» » » » » » Preview Champions League Τσελσι - Μπενφίκα: Ακόμα υπάρχουν ελπίδες για τη Μπενφίκα

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Champions League Τσελσι - Μπενφίκα: Ακόμα υπάρχουν ελπίδες για τη Μπενφίκα
Προϊστορία: 1-0-0
Α’ ΑΓΩΝΑΣ: ΜΠΕΝΦΙΚΑ – ΤΣΕΛΣΙ 0-1


Πολύ ήσυχο το πρώτο ημίχρονο στο Ντα Λουζ, με τις δύο ομάδες να μη ρισκάρουν ιδιαίτερα. Όλα άλλαξαν στο δεύτερο, όπου οι δύο ομάδες είχαν περισσότερες ευκαιρίες, με τη Μπενφίκα να διαμαρτύρεται για χέρι του Νταβίντ Λουίζ, όταν έδιωξε τη μπάλα πάνω στη γραμμή μετά από σουτ του Καρντόσο. Στο 75’ μέτρησε η εμπειρία της Τσέλσι καταφέρνοντας να σκοράρει με τον Καλού, μετά από ασίστ του Τόρρες. Οι γηπεδούχοι στο τέλος πίεσαν για την ισοφάριση με τον Κόουλ να σώζει και πάλι οριακά στις καθυστερήσεις του αγώνα, επιτρέποντας στην Τσέλσι να κάνει σημαντικό βήμα για την πρόκριση.



ΤΣΕΛΣΙ: Ρεβάνς για την εντός έδρας ήττα στον πρώτο γύρο πήρε η Τσέλσι στο Βίλα Παρκ, επικρατώντας της Άστον Βίλλα με 2-4. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 9’ με τον Στάριτζ και στο 51’ ο Ιβάνοβιτς έγραψε το 0-2. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και μείωσαν στο 77’ ενώ στο 80’ έφεραν το παιχνίδι στα ίσια. Ο Ιβάνοβιτς αποδέχτηκε ο ήρωας της αναμέτρησης αφού στο 83’ έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του, με τον Τόρρες να γράφει το τελικό 2-4 στο 92’ μετά από ασίστ του Στάριτζ. Με αυτή τη νίκη η Τσέλσι παρέμεινε στην πέμπτη θέση με 53 βαθμούς, ισοβαθμώντας με τη Νιούκαστλ, η οποία επικράτησε στο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ. Δυστυχώς για την Τσέλσι, και η Τόττεναμ κέρδισε και έτσι η διαφορά των δύο ομάδων παρέμεινε στους 5 βαθμούς. Το απόλυτο κρατάει εντός έδρας η Τσέλσι στο Τσάμπιονς Λιγκ, έχοντας επικρατήσει και των τεσσάρων ομάδων που την επισκέφτηκαν φέτος.  Η διατήρησή του και απόψε της θα της εξασφαλίσει τη σίγουρη συμμετοχή στα ημιτελικά. Εξαιρετικά τα πηγαίνει και ο Ντι Ματέο στον πάγκο της ομάδας, αφού στα οχτώ παιχνίδια που έχει κοουτσάρει, μετράει 6 νίκες, μία ισοπαλία με την Τόττεναμ και μια οριακή εκτός έδρας ήττα από τη Σίτι. Αμφίβολοι για την αναμέτρηση με τη Μπενφίκα ο αμυντικός Νταβίντ Λουίζ και ο επιθετικός Ντρογκμπά.


Εντός (Champions League): 4-0-0
Γκολ: 14-1



ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Το προηγούμενο Σάββατο αγωνίστηκε εντός έδρας με την Μπράγκα, η οποία μέχρι τότε βρισκόταν στην κορυφή του πρωταθλήματος. Όλα εξελίχθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Βίτσελ να ανοίγει το σκορ στο 77’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, πέντε λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν αλλά στο 92’ ήρθε η λύτρωση για τη Μπενφίκα με τον Μπρούνο Σέζαρ να γράφει το τελικό 2-1. Ανέβηκε ξανά στη δεύτερη θέση, με το «θρίλερ» για την κατάκτηση του πρωταθλήματος να συνεχίζεται, αφού η Πόρτο βρίσκεται στο +1 ενώ η Μπράγκα στο -1. Στα πέντε τελευτεί εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις μετράει μόλις μία νίκη. Θετικές εντυπώσεις έχει η Μπενφίκα από την τελευταία συνάντηση με αγγλικό σύλλογο, αφού στη φάση των ομίλων κατάφερε να μην ηττηθεί στα δύο παιχνίδια με τη Γιουνάιτεντ, περνώντας μάλιστα ως πρώτη του ομίλου. Θετικός απολογισμός και στις εκτός έδρας αναμετρήσεις φέτος για το Τσάμπιονς Λιγκ, έχοντας μία οριακή ήττα (3-2) στον πρώτο αγώνα των «16» απέναντι στη Ζενίτ, χωρίς να ηττηθεί στις υπόλοιπες 5.




Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr


Εκτός (Champions League): 2-3-1
Γκολ: 10-8


Πρόταση: Με τη Μπενφίκα να έχει σκοράρει και στα 6 εκτός φέτος για το Τσάμπιονς Λιγκ, δεν είναι απίθανο να το καταφέρει και απόψε αφού είναι ο μοναδικός τρόπος να εξαντλήσει όποιες ελπίδες έχει για πρόκριση. Από την άλλη το ίδιο έχει καταφέρει και η Τσέλσι στα 4 εντός στο Τσ.Λ. και θα πρέπει να κυνηγήσει το γκολ αν δε θέλει να βρεθεί προ εκπλήξεως. G/G στο 1.91 (William Hill).
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση