» » » » » » Preview Bundesliga 1 : Αξία στην νίκη της Γκλάντμπαχ

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Bundesliga 1 : Αξία στην νίκη της Γκλάντμπαχ
16:30 ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ – ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ

Προϊστορία: 22-10-25
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ-ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ 2-3


ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ: Σπουδαία νίκη πέτυχε η Νυρεμβέργη εκτός έδρας κόντρα στη Βέρντερ με 0-1 (Εσβάιν 65’), διευρύνοντας το αήττητό της σε τρεις αγωνιστικές. Είχαν προηγηθεί η ισοπαλία με την Άουγκσμπουργκ και η νίκη επί της Κολωνίας. Τα τελευταία θετικά αποτελέσματα την απομάκρυναν αισθητά από την επικίνδυνη ζώνη (+8). Έχει τη δεύτερη χειρότερη επίθεση με 22 τέρματα. Τραυματίες για το ματς με τη Γκλάντμπαχ είναι ο, δεύτερος πλέον, τερματοφύλακας Στέφαν (8 συμμ.), ο αμυντικός Νίλσον (1 συμμ.) και οι μέσοι Judt (2 συμμ.), Μπάλιτς (2 συμμ.), Καμαβουάκα (5 συμμ.), Μακ (9 συμμ./1 γκ./1 ασίστ) και Φραντζ (9 συμμ./1 γκ.).



Εντός: 4-3-4
Γκολ: 14-15
Τελευταία 5: 2-1-2


ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Προηγήθηκε χάρη σε γκολ του Χάνκε στο 45’ του πρώτου ημιχρόνου, αλλά στην επανάληψη ισοφαρίστηκε από το Αμβούργο σε 1-1 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης. Παρέμεινε σε τροχιά τίτλου, αν και απέχει πλέον πέντε βαθμούς από την κορυφή, αλλά είδε τη Μπάγερν να την προσπερνάει στη δεύτερη θέση. Μετράει αήττητο επτά αγωνιστικών, με δύο ισοπαλίες και πέντε νίκες, και μαζί με τη Μπάγερν έχουν την καλύτερη άμυνα στην κατηγορία (14 γκολ). Μοναδικός απόντας ο εξτρέμ Χέρμαν (19 συμμ./6 γκ./6 ασίστ).


Εκτός: 6-1-4
Γκολ: 12-6
Τελευταία 5: 3-2-0


Πρόταση: Βελτίωσε αισθητά την εικόνα της η Νυρεμβέργη αλλά θα δυσκολευτεί να παραμείνει αήττητη απέναντι στην πολύ καλή φέτος Γκλάντμπαχ, η οποία χρειάζεται τους βαθμούς για να παραμείνει στις θέσεις που οδηγούν στο Champions League, και δε θέλει να δει τις ομάδες από κάτω της να την πλησιάζουν. Επιλογή μας το διπλό στο 2.40 (Interwetten).
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

18:30 ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ  – ΚΟΛΩΝΙΑ

Προϊστορία: 4-2-4
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΚΟΛΩΝΙΑ-ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ 2-0
ΚΥΠΕΛΛΟ (25/10/2011): ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ-ΚΟΛΩΝΙΑ 2-1


ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ: Επιτέλους νίκη μετά από έξι αγωνιστικές για τη Χόφενχαϊμ, χάρη στο διπλό που πήρε στην έδρα της Βόλφσμπουργκ με 2-1. Αυτό ήταν και το πέμπτο συνεχόμενο G/G, ενώ προερχόταν από τρεις σερί ισοπαλίες. Ο νέος προπονητής της Χόφενχαϊμ, Μάρκους Μπάμπελ, μετράει δύο ισοπαλίες και μία νίκη στον πάγκο της, από τότε που ανέλαβε την ομάδα. Βρίσκεται ακριβώς στη μέση του βαθμολογικού πίνακα και ούτε θα κινδυνεύσει αλλά ούτε μπορεί να ελπίζει σε ευρωπαϊκή έξοδο. Ο μέσος Ντάνι Γουίλιαμς (17 συμμ./1 ασίστ) είναι τιμωρημένος, ενώ δε συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή ο αμυντικός Ιμπερτσμπέργκερ (1 συμμ.) και Σαλίχοβιτς (14 συμμ./5 γκ./1 ασίστ).


Εντός: 3-7-1
Γκολ: 12-9
Τελευταία 5: 1-3-1


 Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr




ΚΟΛΩΝΙΑ: Ηττήθηκε για ακόμα ένα ματς εντός έδρας, αυτή τη φορά με 0-2 από τη Λεβερκούζεν. Η πολύ κακή πορεία το τελευταίο διάστημα (1 νίκη και 1 ισοπαλία σε 8 αγώνες) την έχουν φέρει μία ανάσα από την επικίνδυνη ζώνη (+4) και ο Σολμπάκεν έχει πολύ δουλειά να κάνει αν θέλει να αποφύγει τις περιπέτειες στο τέλος της χρονιάς. Τιμωρημένος ο βασικός αμυντικός Ράιτερ (23 συμμ.). Τραυματίες ο αμυντικός Τζεμάλ (10 συμμ.), οι μέσοι Πετσόνι (8 συμμ.) και Τσιχί (10 συμμ./2 γκ.), και ο επιθετικός Νοβάκοβιτς (13 συμμ./3 γκ./4 ασίστ).


Εκτός: 3-1-7
Γκολ: 15-28
Τελευταία 5: 1-0-4


Πρόταση: Χωρίς τον παρτενέρ του στην επίθεση, ο Ποντόλσκι δεν είναι αρκετός για να δώσει την νίκη στην ομάδα του. Από την άλλη ο Μπάμπελ μετά τα τελευταία θετικά αποτελέσματα, θέλει να δώσει συνεχεία στην καλή πορεία της ομάδας του και δε θα επιτρέψει ένα πολύ ανοιχτό παιχνίδι. Αναμένονται λίγα τέρματα στην αναμέτρηση. Under στο 2.10 (Bwin).

William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση