» » » » » » » Preview Champions League 2012 ΑΠΟΕΛ - Λυον: Φαβορι η Λυον στο Γ.Σ.Π.

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Champions League 2012 ΑΠΟΕΛ - Λυον: Φαβορι η Λυον στο Γ.Σ.Π.
Α’  ΑΓΩΝΑΣ: ΛΥΟΝ-ΑΠΟΕΛ 1-0


Δίκαιη επικράτηση της Λυόν επί του ΑΠΟΕΛ στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι στη φάση των «16». Το γκολ ήρθε στο 58’ από τον Λακαζέ, ενώ οι Κύπριοι πρέπει να αισθάνονται τυχεροί που βρήκαν τη Λυόν σε κακή μέρα. Οι γηπεδούχοι δυσκολεύτηκαν να αντιμετωπίσουν τη «σφιχτή» άμυνα του ΑΠΟΕΛ, επιχειρώντας κυρίως σουτ εκτός περιοχής. Η μοναδική αξιόλογη προσπάθεια των φιλοξενούμενων ήρθε στο 70΄από τον Μαντούκα, ενώ MVP του ΑΠΟΕΛ ήταν ο Χιώτης που δεν επέτρεψε στην ομάδα του να δεχτεί άλλο τέρμα. Τουλάχιστον με το 1-0 υπάρχουν ακόμα ελπίδες για την πρόκριση στην επόμενη φάση.




ΑΠΟΕΛ: Την ανατροπή του σκορ του πρώτου αγώνα θα κυνηγήσει ο ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ, αφού χρειάζεται δύο γκολ για να προκριθεί στην επόμενη φάση. Προέρχεται από άνετη επικράτηση στο πρωτάθλημα Κύπρου με 4-1 εκτός έδρας επί του Ερμή Αραδίππου. Η συμμετοχή στο φετινό Champions League σίγουρα του έχουν στοιχίσει, αφού οι περσινοί πρωταθλητές Κύπρου βρίσκονται τέσσερις βαθμούς πίσω από την ΑΕΛ. Έχοντας κερδίσει εντός έδρας στη φάση των ομίλων την Πόρτο και τη Ζενίτ, θα επιδιώξει να κερδίσει ακόμα ένα «μεγαθήριο» που θα φιλοξενήσει.


ΕΝΤΟΣ (Champions League): 4-1-1
ΓΚΟΛ: 11-5


ΛΥΟΝ: Μπορεί να έχουν το «πάνω χέρι» στην υπόθεση πρόκριση οι Γάλλοι, αλλά το τελευταίο διάστημα προβληματίζουν με την απόδοσή του στη Ligue 1. Δεν έχουν κερδίσει κανένα από τα τέσσερα τελευταία τους παιχνίδια στο πρωτάθλημα, με τελευταία «γκέλα» την ήττα με 2-0 εκτός έδρας από τη Νανσί. Θα ψάξουν την εξιλέωση για το κακό αγωνιστικό πρόσωπο που δείχνουν εντός συνόρων, μέσω της πρόκρισης στους «8» του θεσμού, αφού και το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα τους ευνοεί και έχουν να αντιμετωπίσουν την πιο αδύναμη (θεωρητικά) ομάδα που συμμετέχει στους «16». Πολύ κακή προϊστορία για τη Λυόν στη φάση των «16» αφού έχει προκριθεί στον επόμενο γύρο μόλις μία φορά στις πέντε τελευταίες απόπειρές της.


  Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr



ΕΚΤΟΣ (Champions League): 1-2-1
ΓΚΟΛ: 6-7


Πρόταση: Η Λυόν έχει και την εμπειρία αλλά και την ποιότητα για να πάρει τη νίκη στο ΓΣΠ, που θα αλλάξει την κακή της αγωνιστική εικόνα. Ο ΑΠΟΕΛ έχει να καλύψει σημαντικό κενό στο πρωτάθλημα και η ιστορική συμμετοχή του στις 16 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης θεωρείται ήδη υπέρβαση. Πολύ καλή ευκαιρία η νίκη των Γάλλων, με το διπλό να παίζεται ως και 2.50 μονάδες (Bet365).
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση