» » » » » » Φιλικά Εθνικών Ομάδων: Ολλανδία - Σλοβακία

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Φιλικά Εθνικών Ομάδων: Ολλανδία - Σλοβακία
Γήπεδο: Stadion Feijenoord (Rotterdam), Χωρητικότητα: 51777
Προϊστορία: 1-0-0


ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Στο πρόσφατο φιλικό με την Βουλγαρία το Σάββατο, προηγήθηκε με τον φαν Πέρσι λίγο πριν τη λήξη του α' μέρους, αλλά οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 50' με πέναλτι και πήραν τη νίκη από λάθος της ολλανδικής  άμυνας (93'). Προβληματισμένος κυρίως για το β' μέρος εμφανίστηκε ο τεχνικός φαν Μαρβάικ, που κατέληξε στην τελική 23άδα, με την οποία θα συμμετάσχει η Ολλανδία στο EURO, «κόβοντας» τους μέσους Anita (Ajax) και Maher (AZ), και τους επιθετικούς Lens (PSV) και Siem De Jong (Ajax). Ακολουθεί το τελευταίο φιλικό με τη Β. Ιρλανδία (02/06) και μετά ο πρώτος αγώνας στο EURO με τη Δανία (09/06). Έχει μόνο μία νίκη στα πέντε τελευταία. Εκτός από τα δύο φιλικά ο αμυντικός Ματάισεν. Αμφίβολος για απόψε ο τερματοφύλακας Στεκέλενμπουργκ.



Τελευταία 5: 1-1-3


Τερματοφύλακες: Stekelenburg (Roma), Vorm (Swansea), Krul (Newcastle)


Αμυντικοί: Mathijsen (Malaga), Heitinga (Everton), Bouma (PSV), Boulahrouz (Stuttgart), Van Der Wiel (Ajax), Vlaar (Feyenoord), Willems (PSV)


Μέσοι: Van Der Vaart (Tottenham), Sneijder (Inter), Van Bommel (Milan), Nigel De Jong (Man City), Afellay (Barcelona), Schaars (Sporting), Strootman (PSV)


Επιθετικοί: Kuyt (Liverpool), Van Persie (Arsenal), Robben (Bayern Munchen), Huntelaar (Schalke), Luuk De Jong (Twente), Siem De Jong (Ajax), Lens (PSV), Narsingh (Heerenveen)



ΣΛΟΒΑΚΙΑ: Έδωσε φιλικό με την Πολωνία το Σάββατο και ηττήθηκε με 1-0 (30'). Μέτρια στο πρώτο μέρος, ελαφρώς καλύτερη στο δεύτερο. Αυτό είναι το τελευταίο φιλικό προετοιμασίας για το Μουντιάλ, πριν την έναρξη των προκριματικών τον Σεπτέμβριο (αντιμετωπίζει την Εθνική μας τον Οκτώβριο), γιατί, ως γνωστό, δε θα συμμετάσχει στο φετινό EURO. Νέο πρόσωπο στην ομάδα ο αμυντικός της βουλγαρικής Ludogorets, Lubomir Guldan, που δεν έχει συμμετοχή με την εθνική. Εκτός τελικά απόψε ο αμυντικός Σκρτελ.


Τελευταία 5: 1-1-3


Τερματοφύλακες: Mucha (Everton), Pernis (Dundee Utd), Kello (Hearts)


Αμυντικοί: Cech (Trabzonspor), Pekarik (Kayserispor), Salata (Rostov), Hubocan (Zenit St. Petersburg), Michalik (Carlisle), Guldan (Ludogorets Razgard)


Μέσοι: Hamsik (Napoli), Stoch (Fenerbahce), Weiss (Slovan Bratislava), Kucka (Genoa), Svento (Salzburg), Kopunek (Slovan Bratislava), Guede (Freiburg), Kona (Senica), Breznanik (Slovan Liberec), Prochazka (Spartak Trnava)


Επιθετικοί: Holosko (Beşiktaş), Sestak (Bursaspor), Jendrisek (Freiburg), Bakos (Viktoria Plzen)


Πρόταση: Δύσκολα να κάνει δεύτερη συνεχόμενη ήττα από πιο αδύναμη αντίπαλο η Ολλανδία. Άσος στο Over στο 1.55 (William Hill).
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση