betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 

 
Super League: Μάχες... για όλα τα γούστα!
Με τη μεγάλη μάχη της Κρήτης ανάμεσα στον Εργοτέλη και τον ΟΦΗ ανοίγει η αυλαία της 20ής αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα. Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στην έδρα του Λεβαδειακού, θέλοντας να αυξήσει τη διαφορά από τον Ολυμπιακό και να περιμένει το ντέρμπι, ενώ κρίσιμο ντέρμπι για την παραμονή γίνεται στην Κέρκυρα.


17:15 ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΟΦΗ




Ο Εργοτέλης γνώρισε την ήττα με 3-0 από τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη», πληρώνοντας τις πολλές απουσίες που είχε, αλλά και το γεγονός ότι βρέθηκε να παίζει με εννέα παίκτες. Οι Κρητικοί πάλεψαν με αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές στην 11άδα, διαμαρτύρονται για ένα πέναλτι όσο το αποτέλεσμα ήταν στο 0-0, ενώ φωνάζουν και για την αυστηρή δεύτερη κίτρινη στον Χίμπλινγκερ, που άφησε την ομάδα με 10 στο 56'. Η συνέχεια για τον ούτως ή άλλως ανώτερο Ολυμπιακός έγινε πολύ εύκολη.


Αυτό ήταν το τρίτο παιχνίδι χωρίς νίκη για το συγκρότημα του Νίκου Καραγεωργίου που βλέπει τη διαφορά από την 5άδα να μεγαλώνει στους επτά πόντους. Πλέον τα πλέι-οφ μοιάζουν με μακρινό όνειρο, όμως δεν υπάρχει και άμεσος κίνδυνος για την παραμονή. Λόγω τιμωρίας θα λείψει ο αμυντικός Χίμπλινγκερ και ο μέσος Μπουχαλάκης.


Ο ΟΦΗ επιβλήθηκε με 1-0 της Ξάνθης στο Ηράκλειο, σε ένα ματς που δεν είχε πολλές φάσεις και κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου συμπλήρωσε τρεις διαδοχικές νίκες και δείχνει ότι βρήκε και πάλι το καλό της αγωνιστικό πρόσωπο και με το τρίποντο αυτό έπιασε τους ακρίτες στην 5η θέση.


Οι Κρητικοί μετράνε εννέα διαδοχικά Under, ενώ σε κανένα από τα 10 τελευταία τους παιχνίδια δεν σκόραραν και οι δύο ομάδες!


ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ο Εργοτέλης δεν δείχνει σταθερότητα από την αρχή της σεζόν και όπως όλα δείχνουν χάνει τη μάχη για να προλάβει την 5άδα. Αντίθετα, ο ΟΦΗ έχει πιάσει την Ξάνθη στην 5η θέση και το κίνητρο που έχει είναι πολύ πιο ισχυρό. Επιπλέον, η ομάδα του Αναστόπουλου είναι σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση, ενώ υπάρχει και ανεβασμένη ψυχολογία. Ασφαλώς και όλα αυτά σε ένα τέτοιο ντέρμπι ίσως να μην παίξουν τελικά κανέναν ρόλο, όμως δεν γίνεται και να τα αγνοήσουμε εντελώς. Το «διπλό» στις αποδόσεις που κυκλοφορεί είναι δελεαστικό για να γίνει trading, ενώ αξίζει να ρισκάρει κάποιος και στο Over περιμένοντας από τον Εργοτέλη να μπει και να κάνει το παιχνίδι του...



17:15 ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ


Η Κέρκυρα μπορεί να μην πραγματοποίησε κακή εμφάνιση στη Νέα Σμύρνη, ωστόσο γνώρισε την ήττα με 2-0 από τον πιο αποφασιστικό και πιο αποτελεσματικό Πανιώνιο. Οι νησιώτες δημιούργησαν αρκετές καλές ευκαιρίες, αλλά δεν βρήκαν λύσεις στο σκοράρισμα. Εκεί εντοπίζεται και το μεγαλύτερο πρόβλημα, αφού σε εννέα παιχνίδια έχει σημειώσει μόνο δύο γκολ.


Οι Φαίακες με τον Γκράθια στον πάγκο παίζουν καλύτερο ποδόσφαιρο και η εικόνα τους έχει βελτιωθεί, όμως για να έρθουν οι βαθμοί χρειάζεται το γκολ. Τώρα έχουν βρεθεί πάλι στην επικίνδυνη ζώνη, απέχοντας δύο πόντους από τον σημερινό τους αντίπαλο που είναι ακριβώς από πάνω. Έτσι γίνεται εύκολα κατανοητό το πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι με τους Γιαννιώτες.


Ο ΠΑΣ πανηγύρισε την πρώτη του νίκη μετά από 11 αγωνιστικές, καθώς επικράτησε με 1-0 του Παναιτωλικού ύστερα από ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι. Η ομάδα του Αγρινίου δεν απείλησε σχεδόν καθόλου, στο 55' έμεινε με 10 λόγω αποβολής του Σιόντη και το γκολ του Βίλα στο 71' χάρισε τη νίκη στους γηπεδούχους.


Αυτή ήταν και η πρώτη επιτυχία για τον Άγγελο Αναστασιάδη στο πρωτάθλημα (είχε μόνο μία νίκη στο κύπελλο στη Ρόδο με τον Διαγόρα) και ήταν αρκετή για να φτιάξει το κλίμα στην ομάδα και να βοηθήσει στο να ανέβει η αυτοπεποίθηση των ποδοσφαιριστών. Οι Ηπειρώτες ξέφυγαν με δύο πόντους από την επικίνδυνη ζώνη και τώρα δίνουν ένα πολύ κρίσιμο ματς με την Κέρκυρα που τους καταδιώκει.


ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ένα ματς από αυτά που χαρακτηρίζονται «εξάποντα». Και οι δύο ομάδες δίνουν σκληρή μάχη για την παραμονή και το αποτέλεσμα της μεταξύ τους αναμέτρησης θα κρίνει πολλά για τη συνέχεια, ειδικά αν η Κέρκυρα χάσει. Πάντως οι γηπεδούχοι έχουν δείξει βελτίωση, όσον αφορά τις εμφανίσεις τους, αλλά γκολ δεν βάζουν. Αντίθετα, ο ΠΑΣ πήρε τα πάνω του μετά τη νίκη επί του Παναιτωλικού, αλλά εκτός έδρας είναι αποκαρδιωτικός. Παιχνίδι που όλα κρέμονται σε ένα τεντωμένο σκοινί και λογικά θα κριθεί στο γκολ, αν αυτό μπει. Απαγορευτικό μπαίνει στην επιλογή οποιουδήποτε σημείου, εκτός και αν κάποιος αποφασίσει να πάρει το ρίσκο κυνηγώντας το πρώτο «διπλό» του ανεβασμένου ψυχολογικά ΠΑΣ.



 Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr




19:30 ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ


Ο Λεβαδειακός γνώρισε την ήττα με 2-1 από τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», παρά το γεγονός ότι βρέθηκε να προηγείται στο ημίχρονο. Οι «κίτρινοι» κυριάρχησαν κατά κράτος στην επανάληψη και με κορυφαίο στον Καστίγιο έφτασαν στην μεγάλη ανατροπή.


Αυτή ήταν η 3η σερί ήττα και η 6η στα επτά τελευταία παιχνίδια στα οποία η ομάδα της Λιβαδειάς αγνοεί το τρίποντο. Έτσι παραμένει καθηλωμένη στην προτελευταία θέση της κατάταξης, όμως βλέποντας τη διαφορά από την παραμονή να είναι στους τέσσερις πόντους και έχοντας και δύο ματς λιγότερα, εξακολουθεί αν ελπίζει στην παραμονή. Πάντως το κλίμα δεν είναι και το καλύτερο δυνατό, αφού οι διαδοχικές αποτυχίες έχουν ρίξει την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών.


Ο Παναθηναϊκός έφτασε σε ακόμα μία επαγγελματική νίκη, επικρατώντας με 1-0 της Δόξας στο «Καυτανζόγλειο». Οι «πράσινοι» ήταν εμφανώς ανώτεροι, αλλά τους έλειψε ο Λέτο που θα μπορούσε να βοηθήσει περισσότερο στο δημιουργικό, αλλά και στο παραγωγικό κομμάτι. Παρ' όλα αυτά πέτυχαν το γκολ που ζητούσαν με τον Τοτσέ (πέτυχε ακόμα ένα αλλά κακώς ακυρώθηκε ως οφ-σάιντ), ενώ θα μπορούσαν αν ήταν πιο προσεκτικοί μετά το 1-0 να φτάσουν σε μια πιο άνετη επικράτηση.


Σε αυτό στάθηκε και ο Φερέιρα σε δηλώσεις του μετά το ματς, καθώς τόνισε ότι μια ομάδα που πάει για πρωτάθλημα απαγορεύεται να χάνει ευκαιρίες. Η ουσία είναι ότι οι «πράσινοι» με την 6η σερί νίκη τους και την 8η στα εννέα τελευταία παιχνίδια, παρέμειναν στην κορυφή, διατηρώντας τη διαφορά των πέντε πόντων από τον 2ο Ολυμπιακό. Μάλιστα τα πέντε από τα έξι πρόσφατα τρίποντα ήταν με σκορ 1-0.


Το κλίμα στο «τριφύλλι» είναι πάρα πολύ καλό και επικρατεί πλέον μεγάλη αισιοδοξία για τον τίτλο. Στα θετικά και η επιστροφή του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου μετά από πολύμηνη απουσία λόγω τραυματισμού. Ο διεθνής μέσος ήταν έξω από τα νερά του, πράγμα λογικό, όμως μόλις βρει τον ρυθμό του σίγουρα μπορεί να δώσει πολύτιμες βοήθειες.


Εκτός μάχης έμεινε και πάλι ο βασικότατος Λέτο, όμως στην αποστολή συμπεριελήφθη ο Κουίνσι, χωρίς να είναι βέβαιο αν θα ρισκάρει ο Φερέιρα τη συμμετοχή του στη αρχική 11άδα. Επίσης θα λείψουν οι μπακ Μπουμσόνγκ, Καντέ (είναι στο κύπελλο Εθνών Αφρικής), Σεϊταρίδης, ο μέσος Νίνης και ο φορ Ρούντολφ. Τελευταία απουσία αυτή του μέσου Καραγκούνη που έχει πυρετό.


Ο Πορτογάλος κόουτς σχεδιάζει να κατεβάσει μια ομάδα με ιδιαίτερα ενισχυμένο κέντρο έχοντας μαζί Σιμάο και Βιτόλο, ενώ ερωτηματικό αποτελεί αν ο Κατσουράνης θα μετατεθεί πάλι στα στόπερ ή αν θα παίξει στο κέντρο. Μοναδικός προωθημένος θα είναι σίγουρα ο Τοτσέ.


ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ο Λεβαδειακός προβληματίζει έντονα το τελευταίο διάστημα και η ομάδα δείχνει σημάδια κούρασης, απόρροια των συνεχόμενων παιχνιδιών που είχε δώσει από όταν μπήκε στο πρωτάθλημα. Όσο περνάει ο καιρός και δεν έρχονται οι βαθμοί είναι λογικό να βαραίνουν περισσότερο και τα πόδια των ποδοσφαιριστών, όμως στο σημερινό ματς δεν υπάρχει μεγάλη πίεση για το αποτέλεσμα και αυτό μπορεί να λειτουργήσει θετικά. Ο Παναθηναϊκός έδειξε ότι μπορεί να τα καταφέρει και χωρίς τον Λέτο, αν και δημιουργικά και παραγωγικά η ομάδα «χάνει» χωρίς τον Αργεντίνο. Το θέμα είναι αν θα μείνει τελικά εκτός 11άδας και ο Κουίνσι, κάτι που θα είναι μεγάλο πλήγμα για τους «πράσινους» (στο μοναδικό ματς που έλειψαν και οι δύο τους ο Παναθηναϊκός πήρε 1-1 στον Παναιτωλικό με γκολ στο 93'!). Αν οι φιλοξενούμενοι πάρουν το κέντρο και προσέξουν στην άμυνα και δεν δεχθούν γκολ, τότε θα έχουν σαφές προβάδισμα, αφού έχουν αποδείξει πως ξέρουν να παίρνουν αυτό που θέλουν, έστω και με το... επαγγελματικό 1-0.
πηγη   stoixima.betfair.com
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση