» » » » » » Preview Primera Division : Δύσκολη έξοδος για την Μπαρτσελόνα

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Primera Division : Δύσκολη έξοδος για την Μπαρτσελόνα
13:00 ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ –  ΜΠΙΛΜΠΑΟ

Προϊστορία: 13-6-6
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΒΙΓΙΑΡΡΕΑΛ 1-1


ΒΙΓΙΑΡΡΕΑΛ: Φρένο έβαλε η Μαγιόρκα στα θετικά αποτελέσματα της Βιγιαρρεάλ, αφού γνώρισε την ήττα με 4-0 εκτός έδρας. Παραμένει σε επικίνδυνη θέση, μόλις δύο βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού. Γνωστές εδώ και καιρό οι απουσίες του αμυντικού Κάταλα (10 συμμ./1 ασίστ), του μέσου Μουμπάρακ (2 συμμ.) και του επιθετικού Ρόσι (9 συμμ./3 γκ.). Άγνωστο αν θα προλάβει την αναμέτρηση ο επιθετικός Νίλμαρ (10 συμμ./2 γκ./1 ασίστ).



Εντός: 5-5-1
Γκολ: 18-11
Τελευταία 5: 3-1-1


ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Ανέτρεψε το εις βάρος της 2-1 από τη Λοκομοτίβ Μόσχας και πέρασε στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ, νικώντας τους Ρώσους εντός έδρας με 1-0. Από νίκη προέρχεται και στο πρωτάθλημα, αφού επικράτησε της Μάλαγα με 3-0. Με αυτή τη νίκη ανέβηκε στην τέταρτη θέση, ισοβαθμώντας με την Εσπανιόλ, αλλά υπερτερώντας σε διαφορά τερμάτων. Ο Μαρσέλο Μπιέλσα «ξέμεινε» με δύο επιθετικούς (Τοκέρο και Γιορέντε) αφού θα απουσιάσουν οι Ντε Μάρκος (21 συμμ./3 γκ./3 ασίστ) και Μουνιαΐν (23 συμμ./2 γκ./2 ασίστ) λόγω τιμωρίας. Εκτός εδώ και καιρό ο μέσος Γουρπέγι  (7 συμμ.). Τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του βασικού Αμορεμπιέτα (19 συμμ./3 γκ./1 ασίστ).


Εκτός: 3-4-4
Γκολ: 13-16
Τελευταία 5: 2-1-2


Πρόταση: Η Βιγιαρρεάλ καίγεται για βαθμούς αλλά θα έχει δύσκολο έργο απέναντι στην δυνατή Μπιλμπάο της οποίας πλέον στόχος είναι η συμμετοχή στο Champions League. Οι ελλείψεις των δύο ομάδων στην επιθετική γραμμή, ίσως να βοηθήσουν στο να μην έχουμε νικητή και να μας δώσουν το Χ που πληρώνει στο 3.30 (Interwetten).
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

17:00 ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ  – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Προϊστορία: 2-1-12
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ 6-2


ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ: Έχοντας πέντε καλές ευκαιρίες κέρδισε με 3-5 εκτός έδρας τη Λεβάντε, σε ένα ματς που οι οπαδοί της θα θυμούνται για πολύ καιρό. Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη νίκη για τη Ράγιο, που όχι μόνο την απομάκρυνε κι άλλο από την επικίνδυνη ζώνη αλλά την έκανε να καλοβλέπει και την έξοδο στις ευρωπαϊκές οργανώσεις, αφού πλέον απέχει μόλις δύο βαθμούς από την τέταρτη στην κατηγορία, Μπιλμπάο. Ίσως προλάβει να επιστρέψει ο τερματοφύλακας Ντάνι (11 συμμ.), αλλά και με τον Κομπένιο, μια χαρά τα πηγαίνει η Ράγιο.


Εντός: 4-1-6
Γκολ: 15-13
Τελευταία 5: 3-0-2


ΡΕΑΛ  ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Έβαλε θεμέλια για πρόκριση στην επόμενη φάση μετά το 1-1 στη Μόσχα επί της ΤΣΣΚΑ. Αν ήταν λίγο πιο τυχερή θα μπορούσε να είχε αποφύγει την ισοφάριση στο 92’ και να έκανε ακόμα πιο εύκολη υπόθεση τον επαναληπτικό στο Μπερναμπέου στις 14 Μαρτίου. Στο πρωτάθλημα, που παραμένει στο +10 από τη Μπάρτσα, προέρχεται από οχτώ σερί νίκες με τελευταία την άνετη επικράτηση εντός έδρας επί της Σανταντέρ με 4-0. Τα γκολ σημείωσαν οι Ρονάλντο (6’) Μπενζεμά (45’, 89’) και Ντι Μαρία (73’), ο οποίος τραυματίστηκε (15 συμμ./5 γκ./13 ασίστ) και θα απουσιάσει εκ νέου, ενώ στη Ρωσία τραυματίστηκε ο Μπενζεμά (21 συμμ./13 γκ./5 ασίστ) που επίσης θα λείψει. Μαζί με αυτούς θα λείψουν και οι μέσοι Αλτιντόπ (4 συμμ./1 γκ.) και Ντιαρά (15 συμμ.).


Εκτός: 9-1-1
Γκολ: 30-6
Τελευταία 5: 5-0-0


Πρόταση: Η Ράγιο έχει κάνει την υπέρβαση αλλά πολύ δύσκολα θα αντέξει απέναντι στη Ρεάλ. Ευτυχώς που έκανε τρεις συνεχόμενες νίκες η Ράγιο και μας προσφέρεται το διπλό στο 1.40 (Bet365).
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

19:00 ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΣΕΒΙΛΛΗ


Προϊστορία: 17-5-14
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΣΕΒΙΛΛΗ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ 2-1


ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Έκανε το καθήκον της και επικράτησε με 1-0 της Στόουκ εντός έδρας, ζευγαρώνοντας τις νίκες στις μεταξύ τους αναμετρήσεις. Στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ θα αντιμετωπίσει την PSV. Στο πρωτάθλημα βρήκε τον Μέσι σε εξαιρετική κατάσταση και γνώρισε βαριά ήττα από τη Μπάρτσα με 5-1 στο Καμπ Νου. Βρίσκεται μόνη στη τρίτη θέση, και δύσκολα θα αλλάξει η κατάσταση μέχρι το τέλος της χρονιάς. Απόντες από την αναμέτρηση με τη Σεβίλλη ο αμυντικός Μιγκέλ (11 συμμ./2 ασίστ) και οι μέσοι Μπανέγκα (13 συμμ./1 ασίστ) και Κανάλες (8 συμμ./1 γκ.).


 Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr


Εντός: 7-2-2
Γκολ: 22-12
Τελευταία 5: 1-3-1


ΣΕΒΙΛΛΗ: Δεύτερο παιχνίδι για το Μίτσελ στον πάγκο της Σεβίλλη αλλά πρώτη νίκη για την ομάδα μετά από πέντε παιχνίδια. Δίκαιο το 2-0 με σκόρερ τους Μεντέλ (16’) και Τροχόφσκι (92’). Η φετινή πορεία της Σεβίλλη δεν έχει καμία σχέση με αυτή των τελευταίων χρόνων, αλλά το κενό μπορεί να καλυφθεί αφού παρότι 12η, απέχει μόλις τέσσερις βαθμούς από την 4η θέση. Παραμένει τραυματίας ο μέσος Περόττι (12 συμμ./2 ασίστ), ενώ δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα η περίπτωση του μέσου Μεντέλ (20 συμμ./1 γκ.).


Εκτός: 1-6-4
Γκολ: 6-10
Τελευταία 5: 1-1-3


Πρόταση: Κουρασμένη λογικά θα εμφανιστεί η Βαλένθια, ενώ και η Σεβίλλη ούτε θέλει ούτε μπορεί να τα «δώσει όλα» για να χτυπήσει το παιχνίδι. Δύσκολα να έχουμε πολλά τέρματα στην αναμέτρηση. Under στο 1.95 (Bet365).
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

22:30 ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ  – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ


Προϊστορία: 13-6-16
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 5-0


ΑΤΛΕΤΙΚΟ  ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Δεύτερη νίκη πέτυχε η Ατλέτικο απέναντι στη Λάτσιο, αυτή τη φορά με το «φτωχό» 1-0 (Γκοντίν 48’), σκορ που θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο αν το προσπαθούσαν λίγο παραπάνω οι γηπεδούχοι. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από το 1-1 εκτός έδρας με τη Χιχόν. Τρομερή βελτίωση με το Σιμεόνε στον πάγκο, αφού μετράει εννέα ματς αήττητη, έχοντας δεχτεί μόλις δύο τέρματα. Σίγουρα εκτός είναι ο μέσος  Ντιέγκο (20 συμμ./2 γκ./1 ασίστ), ενώ δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα είναι διαθέσιμοι ο αμυντικός Αντόνιο Λόπεζ (2 συμμ.) και οι μέσοι Αρντά Τουράν (20 συμμ./1 γκ./5 ασίστ) και Τιάγκο (15 συμμ.).


Εντός: 6-4-1
Γκολ: 21-7
Τελευταία 5: 2-3-0


ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Με μεγάλο πρωταγωνιστή το Μέσι που πέτυχε τέσσερα γκολ (22’, 27’, 76’, 85’) η Μπάρτσα επικράτησε με 5-1 στο Καμπ Νου της Βαλένθια. Το πέμπτο τέρμα πέτυχε ο Τσάβι στο 91’, ενώ ο Πιάτι είχε ανοίξει το σκορ για τη Βαλένθια μόλις στο 9’.  Βρίσκεται στο -10 από τη Ρεάλ αλλά οι παίχτες της δηλώνουν ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα, και θα κυνηγήσουν το πρωτάθλημα μέχρι τελευταίας αγωνιστική. Δεν έχει κερδίσει στα δύο τελευταία εκτός έδρας. Γνωστοί εδώ και καιρό οι απόντες: Φόντας (1 συμμ.), Αφελλάι και Βίγια.


Εκτός: 4-5-2
Γκολ: 18-13
Τελευταία 5: 3-1-1


Πρόταση: Δύσκολα θα αντέξει την πίεση της Μπαρτσελόνα η Ατλέτικο, που ο ρυθμός που έχει στα παιχνίδια της δεν ενδείκνυται για τέτοιου επιπέδου ομάδες. Διπλό στο 1.50 (Expekt).
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση