» » » » » » » Preview Bundesliga 1 Ντορτμουντ - Στουτγαρδη: Θέλει να κρατήσει το +5 η Ντόρτμουντ

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Bundesliga 1 Ντορτμουντ - Στουτγαρδη: Θέλει να κρατήσει το +5 η Ντόρτμουντ
Προϊστορία: 28-21-38
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ 1-1


ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Η Ντόρτμουντ την προηγούμενη Κυριακή συνέτριψε την Κολωνία εκτός έδρας με 6-1, παραμένοντας στην κορυφή της Μπουντεσλίγκα και διατηρώντας την απόσταση των 5 βαθμών από τη δεύτερη Μπάγερν Μονάχου. Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 13’, ισοφάρισε γρήγορα με τον Πίστσεκ (26’), ενώ στο δεύτερο μέρος ανέβασε στροφές, σκοράροντας ακόμα πέντε φορές με τους Καγκάβα (47’, 80’), Λεβαντόφσκι (52’), Γκουντογάν (79’) και Πέρισιτς (84’). Παραμένει αήττητη για 21 παιχνίδια, μετρώντας 17 νίκες και 4 ισοπαλίες, ενώ την προηγούμενη εβδομάδα εξασφάλισε και τη συμμετοχή στον τελικό του κυπέλλου. Το υπόλοιπο πρόγραμμα της Ντόρτμουντ κάθε άλλο παρά βατό είναι αφού εκτός της Σουτγάρδης, έχει να αντιμετωπίσει Βόλφσμπουργκ (εκτός), Μπάγερν Μ. (εντός), Σάλκε (εκτός) και Γκλάντμπαχ (εντός). Τουλάχιστον έχει Καϊζερσλάουτερν και Φράιμπουργκ για το τέλος, αλλά αν καιγονται για βαθμούς δε θα είναι ότι καλύτερο. Σίγουρος απών ο Γκέτσε (14 συμμ./5 γκ./5 ασίστ).



Εντός: 11-1-1
Γκολ: 33-8
Τελευταία 5: 4-1-0



ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ: Μπορεί να έλειπε ο νέος ηγέτης της ομάδας Ιμπίσεβιτς, αλλά ο Κακάου έκανε περίφημα τη δουλεία του, αφού πέτυχε στο 78’ το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης που χάρισε στη Στουτγάρδη τους τρεις βαθμούς. Με τη νίκη αυτή ανέβηκε στην 7η θέση, πλησιάζοντας τις Βέρντερ (6η) και Λεβεροκύζεν (5η) στον ένα βαθμό. Πολύ καλή η πρόσφατη συγκομιδή βαθμών, μετρώντας 4 νίκες και μία ισοπαλία και έχοντας δεχτεί μόλις δύο τέρματα. Πολύ καλή η πρόσφατη παράδοση στη Βεστφαλία, όπου μετράει τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες στις 8 πιο πρόσφατες επισκέψεις της. Δεν είναι σίγουρα διαθέσιμοι ο αμυντικός Κελότσι (2 συμμ.) και οι επιθετικοί Χεμλάιν (3 συμμ.) και Οκαζάκι (22 συμμ./7 γκ.). Μακροχρόνια εκτός ο μέσος Οντέλ (0 συμμ.).


Εκτός: 4-3-6
Γκολ: 19-21
Τελευταία 5: 4-1-0


Πρόταση: Μονόδρομος η νίκη για τη Ντόρτμουντ και γιατί το δύσκολο πρόγραμμα στη συνέχεια δεν της επιτρέπει απώλειες αλλά και η Μπάγερν, αν και στο -5 παραμένει ακόμα δυνατά στη διεκδίκηση της πρώτης θέσης. Καλή ομάδα η Στουτγάρδη αλλά δύσκολα να πάρει κάτι μες στο «καυτό» Βεστφάλεν. Ενδεικτικός, και μόνο, ο άσος στο 1.33 (Interwetten).
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση