» » » » » » Preview Champions League 2012 Μπαρτσελόνα - Λεβερκούζεν: Με το ένα πόδι στους 8 η Μπαρτσα

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Champions League 2012 Μπαρτσελόνα - Λεβερκούζεν:  Με το ένα πόδι στους 8 η Μπαρτσα
Α’ ΑΓΩΝΑΣ: ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 1-3


Με το ένα πόδι στα προημιτελικά βρίσκεται η Μπαρτσελόνα μετά την εκτός έδρας επικράτηση επί  της Λεβερκούζεν. Οι Γερμανοί κατάφεραν να κρατήσουν τους αντιπάλους τους μακριά από την εστία τους στο πρώτο 40λεπτο, αλλά στο 41’ ο Σάντσες, από ασίστ του Μέσι, άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενος, ενώ πέτυχε και δεύτερο τέρμα στο 55’, με τη Λεβερκούζεν να έχει ισοφαρίσει τρία λεπτά νωρίτερα με το γκολ του Κάντλετς. Ο Μέσι έγραψε το τελικό 1-3 στο 88’. Στο μισό γήπεδο έπαιζε η Λεβερκούζεν στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, προσπαθώντας να κρατήσει μακριά τη Μπάρτσα από την εστία της, με τους Καταλανούς όμως να έχουν την κατοχή και τις φάσεις.




ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Για πέμπτη συνεχόμενη φορά θέλει η Μπάρτσα να περάσει στους «8» του θεσμού, ευνοούμενη από το θετικό αποτέλεσμα της πρώτης αναμέτρησης. Στο πρωτάθλημα διατηρεί το -10 από την πρωτοπόρο Ρεάλ, ενώ την Κυριακή, υποδέχτηκε τη Σπόρτινγκ Χιχόν, χωρίς τους τιμωρημένους Μπούσκετς και Μέσι, και επιβλήθηκε άνετα με 3-1. 14 ματς αήττητοι οι Καταλανοί στο Καμπ Νου για το Champions League, έχοντας μόλις δύο ισοπαλίες (Ρεάλ και Μίλαν). Θα απουσιάσει ο επιθετικός Σάντσες, ενώ μακροχρόνια απόντες είναι οι Βίγια, Αφελλάι και Φόντας.


ΕΝΤΟΣ (Champions League): 2-1-0
ΓΚΟΛ: 8-2



ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Φαίνεται πως ήδη έχει επαναπροσδιορίσει τους στόχους της η ομάδα του Ντουτ και έχει στρέψει το ενδιαφέρον της στη Μπουντεσλίγκα, όπου μέτριοι τρεις συνεχόμενες νίκες, με πιο πρόσφατη τη μεγάλη εντός έδρας νίκη επί της Μπάγερν Μονάχου με 2-0, με την οποία παρέμεινε 5η, και πλησίασε τις θέσεις που οδηγούν στο Champions League (-4 από την 4η Σάλκε). Η Λεβερκούζεν δεν έχει καταφέρει να κερδίσει στις 14 τελευταίες εξόδους της στο Champions League, μετρώντας μόλις τρεις ισοπαλίες και με τελευταία επιτυχία το 0-2 επί της Μακάμπι Χάιφα το 2002. Ανάλογα την εξέλιξη του ματς, είναι πολύ πιθανό να ξεκουραστούν βασικοί αφού ακολουθεί το Σάββατο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Βόλφσμπουργκ. Εκτός για ακόμη μία αναμέτρηση οι μέσοι Μπάλλακ και Σαμ, μαζί με τους Άντλερ (τέρμα) και Μπαρνέττα (μέσος) που λείπουν από την αρχή της σεζόν.


  Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr



ΕΚΤΟΣ (Champions League): 0-1-2
ΓΚΟΛ: 6-2


Πρόταση: Το 0-2 της Λεβερκούζεν φαντάζει απίθανο σενάριο για τη Λεβερκούζεν. Το πιο πιθανό είναι να έχουμε ακόμα ένα over, αν και βρίσκεται σε πολύ χαμηλές αποδόσεις (περίπου 1.40) , ενώ εξίσου πιθανό είναι και το G/G (2.25 William Hill), αφού οι Γερμανοί δεν έχουν τίποτα να χάσουν.
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση