.), ενώ σίγουρα δε θα αγωνιστούν ο αμυντικός Αντόνιο Λόπεζ (2 συμμ.) και ο μέσος Πάουλο Ασουνσάο (7 συμμ.).


Εκτός: 2-2-6
Γκολ: 10-20
Τελευταία 5: 3-2-0


Πρόταση: Δύσκολος αγώνας, με έντονο το κίνητρο και για τις δύο πλευρές. Αν επιλέξουμε κάποιο σημείο, αυτό θα είναι το G/G (1.83 Bwin), σημείο που επαλήθευσε η Σανταντέρ στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία της παιχνίδια, και που δεν έχει φέρει η Ατλέτικο στα τελευταία πέντε. Καλός ο Σιμεόνε αλλά η Ατλέτικο δεν έγινε ακόμα υπερομάδα.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


11/02/2012 21:00 ΟΣΑΣΟΥΝΑ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Προϊστορία: 4-7-16
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΟΣΑΣΟΥΝΑ 8-0
ΚΥΠΕΛΛΟ:
12/01/2012 ΟΣΑΣΟΥΝΑ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ  1-2
04/01/2012 ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΟΣΑΣΟΥΝΑ 4-0


ΟΣΑΣΟΥΝΑ: Το γκολ του Λέκιτς στο 77’ έσωσε την παρτίδα για την Οσασούνα απέναντι στη Σπόρτινγκ Χιχόν, και την γλίτωσε από ακόμα μία ήττα. Οχτώ αγώνες μακριά από την νίκη σε κύπελλο και πρωτάθλημα, και ενώ φαινόταν πως θα διεκδικήσει ένα από τα εισιτήρια για τα κύπελλα Ευρώπης πλέον βρίσκεται στην 9η θέση του πρωταθλήματος. Θα απουσιάσουν οι αμυντικοί Ρούμπεν (9 συμμ.) και Ροβέρσιο (8 συμμ.), και ο επιθετικός Κίκε Σόλα (7 συμμ.).


Εντός: 5-4-2
Γκολ: 14-9
Τελευταία 5: 0-3-2


ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Νίκησε την Τετάρτη τη Βαλένθια με 2-0 στο Καμπ Νου και προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό του Κόπα ντελ Ρέι για 34η φορά, έχοντας κατακτήσει το τρόπαιο 25 φορές. Την προηγούμενη αγωνιστική αγωνίστηκε πάλι στο Καμπ Νου, απέναντι στη Σοσιεδάδ, και χωρίς να ανεβάσει στροφές, επικράτησε με 2-1, χάρη σε γκολ του Τέγιο (9’) και Μέσσι (72’). Δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλεια βαθμών στο πρωτάθλημα, αφού βρίσκεται 7 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Ρεάλ. Ο Αφελλάι (1 συμμ.) είναι εκτός από την αρχή της σεζόν, εδώ και καιρό απουσιάζει ο Βίγια (15 συμμ./5 γκ.), στο Κόπα Άφρικα ο Κεϊτά (15 συμμ.). Επέστρεψαν οι Μπούσκετς, Ινιέστα και Πέδρο. Πολύ πιθανό να ξεκουράσει κάποιους βασικούς  παίχτες για τον αγώνα με τη Λεβερκούζεν στο Τσάμπιονς Λιγκ, και να αποφύγει την όποια επιπλέον κούραση, αφού μαζί με το ματς με την Οσασούνα, η Μπαρτσελόνα θα έχει δώσει 12 αγώνες σε διάστημα 40 ημερών.


Εκτός: 4-5-1
Γκολ: 16-10
Τελευταία 5: 3-2-0


Πρόταση: Δε μπορείς να κοντράρεις εύκολα τη Μπαρτσελόνα, τη στιγμή που αγωνίζεται με υποδεέστερους αντιπάλους. Λόγω των συνθηκών και του αγώνα με τη Λεβερκούζεν για το Champions League, θα ποντάρουμε στο under, ελπίζοντας ο Γκουαρντιόλα να κάνει κάποια συντήρηση δυνάμεων.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
11/02/2012 23:00 ΜΠΕΤΙΣ – ΜΠΙΛΜΠΑΟ


Προϊστορία: 10-13-8
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΜΠΕΤΙΣ 2-3


ΜΠΕΤΙΣ: Τέσσερις αγώνες μακριά από τη νίκη έμεινε η Μπέτις μετά την ήττα 1-0 από τη Μαγιόρκα εντός έδρας. Διπρόσωπη εμφανίζεται η Μπέτις από την αρχή του πρωταθλήματος, και ίσως αποτελεί την πιο απρόβλεπτη ομάδα της Πριμέρα. Τα περιθώρια έχουν στενέψει και θα πρέπει να σοβαρευτεί στα ερχόμενα ματς αν δε θέλει να μπλέξει σε περιπέτειες, αφού πλέον απέχει μόλις ένα βαθμό, από την επικίνδυνη ζώνη. Τιμωρημένος ο αμυντικός Μάριο (12 συμμ.) για την κόκκινη που δέχτηκε στον αγώνα με τη Μαγιόρκα. Τραυματίες ο αμυντικός Αμάγια (7 συμμ.) και ο μέσος Βαντίγιο (4 συμμ.).


Εντός: 4-2-4
Γκολ: 13-13
Τελευταία 5: 1-1-3



 
 Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr



ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Η Μπιλμπάο ήταν τελικά η ομάδα που σταμάτησε το όνειρο της Μιραντές για το κύπελλο, αφού την νίκησε με 6-2 εντός έδρας, και πέρασε έτσι στο μεγάλο τελικό του κυπέλλου στις 25 Μαΐου, όπου και θα αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα. Τα γκολ της αναμέτρησης οι Μουνιαΐν (11’), Σουσαέτα (14’), Αουρτενέτσε (22’), Γιορέντε (71’ και 75’), ενώ το έκτο γκολ προήλθε από αυτογκόλ του Κανέδα στο 88’. Το προηγούμενο Σάββατο, σε ένα χορταστικό ματς, ήρθε ισόπαλη 3-3 με την Εσπανιόλ εντός έδρας. Από το 65’ κρατούσε το προβάδισμα (3-2) με γκολ  του Ντε Μάρκος (26’), Γιορέντε (58’) και Χάβι Μαρτίνεθ (65’), αλλά το γκολ του Αλμπίν στο 90’ στέρησε από τους Βάσκους τους τρεις βαθμούς. Διατηρεί αήττητο πέντε αγώνων σε κύπελλο και πρωτάθλημα, ενώ πλέον είδε την Ατλέτικο Μαδρίτης να την πιάνει στην έκτη θέση. Τιμωρημένος ο μέσος Χερέρα (17 συμμ./1 γκ./3 ασίστ). Τραυματίες οι μέσοι Γκαμπιλόντο (11 συμμ./2 γκ.) και Γκουρπέγκουι (7 συμμ.).


Εκτός: 3-4-3
Γκολ: 12-14
Τελευταία 5: 2-2-1


Πρόταση: Ισοπαλία δείχνει η παράδοση στις μεταξύ τους αναμετρήσεις, και δεν θα της πάμε κόντρα, με το σημείο να πληρώνει 3.25 (Unibet).
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση