» » » » » » Preview Bundesliga 1 : Χοφενχαϊμ - Στουτγαρδη

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Bundesliga 1 : Χοφενχαϊμ - Στουτγαρδη
Προϊστορία: 0-4-4
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ – ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ 2-0


ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ: Το αήττητο του Μπάμπελ στον πάγκο της Χόφενχαϊμ τελείωσε με τον πιο άδοξο τρόπο, γνωρίζοντας την πιο βαριά ήττα στην ιστορία του συλλόγου από τη Μπάγερν με 7-1! Ήδη από το ημίχρονο το σκορ ήταν 5-0, ενώ το μοναδικό τέρμα για τη Χόφενχαϊμ σκόραρε ο αμυντικός της Μπάγερν, Λουίς Γκουστάβο, στο 85’. Εντός έδρας έχει χάσει μόλις μία φορά για το πρωτάθλημα –από τη Βέρντερ με 1-2 στις 27 Αυγούστου- αλλά μετράει επτά συνεχόμενες ισοπαλίες στα επτά τελευταία εντός (5 από τις 7 ήρθαν 1-1).
Παίζει ίσως το χειρότερο ποδόσφαιρο της κατηγορίας με αρκετή σκοπιμότητα από τότε που ανέλαβε ο Μπάμπελ. Εκτός εδώ και καιρό ο αμυντικός Ιμπερτσμπέργκερ (1 συμμ.), παραμένουν τραυματίες οι επιθετικοί Σίπλοκ (11 συμμ./1 γκ.) και Λάκιτς (5 συμμ.), ενώ υπάρχουν και άλλοι τρεις μακροχρόνιοι.


Εντός: 3-8-1
Γκολ: 10-13
Τελευταία 5: 1-3-1


Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr




ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ: Ήταν σαφώς καλύτερη από την Καίζερσλάουτερν, δημιουργώντας πολλούς κινδύνους, αλλά τελικά δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες που είχε και έμεινε στο 0-0 εντός έδρας. Παρέμεινε για τρίτο ματς αήττητη αλλά δεν κατάφερε να πλησιάσει ακόμα περισσότερο την πρώτη εξάδα, μένοντας στην 8η θέση με 33 βαθμούς. Ο επιθετικός της Στουτγάρδης Ιμπίσεβιτς, θα είναι σίγουρο το πρόσωπο της βραδιάς, αφού επιστρέφει στο Wirsol Rhein-Neckar-Arena ως αντίπαλος της ομάδας την οποία υπηρέτησε για 5 χρόνια. Δε θα συμμετάσχει ο αμυντικός Κελότσι (2 συμμ.)


Εκτός: 6-3-4
Γκολ: 24-13
Τελευταία 5: 3-1-1


Πρόταση: Το αήττητο του Μπάμπελ ήταν εντελώς τυχαίο, στηριζόμενο περισσότερο στην τύχη, παρά στην ικανότητα, και αποδείχθηκε περίτρανα από την «εφτάρα» της Μπάγερν. Λογικά η Χόφενχαϊμ θα γνωρίσει τη πρώτη της ήττα εντός το τελευταίο εξάμηνο από τη Στουτγάρδη, η οποία είναι σαφώς καλύτερη σαν ομάδα. Διπλό στο 3.00 (William Hill).
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση