» » » » » » Η καρδιά του ελληνικού πόκερ χτυπά στη Θεσ/νικη!

Η καρδιά του ελληνικού πόκερ χτυπά στη Θεσ/νικη!
Μέχρι πρόσφατα, οι μοίρα των φίλων του πόκερ ήταν να βλέπουν τις μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις πόκερ να προβάλλονται στην τηλεόραση έως και …χρόνια μετά την πραγματοποίησή τους. Όχι πια!


Πλέον όμως στη χώρα μας βλέπουμε να διοργανώνονται όλο και μεγαλύτερα και αρτιότερα τουρνουά πόκερ, προς μεγάλη ευχαρίστηση των φίλων του παιχνιδιού.


Σήμερα ξεκίνησε στη Θεσσαλονίκη το Greek Poker Tour, που τα πέντε προηγούμενα χρόνια φιλοξενούνταν στην Βιέννη και πλέον …επέστρεψε στο σπίτι του!



Στη ξεχωριστή αίθουσα του Regency Casino Thessaloniki, μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα και τους σημαντικότερους Έλληνες παίκτες πόκερ, μαζεύτηκαν για να τιμήσουν ένα από τα σημαντικότερα και παλιότερα ελληνικά τουρνουά πόκερ.


Θέλετε ονόματα; Πόσο περισσότερη λάμψη από αυτή που φέρνουν οι Σταύρος Κάλφας, Αηδονόπουλος, αδερφοί Τριανταφυλλάκη, Παύλος Κασσελούρης Δημήτρης Μπαλλάς, Ανδρέας Βλάχος, Βασίλης Δαδάκος, Βαγγέλης Τσαΐρης, Γιάννης Μπουζαλάς, Μίλτος Κυριακίδης, Χαρίλαος Ουσταμπασίδης, Νίκος Σκιαδάς και πολλοί άλλοι. Οι εγγραφές για τη σημερινή μέρα δεν έχουν κλείσει ακόμα κι έτσι δεν έχουμε να σας δώσουμε το συνολικό αριθμό των συμμετεχόντων ακόμα.


Το PokerLobby βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και σας μεταφέρει το κλίμα της διοργάνωσης, μαζί με συνεχείς ενημερώσεις για τη δράση.
Διαβάστε όλα τα σχετικά, σε συνεχή updates.


William Hill Sports






About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση