» » » » » » » Preview Super League : Ολυμπιακός - ΑΕΚ

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Super League : Ολυμπιακός - ΑΕΚ
Προϊστορία: 21-9-11
Α’ ΓΥΡΟΣ (15/10/2011): ΑΕΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  1-1
Πέρυσι (20/3/2010): ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΕΚ  6-0


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερους κινδύνους, πέρασε άνετα από τη Τούμπα, με 0-2. Τα γκολ ήρθαν πολύ νωρίς, από τον Αμπντούν (5‘) και Μιραλάς (18‘), που δεν χρειάστηκε να κουραστεί παραπάνω στο υπόλοιπο του αγώνα, με μόνο αξιοσημείωτο την αποβολή του Λαζάρ με απευθείας κόκκινη στο 76’. Ο Ολυμπιακός έχει την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα με 44 γκολ ενεργητικό. Παραμένει αήττητος στο Γ. Καραϊσκάκης για το πρωτάθλημα από τo Mάιο του 2010, όπου μετράει 23 νίκες και μόλις 3 ισοπαλίες. Σκάουτερ της Μαρσέιγ θα βρίσκεται στο γήπεδο για να «τσεκάρει» Τζιμπούρ και Μιραλάς. Αμφίβολος με ενοχλήσεις στον αριστερό τετρακέφαλο ο σημαντικότατος μέσος Αριέλ Ιμπαγάσα (13 συμμ.), ο οποίος δίνει άλλο «αέρα» στη μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού. Ενοχλήσεις αισθάνθηκε ο Τζιμπούρ αλλά δύσκολα να χάσει το ντέρμπι. Ο Βαλβέρδε θα έχει όλους τους υπόλοιπούς παίχτες του ρόστερ στη διάθεσή του.



Εντός: 8-2-0
Γκολ: 24-6
Τελευταία 5: 3-1-1



ΑΕΚ: Το γκολ του Καφέ απέναντι στον Πανιώνιο στο 27’ ήταν αρκετό για να δώσει τους τρεις βαθμούς στην ΑΕΚ, στον τελευταίο αγώνα για το πρωτάθλημα. Πολύ χαμηλή η προσέλευση για ακόμη μια φορά, αφού το παιχνίδι το παρακολούθησαν λίγοι παραπάνω από 4000 οπαδοί. Είχαν προηγηθεί τρεις συνεχόμενοι αγώνες στο ΟΑΚΑ χωρίς νίκη. Εν μέσω διοικητικής κρίσης η ΑΕΚ, που ψάχνει απεγνωσμένα λύσεις για το οικονομικό. Έχει κληθεί για απολογία στις 16 Φεβρουαρίου από την Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, το αποτέλεσμα της οποίας θα κρίνει πολλά για το μέλλον της ομάδας. Σίγουροι απόντες από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό οι Λαγός (8 συμμ.), Γεωργέας (13 συμμ.), Εγγλέζου (0 συμμ.) και Μπουγαΐδης (1 συμμ.) και ο επιθετικός Γκούντγιονσεν (5 συμμ./1 γκ.). Μετά το ναυάγιο με την Έβερτον, ενδιαφέρον της Βέρντερ για Μανωλά.




Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr




Εκτός: 4-1-4
Γκολ: 13-14
Τελευταία 5: 2-2-1


Πρόταση: 6 από τα 10 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με σύνολο τερμάτων πάνω από 3 γκολ. Θα ακολουθήσουμε την παράδοση, βασιζόμενοι τόσο στην επιθετική ικανότητα του Ολυμπιακού, όσο και στις δυσλειτουργίες που παρουσιάζει η ΑΕΚ. Οver, που μπορεί να φέρει ο Ολυμπιακός και από μόνος του, στο 1.91 (Bwin).
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση