» » » » » » » Preview Serie A Ιταλίας : Μάχη για την πρώτη Τριάδα.

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Serie A Ιταλίας : Μάχη για την πρώτη Τριάδα.
11/02/2012 19:00 OYNTINEZE – ΜΙΛΑΝ


Προϊστορία: 9-9-20
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΜΙΛΑΝ-ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ 1-1


ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Όλα φάνηκαν ότι θα κυλήσουν ιδανικά για την Ουντινέζε στο Αρτέμιο Φράνκι απέναντι στη Φιορεντίνα, αλλά δυστυχώς υπολόγισαν χωρίς τον Γιόβετιτς. Το σκορ άνοιξε ο Ντι Νατάλε στο 14’, η Ουντινέζε δέχτηκε τρία γκολ από το 39’ ως το 84’, και απλά μείωσε με τον Τόριε στο 89’. Έχει την καλύτερη έδρα στην κατηγορία με δέκα νίκες και μόλις μία ισοπαλία. Ματς «6 πόντων» ο σημερινός αγώνας στο Φρίουλι, αφού της δίνεται η ευκαιρία να «κλείσει» τη ψαλίδα με τη δεύτερη Μίλαν. Ακολουθεί ο σημαντικός αγώνας για το Γιουρόπα Λιγκ απέναντι στον ΠΑΟΚ, που για την ώρα περνάει σε δεύτερη μοίρα. Αμφίβολοι οι μέσοι Τόριε (12 συμμ./1 γκ.) και Πίντσι (17 συμμ./1 γκ.) και ο επιθετικός Φλόρο Φλόρες (16 συμμ./2 γκ.) που λογικά δεν προλαβαίνει. Σίγουροι απόντες οι μέσοι Αγιεμάνγκ-Μπαντού (10 συμμ.) και Ασαμόα (17 συμμ./1 γκ.).



Εντός: 10-1-0
Γκολ: 22-5
Τελευταία 5: 2-0-3


ΜΙΛΑΝ: Δεν τα κατάφερε απέναντι στη Νάπολι, φέρνοντας 0-0 εντός έδρας, και έμεινε μακριά από τη νίκη για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι στο πρωτάθλημα. Μεσοβδόμαδα αντιμετώπισε τη Γιουβέντους στο Σαν Σίρο, Ο Ιμπραΐμοβιτς θα απουσιάσει για τρεις αγωνιστικές, μετά τη «σφαλιάρα» στον Αρόνικα της Νάπολι. Τιμωρημένος και ο μέσος φαν Μπόμμελ (18 συμμ.). Αμφίβολοι ο τερματοφύλακας Αμπιάτι (17 συμμ.) και οι αμυντικοί Νέστα (11 συμμ./1 γκ.) και Αμπάτε (18 συμμ.). Τραυματίας παραμένει ο αμυντικός Γιέπες (6 συμμ./1 γκ.), ο μέσος Γκατούζο (1 συμμ.) και ο επίσης μέσος Φλαμινί (0 συμμ.), ενώ θα απουσιάσουν και οι μέσοι Μέρκελ (1 συμμ.), Μπόατενγκ (12 συμμ./4 γκ.), Ακουιλάνι (15 συμμ./1 γκ.), και οι επιθετικοί Πάτο (10 συμμ./1 γκ.) και Κασσάνο (9 συμμ./2 γκ.).


Εκτός: 6-2-3
Γκολ: 19-14
Τελευταία 5: 2-1-2


Πρόταση: Πολύ δυνατή στην έδρα της η Ουντινέζε, μεγαλύτερη η ανάγκη για τη νίκη της Μίλαν. Η σκοπιμότητα, οι ευρωπαϊκοί αγώνες που ακολουθούν και για τις δύο ομάδες, και το αγωνιστικό τους πρόσωπο το τελευταίο καιρό μας οδηγούν στην επιλογή του «φτωχού» under στο 1.65 (Bwin).
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

11/02/2012 21:45 ΚΑΛΙΑΡΙ – ΠΑΛΕΡΜΟ


Προϊστορία: 6-8-7
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΠΑΛΕΡΜΟ-ΚΑΛΙΑΡΙ 3-2


ΚΑΛΙΑΡΙ: Σε «ρηχά νερά» κινήθηκαν η Κάλιαρι και Νοβάρα, με κακό ρυθμό και χωρίς πολλές φάσεις, με το 0-0 να κρίνεται δίκαιο και από τις δύο πλευρές. Παρέμεινε για δεύτερο παιχνίδι αήττητη, ενώ μετά τη χειμερινή διακοπή έχει μόλις μία ήττα στα έξι παιχνίδια που έχει δώσει, και αυτή ήταν από τη Μίλαν εκτός έδρας. Βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας, χωρίς να μπορεί να διεκδικήσει τίποτα καλύτερο, αλλά και χωρίς να φοβάται τα χειρότερα, αφού βρίσκεται δέκα βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Μοναδικός απόντας για την αναμέτρηση ο μέσος Ρουί Σαμπάιο (6 συμμ.).


Εντός: 3-6-2
Γκολ: 10-9
Τελευταία 5: 1-3-1


 
 Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr



ΠΑΛΕΡΜΟ: Πολύ ανεβασμένη το τελευταία διάστημα η Παλέρμο, όπου μετράει 3 νίκες και μία ισοπαλία (4-4 με την Ίντερ) στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της. Τελευταίο της «θύμα» η Αταλάντα, την οποία κέρδισε με 2-1 εντός έδρας, χάρη σε γκολ του Μίκολι (29’) με πέναλτι, και Μπουντάν (49’). Καθοριστική βέβαια η αποβολή του τερματοφύλακα της Αταλάντα Κονσιλί στο 26’, από την οποία προήλθε το πέναλτι της Παλέρμο. Αμφίβολοι, αλλά λογικά προλαβαίνουν, ο μέσος Ντελλά Ρόκα (13 συμμ.) και ο ανεβασμένος επιθετικός Μπουντάν (8 συμμ./4 γκ.). Δύσκολα να προλάβουν να αποθεραπευτούν ο μέσος Μιλιάτσιο (19 συμμ./2 γκ.) και ο επιθετικός Ερνάντεζ (9 συμμ./3 γκ.).


Εκτός: 0-4-7
Γκολ: 6-18
Τελευταία 5: 3-1-1


Πρόταση: Μοιρασμένη η προϊστορία των δύο ομάδων, παράδοση που πιθανότατα θα συνεχιστεί. Ισοπαλία στο 3.20 (Bwin), που δε θα αφήσει κανέναν παραπονούμενο.
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση