» » » » » » » Φιλικά Εθνικών Ομάδων Euro 2012: Γαλλία - Σερβία

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Φιλικά Εθνικών Ομάδων Euro 2012: Γαλλία - Σερβία  Γήπεδο:    Stade Auguste Delaune (Reims),  Χωρητικότητα: 10000
Προϊστορία: 1-1-0


ΓΑΛΛΙΑ: Κακή στο τελευταίο φιλικό με την Ισλανδία την Κυριακή. Στο ημίχρονο βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-2, αλλά στο δεύτερο βελτίωσε την εικόνα της και με τα γκολ των Ντεμπουσί (52’), Ριμπερί (84’) και Ραμί (87’) πήρε τη νίκη με 3-2. Απογοητευτική η άμυνα, με τους Εβρά και Μεξές να δέχονται την περισσότερη κριτική. Πολύ πιθανό να αντικατασταθούν από τους Κλισί και Κοσκιελνί. Θέσεις βασικών θα πάρουν λογικά ο μέσος M’Vila (Ρεν) και ο τερματοφύλακας Γιορίς της Λυόν. Εντυπωσίασε ο πρωταθλητής με τη Μονπελιέ και πρώτος σκόρερ του Σαμπιονά, Ζιρού, που έβγαλε δύο ασίστ. Κόπηκαν από το EURO ο Γκουρκιούφ και ο αρχηγός της Μονπελιέ, Yanga-Mbiwa. Πριν τον πρώτο αγώνα με την Αγγλία (11/06) θα δώσει το τελευταίο φιλικό προετοιμασίας με την Εσθονία (05/06).Είναι αήττητη στα τελευταία 19 παιχνίδια της.



ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-2-0



ΣΕΡΒΙΑ: Τερμάτισε 3η στον προκριματικό EURO και έτσι δεν είχε την ευκαιρία να κερδίσει τη συμμετοχή της σε αγώνες μπαράζ, μένοντας ένα βαθμό πίσω από την Εσθονία. Η Σερβία την προηγούμενη εβδομάδα προσέλαβε τον Σίνισα Μιχαΐλοβιτς ως νέο τεχνικό για τα επόμενα δύο χρόνια, αντικαθιστώντας τον Βλάντιμιρ Πέτροβιτς. Ο Μιχαΐλοβιτς άφησε εκτός γνωστά ονόματα όπως Κράσιτς (Γιουβέντους), Σουλεϊμάνι (Άγιαξ) και Ζίγκιτς (Μπέρμιγχαμ), με σκοπό να δοκιμάσει νέους παίχτες. Χαρακτηριστικό ότι ο μ.ο. ηλικίας είναι 23, ενώ 19 από τους 31 παίχτες που επέλεξε είναι κάτω των 25 ετών. Πάντως έχει προκαλέσει σάλο το γεγονός ότι ο Μιχαΐλοβιτς έκοψε τον μεσοεπιθετικό της Φιορεντίνα Λιάλιτς επειδή δεν ήξερε ακριβώς τα λόγια του εθνικού ύμνου!! Την Τρίτη θα δώσει φιλικό με τη Σουηδία. Έχει 10 under στα τελευταία 11, ενώ μόλις μία νίκη στα 7 τελευταία.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-1-3


Τερματοφύλακες: Brkic (Siena), Kahriman (Tavriya), Aleksic (Spartak Zlatibor)


Αμυντικοί: Ivanovic (Chelsea), Subotic (Dortmund), Kolarov (Man City), Lukovic (Zenit St. Petersburg), Obradovic (Zaragoza), Rajkovic (Hamburg), Dusko Tosic (Crvena Zvezda), Bisevac (PSG), Ninkov (Toulouse), Basta (Udinese), Maksimovic (Crvena Zvezda), Mladenovic (Crvena Zvezda)


Μέσοι: Zoran Tosic (CSKA Moscow), Jankovic (Genoa), Petrovic (Blackburn), Fejsa (Ολυμπιακός), Tadic (Groningen), Tomic (Partizan), Ignjovski (Werder Bremen), Matic (Benfica), Buricic (Heerenveen), Lazovic (Crvena Zvezda), Radovanovic (Novara), Mijaitovic (Crvena Zvezda)


Επιθετικοί: Lekic (Osasuna), Markovic (Partizan), Scepovic (Hapoel Acre)


Πρόταση: Στην τελική ευθεία η Γαλλία, θέλει εμφάνιση που θα κλείσει στόματα. Εύκολα απέναντι στη Σερβία χωρίς τα αστέρια της, αλλά με νέο τεχνικό και πολλούς νέους παίχτες. Άσος στο 1.60 (Interwetten).
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση