» » » » » » Φιλικά Εθνικών Ομάδων: Ελβετία - Γερμανία

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Φιλικά Εθνικών Ομάδων: Ελβετία - Γερμανία
Γήπεδο: St. Jakob-Park (Βασιλεία) Χωρητικότητα: 38512
Προϊστορία: 0-0-5


ΕΛΒΕΤΙΑ: Τερμάτισε 3η στον προκριματικό όμιλο, πίσω από Μαυροβούνιο και Αγγλία και έτσι δε θα δώσει το παρόν στο EURO. Μετά τα προκριματικά έχει δώσει τρία φιλικά: ισοπαλία με Ολλανδία (0-0, 11/11/11), νίκη με Λουξεμβούργο (0-0, 15/11/11) και ήττα από την Αργεντινή (1-3, 29/02/12). Τέσσερις μέρες μετά το φιλικό με τη Γερμανία, ακολουθεί ένα ακόμα με τη Ρουμανία, στα πλαίσια της προετοιμασία για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Μετράει 4 στα 5 under και no-goal. Εκτός ο αμυντικός Ροντρίγκεζ και ο μέσος Μπεχράμι. Αμφίβολος ο αμυντικός Αφόλτερ.



Τερματοφύλακες: Benaglio (Wolfsburg), Wolfli (Young Boys), Sommer (Basel)


Αμυντικοί: Lichtsteiner (Juventus), Senderos (Fulham), Djourou (Arsenal), Ziegler (Fenerbahce), Von Bergen (Cesena), Affolter (Werder Bremen), Rodriguez (Wolfsburg), Morganella (Novara)


Μέσοι: Barnetta (Bayer Leverkusen), Inler (Napoli), Fernandes (Udinese), Dzemaili (Napoli), Shaqiri (Basel/Bayern Munchen), Stocker (Basel), Xhaka (Basel), Winter (Lucern), Wiss (Lucern)


Επιθετικοί: Derdiyok (Bayer Leverkusen), Mehmedi (Dynamo Kyiv), Emeghara (Lorient)


Τελευταία 5: 2-1-2



ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Με την εικόνα που έδειξε στα προκριματικά και το απόλυτο των 10 νικών σε 10 αγώνες, η Γερμανία δίνεται δικαιολογημένα ως ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. Θα αγωνιστεί σε ένα πολύ σκληρό όμιλο, με τις Πορτογαλία, Δανία και Ολλανδία. Μετά τα προκριματικά έδωσε άλλα δύο φιλικά, με Ουκρανία (3-3) και Ολλανδία (3-0), ενώ στο πιο πρόσφατο ηττήθηκε από τη Γαλλία με 1-2. Πριν το EURO είναι προγραμματισμένο ακόμα ένα φιλικό με το Ισραήλ. Πριν το EURO, ο Λεβ θα «κόψει» τέσσερις από τους 27 που έχει καλέσει. Προέρχεται από 13 συνεχόμενα over. Λόγω του βεβαρημένου προγράμματος, οι παίχτες της Μπάγερν Μονάχου (Νόιερ, Λαμ, Μπόατενγκ, Μπάντστουμπερ, Σβαϊνστάιγκερ, Κρος, Μίλερ, Γκόμεζ) δε θα συμμετάσχουν στο φιλικό με την Ελβετία. Αμφίβολοι ο μέσος Οζίλ και ο επιθετικός Κλόζε.


Τερματοφύλακες: Neuer (Bayern Munchen), Wiese (Werder Bremen), Zieler (Hannover), Ter Stegen (Gladbach)


Αμυντικοί: Lahm (Bayern Munchen), Mertesacker (Arsenal), Jerome Boateng (Bayern Munchen), Badstuber (Bayern Munchen), Hummels (Dortmund), Howedes (Schalke), Schmetzer (Dortmund)


Μέσοι: Schweinsteiger (Bayern Munchen), Ozil (Real Madrid), Muller (Bayern Munchen), Kroos (Bayern Munchen), Khedira (Real Madrid), Schurrle (Bayer Leverkusen), Gotze (Dortmund), Reus (Gladbach), Lars Bender (Bayer Leverkusen), Sven Bender (Dortmund), Gundogan (Dortmund)


Επιθετικοί: Podolski (Koln/Arsenal), Klose (Lazio), Gomez (Bayern Munchen), Cacau (Stuttgart)


Τελευταία 5: 3-1-1


Πρόταση: Ακόμα και με ελλείψεις η Γερμανία διαθέτει τρομερό σύνολο και μπορεί να κάμψει την αντίσταση της Ελβετίας που ακόμα ψάχνει ταυτότητα. Διπλό στο 1.90 (Interwetten).
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση