» » » » » » » Φιλικά Εθνικών Ομάδων: Νορβηγία - Αγγλία

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Φιλικά Εθνικών Ομάδων: Νορβηγία - Αγγλία
Γήπεδο: Ullevaal Stadion (Όσλο), Χωρητικότητα: 25572
Προϊστορία: 2-1-0


ΝΟΡΒΗΓΙΑ: Η Νορβηγία ήταν η μεγάλη άτυχη του Η’ ομίλου των προκριματικών. Τερμάτισε 2η, ισοβαθμώντας με την Πορτογαλία στους 16 βαθμούς, αλλά δεν πήρε το εισιτήριο για τους αγώνες μπαράζ λόγω χειρότερης διαφοράς τερμάτων. Από τότε έχει δώσει τρία φιλικά, μετρώντας δύο νίκες (Ταϊλάνδη, Β. Ιρλανδία) και μία ήττα (Ουαλία). Ακολουθούν άλλα δύο φιλικά, με Κροατία (02/06) και Ελλάδα (15/08), στα πλαίσια της προετοιμασία για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Εκεί ελπίζει σε καλύτερη τύχη, και λογικά θα την έχει αφού θα αντιμετωπίσει τις Ισλανδία, Σλοβενία, Αλβανία, Κύπρο και Ελβετία. Μετράει έξι νίκες στα τελευταία οχτώ, στις οποίες έχει δεχτεί μόλις ένα γκολ.



Τερματοφύλακες: Allmenning Jarstein (Viking), Pettersen (Molde)


Αμυντικοί: Demidov (Sociedad), Hangeland (Fulham), Hogli (Club Brugge), Madsen (Stromsgodset), Parr (Crystal Palace), Riise (Fulham), Ruud (Odense)


Μέσοι: Berisha (Viking), Grindheim (Copenhagen), Henriksen (Rosenborg), Jenssen (Tromso), Pedersen (Blackburn), Tettey (Rennes)


Επιθετικοί: Abdellaoue (Hannover), Braaten (Toulouse), Elyounoussi (Fredrikstad), Huseklepp (Portsmouth)


Τελευταία 5: 3-0-2



ΑΓΓΛΙΑ: Προκρίθηκε στο EURO αήττητη (5-3-0) από ένα βατό όμιλο (Μαυροβούνιο, Ελβετία, Ουαλία και Βουλγαρία). Σχετικά βατός όμως είναι και ο όμιλος της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσει Γαλλία, Σουηδία και Ουκρανία. Βέβαια όλα αυτά θα εξαρτηθούν από το πώς θα στήσει την ομάδα ο νέος τεχνικός Ρόι Χόντγκσον, ο οποίος διαδέχτηκε τον Φάμπιο Καπέλο. Στα τρία τελευταία φιλικά κέρδισε Σουηδία και Ισπανία με το ίδιο σκορ (1-0) ενώ ηττήθηκε από την Ολλανδία (2-3). Δεν είναι διαθέσιμος ο Ρούνεϊ, ο οποίος είχε μικροενοχλήσεις, όπως δε θα είναι και στα δύο πρώτα παιχνίδια της διοργάνωσης λόγω τιμωρίας. Εκτός και ο Πάρκερ. Το ίδιο ισχύει και για τους ποδοσφαιριστές της Τσέλσι, οι οποίοι πήραν περισσότερες μέρες ξεκούρασης.


Τερματοφύλακες: Hart (Man City), Green (West Ham), Ruddy (Norwich)


Αμυντικοί: Cole (Chelsea), Terry (Chelsea), Johnson (Liverpool), Lescott (Man City), Cahill (Chelsea), Baines (Everton), Jones (Man Utd), Kelly (Liverpool)


Μέσοι: Lampard (Chelsea), Gerrard (Liverpool), Barry (Man City), Downing (Liverpool), Milner (Man City), Walcott (Arsenal), Young (Man Utd), Parker (Tottenham), Chamberlain (Arsenal)


Επιθετικοί: Defoe (Tottenham), Welbeck (Man Utd), Carroll (Liverpool)


Τελευταία 5: 3-1-1


Πρόταση: Η Αγγλία θα στερηθεί πολλές βασικές μονάδες και δεν είναι έτοιμη. Η Νορβηγία μπορεί να μην προκρίθηκε στα τελικά, αλλά η πορεία της έδειξε ότι θα μπορούσε να είναι εκεί. Ισοπαλία στο Όσλο, που πληρώνει στο 3.40 (Bwin).
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση