» » » » » Preview Europa League Βαλένθια - Ατλέτικο Μ.: Ματώνουν τα δίχτυα στο "Μεστάγια"

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Europa League Βαλένθια - Ατλέτικο Μ.: Ματώνουν τα δίχτυα στο "Μεστάγια"
Η ανάγκη για γκολ της Βαλένθια και οι κενοί χώροι που θα βρουν οι «ροχιμπλάνκος» ενισχύουν την περίπτωση του να δούμε πολλά γκολ στον επαναληπτικό ημιτελικό του Europa League που είναι και ισπανικός «εμφύλιος».


Τρεις σερί... τεσσάρες έχει ρίξει στο «Μεστάγια» η Βαλένθια και τώρα ευελπιστεί σε παρόμοιο αποτέλεσμα κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης, όπως αυτό με την Μπέτις για το πρωτάθλημα (4-0), ώστε να πάρει αυτό το εισιτήριο για τον τελικό του Europa League.



Οι «νυχτερίδες» ηττήθηκαν στον πρώτο ημιτελικό στην έδρα των «ροχιμπλάνκος» με 4-2, σε ένα παιχνίδι όπου θα μπορούσαν να είχαν δεχτεί περισσότερα γκολ, ενώ είχαν την τύχη με το μέρος τους σκοράροντας δύο ανέλπιστα γκολ που τους κράτησαν ζωντανούς στο κυνήγι της πρόκρισης.


Η Βαλένθια τον τελευταίο καιρό κινείται στην μετριότητα, όμως στο γήπεδό της έχει κάποια ξεσπάσματα που της έχουν δώσει μεγάλες νίκες. Μια τέτοια θα κυνηγήσει και σήμερα όμως γνωρίζει ότι απέναντί της έχει έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο που βρίσκεται σε καλύτερη αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση.


Στο στρατόπεδο των γηπεδούχων επικρατεί... αναβρασμός. Ο προπονητής Ουνάι 'Εμερι έχει ανακοινώσει ήδη ότι μετά το τέλος της σεζόν θ' αποχωρήσει και ότι μεγάλος στόχος της ομάδας είναι ο ευρωπαϊκός τίτλος. Στα θετικά για τον Βάσκο τεχνικό η απουσία προβλημάτων, καθώς υπολογίζονται και πάλι οι Κανάλες και Μπαραγκάν.


Η Ατλέτικο Μαδρίτης φιλοδοξεί να κάνει ότι και την περίοδο 2009-10, όταν άφησε εκτός συνέχεια του Europa League τη Βαλένθια και στο τέλος κατέκτησε τον τίτλο. Βάσει της εικόνας που παρουσίασε στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι, δικαιούται να είχε πάρει μια πιο... καθαρή νίκη.


Σε εκπληκτική κατάσταση βρίσκονται οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι μετράνε τρεις συνεχόμενες νίκες, ενώ αυτό το σερί στο Europa League διευρύνεται στις δέκα. Με μόλις μια εκτός έδρας ήττα σε 10 αναμετρήσεις δείχνει ότι έχει πάρει πολύ σοβαρά τη διοργάνωση. Εκτός για τεχνικούς λόγους ο Πάολο Ασουνσάο, που είναι και η μοναδική απουσία του Ντιέγκο Σιμεόνε.


ΕΚΤΙΜΗΣΗ:
Η Βαλένθια έχει πολύ καλές εμφανίσεις τον τελευταίο καιρό στο «Μεστάγια» και από τη στιγμή που είναι αναγκασμένη να βγει στην επίθεση αναμένεται να έχουμε ανοιχτό παιχνίδι. Η Ατλέτικο Μαδρίτης θα κυνηγήσει το γκολ που θα την εδραιώσει στη θέση του φαβορί για την πρόκριση και σίγουρα θα βρει ανοιχτό χώρο για να χτυπήσει. Σε ικανοποιητική απόδοση το Over 2.5 γκολ, καθώς βλέπουμε να σκοράρουν αμφότερες οι ομάδες.

πηγη stoixima.betfair.com
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση